Lise müdür yardımcısını nereye şikayet edebilirim?

Ben lise son sınıfım ve bir devlet lisesinde okuyorum. Okulun ilk haftası saçlarım açık sarı boyalı olduğu için müdür yardımcısı sürekli velimi arıyordu beni okulda kenara çekip “seni okula almayacağım haftasonuna kadar boyatacaksın yoksa disiplin cezası” diyordu velim okula gelince de “onu asla bu saçla okula almam” diyordu. MEB’in kurallarına göre saç boyatmak evet yasak ben de bu durumda müdür yardımcısını dinledim ve saçımı hiç istemeden zorla kumral yaptırdım. Okulun 3. haftasındayız ama okulda hala açık sarı platin saçlı kızlar var o kızlara hiçbir sey demiyor arkadaşlarımın dediğine göre anne-babaları zengin olduğu için o kızlara torpil geçiyormuş (kesin olmayabilir) Devlet lisesinde böyle bir sey olabilir mi? Bana yasaksa okuldaki herkese yasak değil mi? Beni okula almamakla tehdit ediyordu ama benim eski saçımdan daha açık renkli sarı saclı kızlar haftalardır okula o saçla girebiliyor. Ben saç için değil Şu an haksızlığa uğradığım ve ayrımcılık yapıldığı için şikayet etmek istiyorum. Sonuçta devlet lisesinde MEB’in yasağı tüm öğrenciler için geçerli değil mi, bana yasak uygulayıp tehdit ederken diğerleri aynı yasağa uymayınca bir şey olmuyor niyeyse. Ne yapabilirim?

Lise müdür yardımcısını nereye şikayet edebilirim?