Chopper cruiser tarzı kafamda olan 250 lik.300 Luk çin malları regar raptor daytona ya da YUKİ benda rock 250 nasıldır ya da sıfır yerine Hyosung gv 250 koremi baksam diye dusnuo duruyorum kafam çorba Kawasaki ya da Honda bakıyorum ilk motor için 600 700 CC çok. kacacak
Hyosungtan uzak dur derim sürekli elektriksel problem çıkartıyor, regal raptor çinin en iyisi diyebilirim belli başlı kronikleri var, japonlarda da minimum 600cc var chopper olarak benda rock şu an için gayet ideal gibi
Benda rock kayış aktarma 250 CC ama.300 CC misali çift silindir su soğutma 30 HP. olmasi lazım bakalım şu ehliyeti alayım önce ekipman sonra a sınıfı ehliyet sonrasında motor benda burada. daha oturaklı daha tok duruyor XL883 var birtanede onada yemiyor açıkçası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kazasız belasız Honda cb maşallah kayış gibi duruyor
teşekkürler hocam daha iyisi sizlerin olsun
İsteyen herkesin olsun bro 🙏
umarım hocam
İyidir ya nasıl. olsun motorsikelt arastirmqsi yapıyorum sürekli
kolay gelsin ustam, soracağın soru olursa yardımcı olmaya çalışırım
Chopper cruiser tarzı kafamda olan 250 lik.300 Luk çin malları regar raptor daytona ya da YUKİ benda rock 250 nasıldır ya da sıfır yerine Hyosung gv 250 koremi baksam diye dusnuo duruyorum kafam çorba Kawasaki ya da Honda bakıyorum ilk motor için 600 700 CC çok. kacacak
Hyosungtan uzak dur derim sürekli elektriksel problem çıkartıyor, regal raptor çinin en iyisi diyebilirim belli başlı kronikleri var, japonlarda da minimum 600cc var chopper olarak benda rock şu an için gayet ideal gibi
Benda rock kayış aktarma 250 CC ama.300 CC misali çift silindir su soğutma 30 HP. olmasi lazım bakalım şu ehliyeti alayım önce ekipman sonra a sınıfı ehliyet sonrasında motor benda burada. daha oturaklı daha tok duruyor
XL883 var birtanede onada yemiyor açıkçası
yeni başlıyorsanız 250cc mantıklı olur hocam
250 ilede gayet rahat uzun yola çıkanlar var zaten ilk etapta tecrübe için daha ideal. olcak
Günaydınnnn iyi diyelim iyi olalim
iyi haftalar dilerim :)
Sizedee
Elhamdulillah mükemmelim, sen?😂😌🎀💅🏻💅🏻✨✨
haftaya adapte olmaya çalışıyorum hala haahah
Fena değil sen naslsn
ölmedim ama yaşamıyorum da
Havalar soğudu be kaldırdım bisikleti
1 yılda 17bin km yaptım motorla kışın hayatta bırakmam hahaha
Helal olsun az değil, kışın burası -50 oluyor o yüzden maalesef motor ve bisikletler kalkıyor. Mayıs sonunda hava ısınıyor, bekleyeceğiz.
Bizim buralarda maximum -5i gördük o yüzden sürülebiliyor
idare ediyoruz
daha iyi olman dileğiyle
İyi olmaya çalışıyorum 💅
hayırlısı olsun
Teşekkürler.
Çok iyiiii
10 üzerinden puanlarsan kaç verirsin bu güne