Diğer 31çekenleri merak ediyorum? gülruhaznedar Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Otuz bir çeken aylar hangileri, kaç tane var? Güncellemeler1 yıl Yatıyorum ben, sabah derse gideceğim. İyi geceler sağ ellerini sol elleriyle avutanlar <3 :D Güncellemeler1 yıl yerim :D :D 31çekenleri merak ediyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. Elini yumruk yap. Parmaklarında Tümsek olanlar 31 çukur olanlar 30 3 3 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl şubatta kavis mi oluyor? Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Öyle farzet Yorumla gülruhaznedar 1 yıl oldu Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Sağını soluna bağla yat :))) Çünkü sen bize öyle yaptın şimdi 1 13 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl :D :D Yorumla Cesurby 1 yıl ba baa uyumamış :))) Yorumla gülruhaznedar 1 yıl soru sormadan uyunur mu? ajdjdj Yorumla Cesurby 1 yıl Eyvahhh kıvrandıracak bu sefer kesin :))) Pijama sorusu mu bu Yorumla gülruhaznedar 1 yıl gördün bence pijamayı :D Yorumla Cesurby 1 yıl Hahaaaa sen uyarınca farkettim... :))))))))))))) Sol elimi Yorumla gülruhaznedar 1 yıl sağ elinin yokluğunu sol elinle avutur musun? :D Yorumla Cesurby 1 yıl Eller beni avutmuyor anne diye bir şarkı vardı biloyon mu :)) Yorumla gülruhaznedar 1 yıl senin durum vahim, tutturmak lazım :D :D :D Yorumla Cesurby 1 yıl çok mu belli oldu.. Yok bee belki içim fesattır :))))))))) Alooo santral beni baştan şoradaki ağaca sonra konuya bağla :P Yorumla gülruhaznedar 1 yıl sağ elinin yokluğunu sol eline sararak oturmak yetmiyor mu diyorum ben değil mi? :D Yorumla Cesurby 1 yıl Eveeeeeeeet sen öyle diyorsun ama aramızda mesafe var. Sen lafı teyy oradan koyuyon buradan böyle anlaşılıyo :D sorun bende sende değil. Anlayışsız biriyim belki :P Yorumla gülruhaznedar 1 yıl ahahahaahah :D :D Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. OcakMart MayısTemmuz Ağustos EkimAralık 2 2 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl teşekkürler <3 Yorumla TheCeketli 1 yıl Rica Yorumla
demirdik23 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ben sormak isteyipte sormadığın neyi merak ettiğini merak ediyorum🤣 1 16 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl detaylar detaylar :/ Yorumla demirdik23 1 yıl İpucu ver soruyu sor detaylardan detay beğen 😀ne öğrenmek istiyorsan bundan sor özelden mesajlaşmayı sevmiyorum çünkü Yorumla demirdik23 1 yıl OcakMart MayısTemmuzAğustosEkimAralıkBaşka detaylar daha var mı merak ettiğin 😊 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl sağ olun :) Yorumla demirdik23 1 yıl Rica ederim ama senin sorun da az fesat soru değil hani bilmiş ol🤣🤣 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl içiniz fesat sizin :D Yorumla demirdik23 1 yıl He hee tabi tabi iyi Xper kastın helalmi bu şimdi o kadar abazanin hakkina girdin 🤣🤣 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl iyi gecelerrrrrrrrrrr :D :D jdjdjdjdddj Yorumla demirdik23 1 yıl Eyvallah sizede iyi geceler hadi yine iyisin kaptın xperleri🤣🤣 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl güncellemeyi oku oku fjdsşslfglşsksfgşlgkggşlkş :D byyy Yorumla demirdik23 1 yıl Sabah uyanınca ilk tuttuğun şey ne? ↗İki elimde sıranın üstünde benim hocam 🤣 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl :D :D yarın bakacağım buna Yorumla demirdik23 1 yıl Sözünde durmadin yarin bitti obürgün oldu hani soruma bakacaktın sen🤣🤣 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl ya unttum :( :D Yorumla demirdik23 1 yıl Hadi bakem pamuk eller klavyeye 31 kelimeyi geçmesin cevabın 🤣🤣 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl :D :D :D yaaaaaaa Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ocak, Mart , Mayıs, Temmuz, Ağustos, Ekim ve Aralık olmak üzere 7 ay vardır. 1 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 959 cevap paylaştı. al takvimi önüne say ne bizi yoruyosun 1 3 Yorumla COLDHERO 1 yıl dök içindekileri rahatla kasma kendini Yorumla gülruhaznedar 1 yıl neyi? Yorumla COLDHERO 1 yıl ne olduğunu ben nereden bileyim sen anlatacaksın Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Komik cocuk, harcaniyorsun resmen 1 1 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl neden öyle dedin şimdi?
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Şu an burada olsan sen çekerdin 1 15 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okuyunca terslicek gibi mi oldun yoksa merak mi ettin dürüstçe Yorumla gülruhaznedar 1 yıl niye tersleyeyim yahu, kezban mıyım ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tepki vermeyince içime dert oldu bi an çünkü hevesle yazmıştım Yorumla gülruhaznedar 1 yıl yok be, sitedeki kezbanlardan değilim ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi geceler ben uyumaya karar verdim :) Yorumla gülruhaznedar 1 yıl yok ben sanalcı değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özür dilerim rahatsız ettiysem Yorumla gülruhaznedar 1 yıl estağfurullah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadece biraz güzel şeyler duymak istemiştim içimde kaldı Yorumla gülruhaznedar 1 yıl belki yarın iyi geceler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi geceler tatlı rüyalar dilerim... Yorumla gülruhaznedar 1 yıl sağ ol sana da Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özleştik sanki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse daha fazla rahatsızlık vermeyeyim kaile aldığın için teşekkür ederim... Yorumla gülruhaznedar 1 yıl yeni soruma gel :)) Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neyi merak ediyorsun söyle bakalım 1 3 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl ah bir detayı okusanız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E ben okudum detayı 😂 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl peki:)) Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. çok var 1 3 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl yazsana madem Yorumla glaberizm 1 yıl yazmicam Yorumla gülruhaznedar 1 yıl pekala Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Nasıl tam anlamadım 1 6 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl detayı ah bir okusan Yorumla sakızkabugu 1 yıl Bütün aylar çeker ama belli etmez Yorumla gülruhaznedar 1 yıl o ne demek Yorumla sakızkabugu 1 yıl Boş ver bazı değişik şeyler bunlar Yorumla gülruhaznedar 1 yıl peki Yorumla sakızkabugu 1 yıl ☺️☺️🌸 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl En başta sen sindir heralde 😃 1 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haksizmiyim ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vay arkadaş ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kapalı sin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Of be ya Yorumla gülruhaznedar 1 yıl herkese açık olsaydı, verecek kalp bulamazdık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana ver o zaman Yorumla
sahn42 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 1 yıl Fazla merak etme 😁 1 3 Yorumla gülruhaznedar 1 yıl neden? Yorumla gülruhaznedar 1 yıl merakımı burada gider Yorumla gülruhaznedar 1 yıl ne gibi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Elini yumruk yap. Parmaklarında Tümsek olanlar 31 çukur olanlar 30
şubatta kavis mi oluyor?
Öyle farzet
oldu
Sağını soluna bağla yat :))) Çünkü sen bize öyle yaptın şimdi
:D :D
ba baa uyumamış :)))
soru sormadan uyunur mu? ajdjdj
Eyvahhh kıvrandıracak bu sefer kesin :))) Pijama sorusu mu bu
gördün bence pijamayı :D
Hahaaaa sen uyarınca farkettim... :))))))))))))) Sol elimi
sağ elinin yokluğunu sol elinle avutur musun? :D
Eller beni avutmuyor anne diye bir şarkı vardı biloyon mu :))
senin durum vahim, tutturmak lazım :D :D :D
çok mu belli oldu.. Yok bee belki içim fesattır :))))))))) Alooo santral beni baştan şoradaki ağaca sonra konuya bağla :P
sağ elinin yokluğunu sol eline sararak oturmak yetmiyor mu diyorum ben değil mi? :D
Eveeeeeeeet sen öyle diyorsun ama aramızda mesafe var. Sen lafı teyy oradan koyuyon buradan böyle anlaşılıyo :D sorun bende sende değil. Anlayışsız biriyim belki :P
ahahahaahah :D :D
Ocak
Mart
Mayıs
Temmuz
Ağustos
Ekim
Aralık
teşekkürler <3
Rica
Ben sormak isteyipte sormadığın neyi merak ettiğini merak ediyorum🤣
detaylar detaylar :/
İpucu ver soruyu sor detaylardan detay beğen 😀ne öğrenmek istiyorsan bundan sor özelden mesajlaşmayı sevmiyorum çünkü
Ocak
Mart
Mayıs
Temmuz
Ağustos
Ekim
Aralık
Başka detaylar daha var mı merak ettiğin 😊
sağ olun :)
Rica ederim ama senin sorun da az fesat soru değil hani bilmiş ol🤣🤣
içiniz fesat sizin :D
He hee tabi tabi iyi Xper kastın helalmi bu şimdi o kadar abazanin hakkina girdin 🤣🤣
iyi gecelerrrrrrrrrrr :D :D jdjdjdjdddj
Eyvallah sizede iyi geceler hadi yine iyisin kaptın xperleri🤣🤣
güncellemeyi oku oku fjdsşslfglşsksfgşlgkggşlkş :D byyy
Sabah uyanınca ilk tuttuğun şey ne? ↗
İki elimde sıranın üstünde benim hocam 🤣
:D :D yarın bakacağım buna
Sözünde durmadin yarin bitti obürgün oldu hani soruma bakacaktın sen🤣🤣
ya unttum :( :D
Hadi bakem pamuk eller klavyeye 31 kelimeyi geçmesin cevabın 🤣🤣
:D :D :D yaaaaaaa
Ocak, Mart , Mayıs, Temmuz, Ağustos, Ekim ve Aralık olmak üzere 7 ay vardır.
al takvimi önüne say ne bizi yoruyosun
dök içindekileri rahatla kasma kendini
neyi?
ne olduğunu ben nereden bileyim sen anlatacaksın
Komik cocuk, harcaniyorsun resmen
neden öyle dedin şimdi?
Şu an burada olsan sen çekerdin
Okuyunca terslicek gibi mi oldun yoksa merak mi ettin dürüstçe
niye tersleyeyim yahu, kezban mıyım ben
Tepki vermeyince içime dert oldu bi an çünkü hevesle yazmıştım
yok be, sitedeki kezbanlardan değilim ben
İyi geceler ben uyumaya karar verdim :)
yok ben sanalcı değilim
Özür dilerim rahatsız ettiysem
estağfurullah
Sadece biraz güzel şeyler duymak istemiştim içimde kaldı
belki yarın iyi geceler
İyi geceler tatlı rüyalar dilerim...
sağ ol sana da
Özleştik sanki
Neyse daha fazla rahatsızlık vermeyeyim kaile aldığın için teşekkür ederim...
yeni soruma gel :))
Neyi merak ediyorsun söyle bakalım
ah bir detayı okusanız
E ben okudum detayı 😂
peki:))
çok var
yazsana madem
yazmicam
pekala
Nasıl tam anlamadım
detayı ah bir okusan
Bütün aylar çeker ama belli etmez