utanmasa degil suc olmasa ilk yapacagim sey bana bugune kadar kim zarar verdiyse onlarin tek tek kafasina basardim gelsin en ag babasi kral abin tasisin t4ssagimi kacacak yer arayacaksin evin icinde gttunuzden isetecem lan sizii babani ayri seni ayri abini ayri sqecem İstanbul sana sehir bana mahalle yavrum butun k4hpelere inat gulumse gucumuz yetene degil kalbi atan herkese anladinmi rahat ol sen kardess hade eyvallah
Sokakta bağıra bağıra şarkı söylemek ve dans etmek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yaşlılar ve bazı orta yaşlılara şöyle dolu dolu küfür edip, gururlarını ezip ozguvenlerini yerle bir etmeyi isterdim ya cidden hani onlara karşı büyük bi kinim var özellikle yaşlı bunaklar hayatımızı mahvettiler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
utanmasa degil suc olmasa ilk yapacagim sey bana bugune kadar kim zarar verdiyse onlarin tek tek kafasina basardim gelsin en ag babasi kral abin tasisin t4ssagimi kacacak yer arayacaksin evin icinde gttunuzden isetecem lan sizii babani ayri seni ayri abini ayri sqecem İstanbul sana sehir bana mahalle yavrum butun k4hpelere inat gulumse gucumuz yetene degil kalbi atan herkese anladinmi rahat ol sen kardess hade eyvallah
onlarin cezasi yatilmaz ama yuregi yeten varsa hodri meydann kardesss yureginiz varsa gelin la
Sokakta bağıra bağıra şarkı söylemek ve dans etmek
Yaşlılar ve bazı orta yaşlılara şöyle dolu dolu küfür edip, gururlarını ezip ozguvenlerini yerle bir etmeyi isterdim ya cidden hani onlara karşı büyük bi kinim var özellikle yaşlı bunaklar hayatımızı mahvettiler
Neden öyle dedin
Senin gibi 18 yaşında bir kızı ayartırdım. Olgun erkek seviyorsan konuşalım, çok merak ettim seni 🥰
Gündüz çırılçıplak denize girmek
kötü kötü konuşturma beni
Seks
Utanilcak bişi değil gel konuşalım😉
Kız sen gene mi burdasın 😂
@sesliBurak06 pompa :D
bir şey diyebilir miyim sana
Olur sorun yok iyi calisiyo alt takımım d🙂m e gel istersen
Hadi çocuklar daha hızlı
Ne anlatiyon sen ya 😀
Ağam benle eğleniyi 😃😃😃
@sesliBurak06 dayan Güloooo
Teslim olma 😀😀
😂😂😂
@sesliBurak06 bu boşun önde gideni kim be
@Bulutbey27 şeker biri ;)
Emin misin
Sen cokmu dolusun hayirdir
@sesliBurak06 senlik durum ne onu anlamadım
Basım catliyi ugrasamiycam benlik durum olmasada
@sesliBurak06 uğraşma zaten boş ver
Yok ugrasirdim benim yazdığım kadına yavsiyosun hadi yavsadinn düzgün yavsa bı
Adabı edebi olur h
@sesliBurak06 benim kimseye yavsadigim yok
@sesliBurak06 ne isterseniz kafanıza göre, benlik bir şey yok, benimki maksat dalga sohbet
Seni yatağa atmak olurdu ece
ona yürümek knk
Baldızımla olurdum
söylemem
karsıdakının gozlerını kapattıktan sonra baslar
Dışarda grup
Grup seks ve ayak yalama
Baska adamla olurdim, esimi aldatirdim
Komşu ablayı... :)
Şu an annemle uzanıyorum onu öpmek