Hocamin anlattigi gercek hikaye buyurun okuyun :) etkileyici degil mi 🙏?

Hocam dedi ki 1999.,2002 flna kadar İstanbul'da kurstaydi, orada bir kac insan ile tanist. Bir kadin Rabia adinda O kadinin bir bacisi varmis ismi Esma, Eskiden avrupadan gelen erkeklere hemen kizi verirlerdi hani sonucta avrupadan vs diyerek, bu Esma cok dindarmis ailesi hic degilmis.. Boyle acik insanlar dini bilgileri vs yok.. Avrupadan gelen adama vermisler bu kizi adam dindarim demis.. Avm'ye gitmisler Nisan alisverisleri icin adam demis ki yaa ben kendime altin saat ve kolye alcam daha, kiz bunu duydu bir geri adim atti hani ilginc geldi dindar insan bunu diyor cunku altin dinimizde erkeklere haram. Sonrasinda neyse belki agzindan kacti olur boyle diyerek neyse devam etti baska bir gun ailecek geziyorlar cuma gunu namaz vakti, Kimse kipirdamiyor.. Kiz dusunmus Allah Allah falan diye Aksam istihare kilmis ve korkunc seyler gormus, Hemen ayrilmis kartlar vs hep basildi evlenecekti... Aileside buna kustu oyle yapti diye.. Oda kursa kacti, hani annesi babasi evlendirir falan diye kuran kursuna gitti heemn..:)) Sonra yine avrupadan birisi cikmis Bu kiz ile evlenmek istiyormus Ama bu sefer adam oldukca dindar falan Adam Almanyaya gitti hani son islemleri tamamlamak icin 40 gun sonra gelecekti,, Kizda kardesi ile magzaya cikmis son alisverisleri yapsin diye .. Cikmadan once hep dikkat edermis hani ne olur ne olmaz, altina tayt giyermis pardosunun altina falan etegin altina 39. Gun dolmusa bindiler kardesi ile Dolmus kaza yapti... Rabia abla dedi ki bak : Kostum baktim ablam kanlar icinde yerde.. Ustleri hep yirtildi ama icinde tayt vardi falan hic bir yeri gozukmuyormus Cok asiri dindardi hafizdi Esma, neyse sonra dedi komadaydi.. Doktorlar beyin olumu gerceklesti dedi Artik elimizden bsy gelmez demis.. Rabia abla diyor ki Esma bitkisel hayattayken kuran okuyordum ona, okugum herseye dudaklarîni kipirdiyordu hepsini tekrarliyordu.. Oyle doktolar soktaymis, imkansiz birseydi cunku.. Bitkisel hayatta makine ile yasiyor.. Sonra dedi ki son hatim sayfami
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra dedi ki son hatim sayfami okurken Birden ayaga kalkti Abdest aldi namazini kildi ve vefat ettii Bu inanilmaz birsey Ve sonra butun aileleri dindar oldu.. Mucize gibi birsey yapti ve vefat etti.. Acik sacik aile, dini bilgisi sifir olan aile.. Annesi kizi Esmayi gormus ruyasinda Gelinlikler icinde demis ki Annesi demis kizim nasilsin cok ozledim seni Kizida demis ki annecim ben cok iyiyimde kabir komsularim cok cekiyor... Cok azap cekiyorlar anne namazlarindan dolayi
Güncellemeler
+1 yıl
Cok azap cekiyorlar anne namazlarindan dolayi Namazlarina dikkat et anne demis 🙏🙏❤️❤️❤️ Bu kadar namazlarimiza dikkat edelim arkadaslar 🙏🙏🙏
Hocamin anlattigi gercek hikaye buyurun okuyun :) etkileyici degil mi 🙏?