Güncellemeler
1 yıl
Guncelll😪😪😪
Güncellemeler
1 yıl
Guncelll
Poşetteydi fakat ağız kısmı açıktı içinde bi tane fare boku çıktı nasil dezenfekte edebilirim tahta olduğu için çamaşır suyu vs dökemem çok seviyordum ya 😭😭😭😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bi tencerenin içine beyaz sirkeli su yap içinde kaynat daha sonra sade su ile kaynat kurumaya bırak
Yaparım fakat içime nasıl sinecek
Dışarda yediğin yemekleri için nasıl sindiriyor ise bunu da öyle sindirir bir şey olmaz
Dışarıdaki yemekler fare bokunun içinde kaynamiyor herhalde tamam hijyenik olmayabilir ama en azında fare boklu değildir
Umarım öyledir dediğin gibi dir temizleme konusunda düşüncemi söyledim sadece gerisi sana kalmış
Yıka, kurusun bş zımpara bir de vernik at kullan
Not: boku yeme
Vernik daha zararli
Tahta tabağı vernikliyırlar güzel kardeşim
Biliyorum ama bu vernikli değil ki?
Vernik olmazsa sıvı tahtayı çürütür , yani vernikli😅
Değil el yapımı doğal yagliydi
Valka benim tavsiyem bu
Ne alaka dök çamaşır suyunu gitsin
Alerjim var içine emer
Ne olsa içine emer mintakla yıka gitsin ya da yenisini al
Neyle yıkayım? Valla aynisini çok aradım aynı model bulamadım baya seviyordum
Sirkeli karbonatli suda 1 gece beklet. Tencerede kaynar suyun icine at 10 dk beklet. Sonra da bulaşık deterjanlı suda beklet. Su sıcak
olsun ama. Sonra da bulaşık makinesine at.
İçime siner mi orası da var 😪 bu şekilde kesin dezenfekte olur mu bilemiyorum keşke görmeseydim ya 😭😭😭
Kanka eskiden hemşireler enjektorleri kaynar suda dezenfekte eder başka hastalarda kullanirmis ki senin yapican 3 aşamalı bişi
Fare boku ve tahta hadi cam tabak olsa makineye atardım bilemiyorum ki korkuyorum hastalık vs bulaşır diye🤣 ama tabagin aynı modelini de bulamadım ya internetten olsa alacam modelini seviyordum
Vazgeçeceksin o zaman
😭😭😭
Domestos ile temizle
Tahta içine emer
Makinaya at bulaşık makilnasına
O sekilde dezenfekte olur mu? Hiç içime sinmez ama bilemedim çok da seviyordum aynısı da yok ki 😪😪😪
At çöpe gitsin
Cfff
çöpe at ne temızlemesi
At gitsin
Çöpe at