Diğer Selam yok sabah yok? Semihhx52 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Siz nasıl bişe oldunuz ya ne selam var ne sabah insan arada hal hatır sorar 😁 Güncellemeler1 yıl Ben diyim bari hayırlı geceler Selam yok sabah yok? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Selam kabilesi mi varmış burada haberim yok 🤭🤭 kaç kişiler bunlar kimler bunlar 1 43 Yorumla Semihhx52 1 yıl Sen ve cherokee kabilesi reisleri sen selam vermeden geçmişsin Yorumla Peripellonis 1 yıl Ben herkese görmemiş gibi yapıp geçtiğmden araya kaynamıştır onlar Ayak üstü sohbet benlik değil ya Yorumla Semihhx52 1 yıl öyle olsun içlerinde bende vardım ayıp ettin Yorumla Peripellonis 1 yıl Ama sen kabileden bi çokluktan selam istedin benden değil 😂😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Hani soruda 🙄 Yorumla Semihhx52 1 yıl Gelinim sana söylüyorum kızım sen anla 😂 Yorumla Semihhx52 1 yıl Selam vermeme konusunda 😄 Yorumla Peripellonis 1 yıl Sana da hayırlı geceler Semih Yorumla Peripellonis 1 yıl Toplu aldım ben de sırada tüfekli var 😂 Yorumla Semihhx52 1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Semihhx52 1 yıl Tek seferde bitir ikinciye bırakma canım yanmasın 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Korkma acısa da öldürmez şu an öldürebilecek potansiyelde olduğum tek şey kulağımda vızzzzlayan sivri ama ona bile kıyamıyorum Yorumla Semihhx52 1 yıl Yapmayaa sen sivririn kanını emersin gibime geliyor azsnxncjcl 😂😂 Yorumla Semihhx52 1 yıl Korkum o işte acısada öldürmez öldürmesi lazım neden acıtsın neden yazamıyorum ki 😄 Yorumla Peripellonis 1 yıl Yaa sen çok biliyorsun 😂😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Kol bozuktur Yorumla Semihhx52 1 yıl Çok bilmiyorum bilsem daha neler yazarım 😂 Yorumla Semihhx52 1 yıl Yo bozuk değil kırık 😁 Yorumla Peripellonis 1 yıl Geçmiş olsun ya Yoo bildiklerin sana bi 20 yıl daha yeter neden 20 çünkü 50den sonra erkekler nanay Yorumla Peripellonis 1 yıl Kırılsa yazamazsın beni mi yiyn ben mi anlmadım yoksa mortingen şıtrayze şu an ben 😂😀 Yorumla Semihhx52 1 yıl Haydaa hemen öldürdün bizi 50 den sora hayat yeni başlıyor sizde 40 dan sora nene hayatı 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Öldrmedim süründürdüm Yorumla Semihhx52 1 yıl O kesin sürünüyoruz Yorumla Semihhx52 1 yıl Yok kırık mortungenleri oynuyoz haberin yok kalp kırılsada yazar bişekilde merak etme axskck Yorumla Semihhx52 1 yıl Yukardan yazsan ölürmüsün illa söyliyeyim mi Yorumla Peripellonis 1 yıl Kime kırık senin kalp Yorumla Semihhx52 1 yıl Sana kime olucak Yorumla Peripellonis 1 yıl Çok biliyorsun ama işte bi'de kabile seviyorsun 😀😂 Yorumla Semihhx52 1 yıl Kabile sevgimizi kimse sorgulamasın Yukardan yazsana anlamadın mı 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Anlamadım anlatsana Yorumla Semihhx52 1 yıl Neyi anlamadın axjsjdjvİşine gelmiyor dimi 😁 Yorumla Semihhx52 1 yıl Neyse hayırlı gecelerin olsun ben yatar Yorumla Peripellonis 1 yıl İşime gelmemesi mevzusu değil üslubu önemsiyorum sadece. Anlamadın mı, kaba bi üslup. Yorumla Semihhx52 1 yıl Kabalık etmişiz kbakma Yorumla Semihhx52 1 yıl Aslında yukardada söylemiştim aynı seyi o yüzden yazmıştım anlamadın mı diye de neyse Yorumla Peripellonis 1 yıl Onun üzerine yazmışım zaten sonraki şeyi Yorumla Semihhx52 1 yıl İlla uyuzluk yapıcan dimi 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Velhasıl asıl sen anlamışsın. Yorumla Semihhx52 1 yıl Bi sen anladın sende yanlış anladın Yorumla Peripellonis 1 yıl O kadar mı anlaşılmaz birisin anlamıyorlar Yorumla Peripellonis 1 yıl Çapkın olmak zorundaymış gibi düşünmezsen anlarlar belki sorun ordadır 🤔🤔neeeeerdeydi sende o çapkınlık Yorumla Semihhx52 1 yıl Hiç öyle takılmadım ölede düşünmedim çünkü değilim Yorumla Peripellonis 1 yıl Doğrudur Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Merhaba nasılsınGünün nasıl geçiyor 1 4 Yorumla Semihhx52 1 yıl Güzel geçiyor teşekkürler iyiyim şükür sen nasılsın Yorumla Ustabilir 1 yıl Teşekkür ederim bende iyiyim iş güç ugraşıyoruz işte Yorumla Semihhx52 1 yıl Allah kolaylık versin Yorumla Ustabilir 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
ümmülhırre Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Sordum yaa😂 1 3 Yorumla Semihhx52 1 yıl Aa pardon görmemişim 😄 Yorumla ümmülhırre 1 yıl Sorun değil💃🏻 Yorumla Semihhx52 1 yıl Sorun yoksa güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selam kabilesi mi varmış burada haberim yok 🤭🤭 kaç kişiler bunlar kimler bunlar
Sen ve cherokee kabilesi reisleri sen selam vermeden geçmişsin
Ben herkese görmemiş gibi yapıp geçtiğmden araya kaynamıştır onlar Ayak üstü sohbet benlik değil ya
öyle olsun içlerinde bende vardım ayıp ettin
Ama sen kabileden bi çokluktan selam istedin benden değil 😂😂
Hani soruda 🙄
Gelinim sana söylüyorum kızım sen anla 😂
Selam vermeme konusunda 😄
Sana da hayırlı geceler Semih
Toplu aldım ben de sırada tüfekli var 😂
Teşekkür ederim 😊
Tek seferde bitir ikinciye bırakma canım yanmasın 😂
Korkma acısa da öldürmez şu an öldürebilecek potansiyelde olduğum tek şey kulağımda vızzzzlayan sivri ama ona bile kıyamıyorum
Yapmayaa sen sivririn kanını emersin gibime geliyor azsnxncjcl 😂😂
Korkum o işte acısada öldürmez öldürmesi lazım neden acıtsın neden yazamıyorum ki 😄
Yaa sen çok biliyorsun 😂😂
Kol bozuktur
Çok bilmiyorum bilsem daha neler yazarım 😂
Yo bozuk değil kırık 😁
Geçmiş olsun ya
Yoo bildiklerin sana bi 20 yıl daha yeter neden 20 çünkü 50den sonra erkekler nanay
Kırılsa yazamazsın beni mi yiyn ben mi anlmadım yoksa mortingen şıtrayze şu an ben 😂😀
Haydaa hemen öldürdün bizi 50 den sora hayat yeni başlıyor sizde 40 dan sora nene hayatı 😂
Öldrmedim süründürdüm
O kesin sürünüyoruz
Yok kırık mortungenleri oynuyoz haberin yok kalp kırılsada yazar bişekilde merak etme axskck
Yukardan yazsan ölürmüsün illa söyliyeyim mi
Kime kırık senin kalp
Sana kime olucak
Çok biliyorsun ama işte bi'de kabile seviyorsun 😀😂
Kabile sevgimizi kimse sorgulamasın Yukardan yazsana anlamadın mı 😂
Anlamadım anlatsana
Neyi anlamadın axjsjdjv
İşine gelmiyor dimi 😁
Neyse hayırlı gecelerin olsun ben yatar
İşime gelmemesi mevzusu değil üslubu önemsiyorum sadece. Anlamadın mı, kaba bi üslup.
Kabalık etmişiz kbakma
Aslında yukardada söylemiştim aynı seyi o yüzden yazmıştım anlamadın mı diye de neyse
Onun üzerine yazmışım zaten sonraki şeyi
İlla uyuzluk yapıcan dimi 😂
Velhasıl asıl sen anlamışsın.
Bi sen anladın sende yanlış anladın
O kadar mı anlaşılmaz birisin anlamıyorlar
Çapkın olmak zorundaymış gibi düşünmezsen anlarlar belki sorun ordadır 🤔🤔neeeeerdeydi sende o çapkınlık
Hiç öyle takılmadım ölede düşünmedim çünkü değilim
Doğrudur
Merhaba nasılsın
Günün nasıl geçiyor
Güzel geçiyor teşekkürler iyiyim şükür sen nasılsın
Teşekkür ederim bende iyiyim iş güç ugraşıyoruz işte
Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim
Sordum yaa😂
Aa pardon görmemişim 😄
Sorun değil💃🏻
Sorun yoksa güzel