Arkadaşlar çok korkuyorum, aylardır takip ediliyorum?

Şimdi anlatacaklarıma nereden başlamalıyım bilmiyorum, arkadaşlar ben Antalya'da yaşayan 20 yaşında bir kızım ve herifin biri tarafından yaklaşık 1 yıldır araba ile takip ediliyorum ve her seferinde bir içgüdü ile adamı fark edip kaçıyorum. Üniversiteye gittim bu yıl ( Allah'tan başka bir şehire ) fakat Antalya'ya her döndüğümde bu adam benim döndüğümden bir şekilde haberdar mi oluyor bilmiyorum arabası ile benim peşime düşüyor, ö*ldürülmekten çok korkuyorum hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı alkolüm yok gece hayatım hic olmadı , pisligim yok ama Allah'ın c*ezasi tanımadığım bir herif tarafından bir yıldır takip ediliyorum arkamda duracak bir ailem yok annemle aramız kötü ruhsal dengesizlikleri var babam bizden ayrı o da bana yardım edecek bir baba değil bir gün kim vurduya gideceğim diye cok korkuyorum, anlattığımda insanlar inanmıyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum , polise gitsem kanitlamam gerekecek bir şey yapamazsam bu adam kimse bana iyice bilenip beni ö*ldurur diye korkuyorum
Güncellemeler
1 yıl
Bazı arkadaşlar kendini çok zeki sanıp git şikayet et, çocuk musun, biz mi söyleyelim gibi şeyler zirvalamis, ben bunu düşünemedim mi? Beni takip eden bu herif kimse paralı bir adam olduğunu düşünüyorum, arabası lüks siyah bir araba, arkadaşlar benim arkamda ailem yok, tek çocuğum, eğer bir şey ispat edemezsem tek kursunda beni bitirir diye korkuyorum yaşamayan bilemez bu korkuyu.
Arkadaşlar çok korkuyorum, aylardır takip ediliyorum?