Güncellemeler
1 yıl
Bazı arkadaşlar kendini çok zeki sanıp git şikayet et, çocuk musun, biz mi söyleyelim gibi şeyler zirvalamis, ben bunu düşünemedim mi? Beni takip eden bu herif kimse paralı bir adam olduğunu düşünüyorum, arabası lüks siyah bir araba, arkadaşlar benim arkamda ailem yok, tek çocuğum, eğer bir şey ispat edemezsem tek kursunda beni bitirir diye korkuyorum yaşamayan bilemez bu korkuyu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba ben de antalyada avukatım, yardımcı olmaya çalışıyım
Size mesaj gönderemiyorum
Yazdım ben, tkp edn
Bunu buraya yazana kadar plakasını alıp şikayet et biz ne yapcaz güvenliği biz mi sağlıyoruz
Sen ne zavallı bir insansın ya. Ne yapacağımı bilsem buraya mi gelirim zaten
Plakasını alıyorsun polis karakoluna gidiyorsun durumu anlatıyorsun 5 yaşında mısın ne yapacağını bilmiyorsun
Zavallı insan evladı , sizin arkanızda olduğu kadar benim ailem arkamda olmadı hiçbir zaman. Anneme anlattım inanmadı bile. Kes sesini cevap verme
Ailen bir şey yapamaz zaten bunu kolluk kuvvetleri yapar cidden plakayı al şikayet et alır kaçırır bir şey yapamazsın en azından polisin elinde bir plaka olsun
Plakasını al bı polıs karakoluna gıt sorgulamalarını ıste en azından kım oldugunu ogren tekrar denk gelırsen sıkayet olustur en kotu ıhtımalle okudugun sehırde kal calıs oku
bu kısı benıde takıp edıyor sanırsam onunda arabası sıyah luks ve sapka takıyo dedıgın gıbı plakasınj soyler mısın ozelden bende her gun takıl edılıyorumm
adam tam olarak yaşlı mı her dışarı çıktığın zaman seni nasıl görüyor
Ben de bir türlü onu anlamıyorum, ne zaman akşam üzeri mahallede dışarı çıksam peşime düşüyor, tanımadığım bir adam benden nasıl haberi oluyor hiç bilmiyorum. Genç bir çocuk, kirli sakallı sürekli şapka takan biri onu her gördüğümde bir yerlere saklaniyorum akşamları dışarı çıkmaya korkuyorum gündüz de korkuyorum
İnsan bi durdururun der ne istiyorsun diye
Saçmalama bu adam kimse beni bir yıldır takip edecek kadar ruh hastası biri, benimle yüz yüze geldiği anda ne yapar?
Emanetsiz gitme sende tesettürlü müsün
Tesettürlü değilim emanet ne?
Bıçak silah başka aletler
İstanbul baro başkanı Filiz hanım ile görüş
Ben kimseyi tanımıyorum
Yaz ona sosyal medyadan
Dikkate alacağım yarın yazacağım dediğiniz hanımefendiye
1 yıldır aklın nerede git şikayet et
Kanıtlayamazsam ne olacak kendini zeki mi sanıyorsun? Ülkede adalet mi var
kanıtlamak gerekmez kardeşim takip edildiğini söyle polis çeker ifadesini alır kadın beyanına önem veriyorlar haberin olsun
Polise mi gitsem
Kanıtlayamazsam beni tenhada öldürür diye korkuyorum iyice bilenip
Hm baya sıkıntı