Diğer Bu kilit nasıl açılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kilidi bozuk anahtarı çeviriyorum açılmıyor zinciri alcam alamıyorum nasıl açarım bunu? Bu kilit nasıl açılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Bay- te yazan kısım size baksın ve sağ taraftaki demirini yukarı çekin kilidin anahtarını çevirirken. 👍🏻 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. Anahtarı iyice bastır çevir yahut dışa doğru çek çevir baktın olmadı çekiç ya da balyoz kullan patlat gitsin 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. açıkta kaldıysa paslanmıştır içi pas çözkücü sıkabilirsin veya sıvı yağ dene ama açılmıyorsa zorlaman lazım ozamanda kilit kırılır 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Bozuksa zaten işe yaramaz, zincirinden tut yere vur bir kaç kere, kırılsın. 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kim nereye bağladı 😄 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dolabımı kilitlemek için almıştım ne sırıtıyon Yorumla JasonLibidosu 1 yıl Haa ok Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 349 cevap paylaştı. Çok basit şekillerde açabilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bay- te yazan kısım size baksın ve sağ taraftaki demirini yukarı çekin kilidin anahtarını çevirirken. 👍🏻
Anahtarı iyice bastır çevir yahut dışa doğru çek çevir baktın olmadı çekiç ya da balyoz kullan patlat gitsin
açıkta kaldıysa paslanmıştır içi pas çözkücü sıkabilirsin veya sıvı yağ dene
ama açılmıyorsa zorlaman lazım ozamanda kilit kırılır
Bozuksa zaten işe yaramaz, zincirinden tut yere vur bir kaç kere, kırılsın.
Kim nereye bağladı 😄
Dolabımı kilitlemek için almıştım ne sırıtıyon
Haa ok
Çok basit şekillerde açabilirsin
Kimi bagliyon bunla:)
2 açık ağızlı anahtar ile kanirt acilir
Kırman gerek
Demir kesme makası ile
Keserle parçala