Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım 20 yaşındayken boşandım kocamın maddi durumu çok iyiydi ama kumarbaz şiddet meyillisi içkicinin tekiydi ben herşeyi göze alarak ayrıldım bakınca tatlıyımdır ben evde kala kala okul başvurusu yaptım okulda temizlik görevlisi olarak yer aldım boş saatlerimiz çok ders çalışıyorum kpss ne gelirse kardır dedim bugün müdür odasına çağırdı işlemleri hallettik boşanma durumun varmış dedi ben evet dedim nedenini sordu başladım anlatmaya sonrasında takma kafana dedi boşanma açtın mı ben evet dedim numaramı istedi sana bişey atıcam bana söyle dedi işlemlerle ilgili bende verdim baya sessiz kaldık oda da biraz tırstım hem genç ve durumumdan dolayı üstelik etine dolgun tatlıyımdır da temkinli olmalı mıyım kendisi evli eşi kapalı 35 li yaşlarda falan
Güncellemeler
1 yıl
çalışmak zorundayım 50 kişi arasında ben çıktım kitap parası bi oğlum da var mecburen
Güncellemeler
1 yıl
yüz vermedim ya kendi öğrenmiş boşandığımı ben söylemeyecsktim
Evli olması fark ediyor mu Peygamber değil ya bu adam İmam bile olsa neler yaptıkları belli Seninle sohbeti ilerletmeye yakın olmaya çalışacak. Takip et gör Haklı mıyım haksız mı
başımda zaten bi dünya dert var bu sefer evli adamın fantezilerini mi çekecem hizmetliyim ama o müdür ne takılcak benle sende kitap harçlığımı çıkartıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Neden açıklama yapıyorsun onu ilgilendirmez ki senin evliliğin bosanmam iş disinda ararsa tepkini göster
Aramaz ya
Önce ufaktan yoklayacak seni sonra bir şeyler içelim sohbet edelim falan sonra seks isteyecek. Onun gözünde çıtır bir dulsun fazlası olmaz
evli ama neden öyle düşünsün ki beni yokluyor mu şu an yani öyle mi diyorsun
Evli olması fark ediyor mu
Peygamber değil ya bu adam
İmam bile olsa neler yaptıkları belli
Seninle sohbeti ilerletmeye yakın olmaya çalışacak. Takip et gör
Haklı mıyım haksız mı
yapma ya bak korktum şimdi evli diye biraz rahat konuştum umarım dediğin gibi olmaz uğraşamam
Takip et dediklerim oluyor mu gör
başımda zaten bi dünya dert var bu sefer evli adamın fantezilerini mi çekecem hizmetliyim ama o müdür ne takılcak benle sende kitap harçlığımı çıkartıyorum
Yaa tamam ben yanılmış olayım.
mesafeli olmak iyidir
hemen her şeyi de anlatmaman lazım
Biliyor ama boşanmadım mı diyim
artık olan olmuş
herkese anlatma
yok hiç öbür öğretmenlerle diyalog halinde değilim odalarına girip çıkmıyorum hep odamdayım geenlde tenefusleri gidiyorum çay kahve falan
peki
Ilgi verip vermemek sana bağlı vermezsin ilgiyi olur bitet
ne ilgi vericem evli adama
Tm iste vermezsin diyorum senin elinde diyorum ilgi verdin mi diyorum sanki😒
Abla ya yazık olmuş sana o müdürden uzak dur gerekirse işten çık kpss çok iyi çalış ya da yks okumaya bak
Teşekkürler canım
Rica edeirm
Dikkat et kendine seni rahatsız edecektir yüz veme sakın
Yüz verme sakın faydalanır
yok öyle kendi sordu diye söyledim
atlayacak
ne atlayacak
izin verirsen sana atlayacak
Evli adamın benimle işi ne
canı çekmiş. nefs
evli olmasa neyse
ben bekarım.
Bekar olabilir kinuşurum sevgili olurum beğenirsem ama evlilerle ne işim olur onların ancak heyecanı olurum
çok doğru dedin minnoş
bu hep peşimde dolanırsa ne olacak
işin sonu seks gibi görünüyor
Gitsin karısının yanına mal mı ne sinirlendirim şimdi
farklı tatlar bakmak istiyordur
Bence sen kendin bu fantezileri kuriyorsun kafanda
yani olasılıkları konuşuyoruz
Benim başımda bi dünya dert uğraşamam keşke detaylı anlatmasaydım
bi de detayına girdim slak gibi
dertleşebiliriz
Senden hoşlanıyor mu yani
daha yeni oldu başladım çalışmaya hemen hoşlanmamı olur
Belki de arzuluyordur
boşanma durumumu nasıl öğrenmiş onu da anlamadım
Arastirmistir
nasıl hemen arzulayacak abartma sende
O belli olmaz
neden araştırsın ki valla şaşırdım yoksa bahsetmeyi düşünmüyorduk
Ya oradan birine söylemişsindir ondan duymuştur ya da bunların önüne bilgilerin geliyor evli mi bekar mı hani işe giriyorsun ya
evet kağıtlarda vardı ama evliyim şu an boşanmış görünmüyorum devam ediyor
Bilgisi vardır işte
keşke sorsaydım nerden biliyorsunuz diye
Aynen
belli olmaz
evet
her şey sana bağlı işte
işime gidip geliyorum başka nw
o zaman yüz verme
yok fazla haşir neşir olma
sıcak olursan farklı yaklaşabilir
öyle olmadım ki zaten bilmiyorum öyle sordu bende uzun uzun anlattım