Eski sevgilimin kardeşi ya da kuzeni tam emin değilim neyi olduğundan bi çocuk var istek atsam bu yaptığım başima bela olur mu eski sevgilimle 3 yıl oldu ayrılalı sosyal medyada tanışmıştık konuştuk ama bulusamadık güvenimi sarsınca buluşma işide yattı doğal olarak 3 yıldır o kadar etkilediki beni kimseden hoşlanamiyorum hayatıma kimseyi almadım o geçen yaz bi kızla olmuş ama şimdi ne durumda bilmiyorum bu yaptığım şey iyi bişey olur mu sizce benim açımdan bu dediğim kişi beni tanımıyor ama eğer ona gösterirse fotomu falan eskisi tanıyabilir hiç olmadı sesimden tanır olurda kardeşiyle ilerletirsek bi gün napsam bilmiyorum ona karşı nefret var içimde zaten her yerden engellemistim numaramı değiştirdim bi zaman sonra oda değiştirmiş hiçbir şekilde konuşmuyoruz birbirimizdede ekli değiliz herhangi bi sosyal mecrada
Güncellemeler
1 yıl
İstek attım mesaj atamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
aklina öyle sey geliosa atma ablam
Neden dedin
boş ver uzak dur
Neden ama
basın agrır eski sevliinin yakını sonucta ne gerek macereye zamanı gelınce arkanıza bakmamayı ögrenın
Olur
Neden
Erkek çünkü
Ne alaka bunu problem edicekse sıkıntı onda değilmi
amaç öcünü almak mı anlamadım
Öç möç almak değil amacim olsa direk ona istek atarım
Ama hayatında birisi varsa şu an hiç tekrar kendimi ona hatırlatıp o kizlada arasını bozmak istemiyorum
Ne peki
Ya öyle konuşsam belki o dediğim çocuk bundan iyidir
eski olmuş birinin yakını ile olunmaz
O bunu problem edicekse sıkıntı ondadır
Ki başkasıyla oldum ondan ayrıldıktan sonra diye saçma sapan aramızı bozdu çocukla onun yüzünden çocukla iletişimi kestim
birebir konuşalım bunu güzelce anlatayım
Peki mesaj atarım
Olur hiç bulaşma
İyide neden biz hiç bulusmadik o çocukta beni tanımıyor
Olsun tanır
Eskisine söylemediği sürece eskisi tanımaz çocuk zaten beni tanımıyor senin eskisi bana yazdı istek attı diyecek bi durumuda yok
Lan erkekler çok konusunu yapıyor bir şey olmasa bile ben buna çaktım ben bununla konuştum ben buna dayadım kelimesini çok yapıyorlar
Bişey yaşamadık o yüzden o dediğin iğrenç şeyleri söyleyemez.
Bakireyim ben oda biliyor bunu onunla yaşamadım bişey ama önceki sevgilimle öpüştüğümü öğrenince tartışmıştık baya o zaman saçma sapan telefonu kapattı açmadı hatta
Bak ben sana diyorum bulaşma kendini çok kötü şekilde istemeyeceğin şeylerle eşleştirilirsin ben sana diyim bakire olduğun bir şeyi değiştirmez anal yaptım der
İyide neden bunu yapsın ya bu kadar p*slik olunmaz dicem ama yapadabilir peki neden herkes önüne baksa hiç sıkıntı olmaz ama
Ya sen niye onda inatlaşıyorsun uzak dur diyorum sana
Çocukla konuştuğumu nerden bilicek peki
3 yıl olmuş aradan
E bebe söyler
Eee yani senin hatırladığını o da hatırlar
Ya çocuk beni tanımıyorki nerden söylicek
Hayatım boş ver diyorum sana
Ancak çocukla bişey olur çocuk bi şekilde fotomu falan gösterirse hatırlayabilir belki
Senin hatırladığını oda hatırlar
Çocuğa istek atsam çocuk beni nerden buldun tanisiyormuyuz falanda der bu durumda nedenir bilmiyorum ama muhtemelen ayrı sehirlerdeler
Ya salla senin yaş kaç
24.
Ya biraz olgun düşün saçmalama
Olgun düşünüyorum olmuyomu hayatta böyle şeyler
Oluyor yani kuzeniyle arkadaşıyla sevgili olanlar evlenenler bile var
Olmamalı bunlar 16-17 yaşında olmalı
Bunu sorun etmiyor ama iki tarafta
O bu devir de değil emin ol
Hayatın işi sevgilisinin eski sevgilisinin arkadaşı olduğunu bile sonradan öğrenenler oluyor
Onlar filmde
Ne filmi gerçektede oluyor bu şeyler burada kaç bin tane soru soran gördüm bu şekilde
Ya boşkky bebiş bebe mi yok