bir bölüm dizi (prison break ) izliyimde uyuyayım diyorum 3 bölüm bitti hala uyuyacaz 🤦🏾♂️ 😅
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
şarkı dınlıyorum bı yandanda abur cubur yıyorum burada geznıyorum
keşke sen yazmasaydın hem nickini tatlı yapmıs yetmemiş bide pastayla pp yapmış canım çekti gece gece senin yüzünden hshdhs
bişi olmaz içide boooool çikolatalıydı pasta tazeydı bayaa lezetlıydı cektımı canın jdjjudncfdnj
hahaha gece gece bela geldi buldu bak çikolatanın lezzetsz olma ihtimali mi var tabiki çekti jsjdj özsütte müdür olan abime söyliyimde yarın getirsin 😎 kdjdj bedava olunca daha lezzetli oluyor 🙈🤣
ya baya şanslısın afıyt olsun bana yokmuuuu
ooo sende baya aç gözlü çıktın haaa uslu bir şirin olursan sende bir gün çikolatalı pastalara boğulursun kıpsss diyorum ve uyumaya gidiyorum :D
sensın be aç gözlü aaa ayıp ama böyle mı denılır kalbım kırıldı hih küstügm bende gıdıyorum uyuymaya
aç. gözlü olmak güzel bir şey ne var bunda bende aç gözlüyüm keşke gözüm doyana kadar midem doymasa jsjsjs küstüysen kolay anladık ki bi. pastaya bkaar o iş jsjdjs hadi bende uyudum
Hep öyle olur zaten 😂 uykumun gelmesini bekliyorum
bende öyle değil işte deli gibi uykum var gözümden yaş olarak akıyor hatta ama uyuyamıyorum 😬😅
Ee sonra devam edersin kendine niye eziyet ediyosun ki 😄
e bunu bende kendime söylüyorum tabi ki ama engel olamıyorum Merak kötü bişey jdjdjd
Hayır benim anlamadığım dizi izliyorsan eğer birada işin ne şu an 😂
Burada*
telefonla uğraşarak uykumu kaçırtıyom fokusum dizide merak etme :D :D uyuys kalmayayım diye taktikler 🙈😅
Haa anladımm 😂 ama bırak işte uykun geldiyse uyu gitsin
Merakını sonra giderirsin
yataktan kalkıp pc yi kapatamam şimdi jjdsjs birazdann Netflix durduracak diziyi uzun süre olduğu için ozmaan uyurum 🤣🤣
İyi bari bu özelliği iyiymiş 😂😂
bunu tamamen erinenler için yapmışlar ya çok beğeniyorum bende o özelliği jdjdjd
senin uykunda maşallah ne gelmez bişeymiş :d
Erinenler ve uyuyakalanlar için 😂
Benim uykum da geldi aslında ama nedense uyuyasım yok
ha pardon uyuya kalanları unutmusum :D
sabah işimin olduğu gerçeği tüm merakımı öldürdü jsjdjs sana keyifli geceler ben telefonu bırakıp uyuyakalanlar safına geçiyorum :D sende uyursan huzurlu uykular efenim 🐼
Evet ama bizi daha çok erinenler kısmı ilgilendiriyor 😂😂
Teşekkürler sana da huzurlu uykular 😂
sen bana uyandığında huzur bul de çünkü uyandığımda niye geç yattın laağn diye kendime sövüyorum ama gözler kapalı alarm çalarken şekilde canlansın gözünde jdjsjd
Ya şu telefonu bırakta uyu Allah aşkına 😂😂😂
hahahah bıraktım bıraktım
Hadi uyandığında da huzur bulasın inşallah iyi uykular 😄
allah razı olsun aminn inşallah jdjdjd sanada tatlılıkı uykular hah netfix diziyide durdursu iyi denk geldi kesin mm uyudum şimdi :D
Gerçekten iyi denk geldi 😄
masamdayım İzmir kahvaltısı yapıyorumm miss gibiii sen uyu 😒
Afiyet olsun 😄
ohoo afiyet oldu üstüne güzel bi uyku oldu falan şimdi çplen yemeği zamanı sonra yine uykuuu jdjdjd
Hani iş vardı niye hep uyuyon 😂😂
e işteyim zaten jdjjd
işte uyuyabildiğim için bütğn gece dizi izleyebiliyorum yoksa uykudzluktan the walking dead zombisi gibi dolanıyorum bütün gün :D
Oo ne güzel valla 😂😂
evett an itibariyle derbi modunu açıyorum hadi cabuk yarın akşam olsunn 😬😬
Olur olur sayılı saatler çabuk geçer 😂😂
yok bee mesai btiimine yarım saat var 2 saattir geçmiyor meselaa 🤷🏽♂️
Evet haklısın aslında bekleyince daha yavaş geçiyor 😂
haklıyım tabi :D sen napıyosun bana diyosun ama burdan çıkmıyosun nasıl olcak o iş 😏
Bu ara aktifim evet 😄 boşum ondan vaktimi geçiriyorum 😂
iyi yapıyon iyii :D neyse ben paydosumu yaparım tatilime başlarımmm 😎
Hadi bakalım 😄
offf bir patlıcanlı tepsi kebabı yapmışımm misss miss hemen pişsin hadiii acızz jsjshs
Ooo afiyet olsunn
offf varyaa afiyet olduu valla :d modum yükseldi inime geçtim şidi keyifli keyifli sabahlar olmasın 😎
😂😂 olmasın
sen nerenin kraliçesin adın ne bakim
Bir yerin kraliçesi değilim ya 😄 Erzurumluyum
haydaa bende jdksj dadaş olanından 😅
En güzelinden 😅
ama gel görki hiç gitmedim erzuruma :D doğma büyüme İzmir 😬 bide soguk hiç sevmiyorum cazip gelmiyor bana 🤷🏽♂️
Aynen herkes soğuğu sevmez ama ben severim özellikle aksam veya gece kar yağdığı zaman ki o yürüyüş mükemmel 😄
allah akıl fikir versin jdjdjd üşümeyi sevmiyorummm ama karda yürüyüş oyun falan bizim burada nadir olduğundan hoş geliyor :D
Bir kere 5 dakikalığına dışarı çıktım markete elim uyuştu soğuktan ve ellerim cebimde yani 🤣 ama seviyorum yine de sıcaktan iyidir güneşe de alerjim var zaten ellerim kabarıyor kollarımı güneşe tuttum şişti patlayacak gibi oldu falan işte 🤣
alerjin olduğunu bilip kolları güneşe tutmak patlayacak mı acaba diye bakmak kacıncı derece manyaklık jdjdjd
bende kışın servisten inip enn fazla 20 adım atıp eve girince sobaya sarılıyom direk ısınmak için jsjdjd
5 sk dursam ölürüm donral heralde 🥺🥺
donarak*
Üst düzey bir manyaklık işte neyse ki patlamadı 🤣🤣 İzmir in kışından mi bahsediyorsun? Sobaya sarılıyorsun bi de? Biz de soğuk suya tutardık çocukken. Ellerimizi o cana getirirdi 🤣🤣🤣
işte ordan anla ne kadar soğuk sevmediğimi izmirin soğuğu diyerek küçümsemen güldürdü jdjdj
bir adın var mı yoksa isimsiz olarek kalmayımı tercih edersin 😬
Yani kışın İstanbul da mont giyinmedim İzmir daha sıcak benim bildiğim 😄 Rabia ismim
yav tamam rabia en kraliçe sensin karlar kraliçesi elsadan daha kraliçesin sen buz tutmazsın üşümezsin jsjsjs memnun oldum Hüseyin bende 🐼
🤣🤣🤣🤣 memnun oldum bende
olacan tabisikii :D yalnız adamlar ne dizi yapmıs yaa sürekli birşeyler oluyor izlemediysen başlaa bencee hemen hemennn cabukk
Dizi sevmiyorum ya filmler bile sıkıyor bazen 😅
hadi ya nasıl geçiriypn zamanı yoksaa sen kahve ve kitap insanımısınnn
Evet kitap okumayı severim 😄
benim hiç kitap okumaya boş vakitm olmuyor ya ya pc de oyun ya Tv'de maç ya da dizi film boş zamanım olsa bende okurdum heralde 5. sınıfta öğretmenin hediyesi son kitabım olmazdı hsjdjdn
Yalnız boş vaktinin olmama sebebi pc, TV, film ve dizi 😂😂😂😂
hahaha evet meşguliyetimm çokk gördüğün gibi
bütün hafta 2-3 saatlik uykularla geçtiği için ben şimdi bi uyuyorummm yarın 3-4 gibi kalkıyorummm akşamınaa derbii maçı olan güneee başlıyorumm 👌👌
sana hayırlı keyifli geceler rabia uyursanda huzurlu uykular tatlı rüyalar 🐼
Sana da huzurlu uykular 😄
rabiaaa yenildik rabiaaaa çok mutsuzum çok dize yatmalı teselliye ihtiyacım var cabukk gel nerdesinnn :D
Yenildikte valla şaşırmadım artık ya 😂😂 neyse ki fanatik değilim 😂
valla ben şu an milletin eğlencesi oldum dalga geçiyorlar benle maçtan önce şöyle böyle yapacaz diye konustuk hınclarını cıkarıyolar :D
İşte öyle havalara girip bir şeyler dememek lazım hele ki fenerbahçe için 😂
offf daha p. tesi günü işteyken cimbomlular benim odaya günaydına gelecekkk bu fenerden çektiğimiz nedir yaaa 😩😩
Şimdiden konuşmanı ayarla 😂😂
izin yazdırıırım gitmem bende ya jsjsjsj
Ciddi misin 😂
yapmışlığım var :D sana moralim bozuk diyomm rabiaaa bişey yapsana yaa tartkı matlı birşeyler getir yemek yap falan mod yükseltseneee 🥺🥺
Bende fenerliyim ben niye birsey yapıyorum sen yap sen moralimi yükselt 😂😂
haydaaa cok haklı konustun şimdi kalk gidiyoz künefe ısmarlayacam anca o modu yükseltir jdjsjs
😂😂😂 Yaa ne sandınn
pfffff neyse inime gireyim de yuvarlanayım biraz ruhen panda olduğumdan canım sıkılınca yuvarlanıyorum jdjdjd
Yuvarlanmak keyfini yerine getirir 🤣🤣
tabi kiii :D sen napıyosun anlatt ;D
Belgesel izliyorum 😄
yuvarlanan pandalar belgeselimi jdjdjd
Yok tarihi belgesel 😄
iyi seyirlerr yavru bende pcye geçiyom oyuna 😁
Sağol sanada iyi eğlenceler o zaman
ne eğlencr ne eğlence kafam dağılsın diye oyuna giriyorum canım canım insanlar denk geliyor kaybediyorum iyice sinirleniyorum delenecem şimdiiiii 😩😩😩
Sen en iyisi uyu
yok sabaha kadar uyumam hafta sonları sabhalrık hep Instagram kullamıyomusun
Kullanıyorum
sen burdamıydın ya ben muahbbetini kestin sandım :d
yazsana özelden ben mesaj atamıyorum çömezim diye jdjdj
Evet burdayım 🤣
vaaaaayy scofield baba diyosun
aynen öyle efsane karakter 🔥🔥
Atanmayı bekliyorum
bari gece yapmayın kendinize şunu 😬