Cemaat yurdundan nasıl kurtulabilirim?

Üniversiteye kayseriden Ankara hacettepeye geldim. Fakat ilk yıl ne okulun yurdu ne de kyk yurdu çıktı. Birisi aracılığıyla slymncı cemaatinin yurdunda el-mecbur kalmaya başladım. Yurdun uymak zorunda olduğunuz ve gününüzün 3-4 saatini alıp götüren bir programı var (dini ders vs.) Açıkçası ekonomik olması sebebiyle aileme pek yük olmuyorum, programa da katlanırım kafasıyla birkaç yıldır zar zor idare ediyordum. Ancak bu insanlarla kafa yapısı olarak çok farklıyız ve yurdun programı yüzünden okulum pek çok şekilde aksadı. Bu yıl 4. sınıfım ama okulum uzayacak. Bu yılda dayanabilir miyim bilmiyorum. Okulun uzadığı takdirde yurtta kalmama izin vermeyeceklerini söylediler. Okulun uzayacağını ailemde bilmiyor, ne yapacağım bilmiyorum. Kyk yurduna başvurmuştum ama okula çok uzak bir yurt çıktı, her gün o kadar yol yapmakta insanüstü çaba isteyen bir durum. Özel yurtlar veya ev çok pahalı... Okulu bırakıp bir işe falan girmeyi düşünüyorum artık, kafayı yemek üzereyim. Her türlü tavsiye/muhabbete açığım. Moralim çok bozuk:(

Cemaat yurdundan nasıl kurtulabilirim?