Diğer Pembe mi siyah mı? Ahu__22 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Masum olmayan soru jmbmvnm Pembe mi siyah mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Önemli olan renk degil oönemli aldigi ve verdigi zevk.. suyu bol olmasi.. ve işlevini bilmesi.. 0 0 Yorumla
VISDOMMAN Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ben hafif esmeri daha çok seviyorum. Ama tabi bu kesin bir kriter değil ahu. 0 0 Yorumla
Cümle_Mühendisii Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Pembe bebeksi geliyor siyah daha olgun duruyor daha çekici 0 4 Yorumla Ahu__22 1 yıl Hmm sebebi bu dmk ki Yorumla Cümle_Mühendisii 1 yıl Evet 😈😈 ne sandın senn Yorumla Ahu__22 1 yıl Ben sebebini bile türlü anlayamamışım gmnmn Yorumla Cümle_Mühendisii 1 yıl 😂😂😂bir kadın ne kadar doğal olursa o kadar çekici gelir o yüzden karardı diye üzülme hiç Yorumla
RODUS Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Ne için soruyorsun bunu 0 2 Yorumla Ahu__22 1 yıl Masum görünen fesat bir soru bmbnvmnb Yorumla RODUS 1 yıl Hmm demek öyle :)))) Yorumla
Japoness Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 678 cevap paylaştı. Göster söyleyim 0 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nereye kullanıcaz ona göre seçeyim 0 1 Yorumla Klasscevap 1 yıl Owww pembe 😁😁 Yorumla
ateşiniyak Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Ama sohbet sevmiyorsun 0 4 Yorumla Ahu__22 1 yıl Kim demiş Yorumla ateşiniyak 1 yıl Msjlar kapalı 🙁 Yorumla Ahu__22 1 yıl Çünkü kimin benimle konuşacağını ben seçerim mdöfödöddö Yorumla ateşiniyak 1 yıl tamam Yorumla
Rakıgibiberrak Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kara 0 2 Yorumla Ahu__22 1 yıl Bunun zevkini anlatır mısın Yorumla Rakıgibiberrak 1 yıl Karanın zevki bambaşka anlatılmaz yasanir Yorumla
Mir217272 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 1 yıl Siyahh cok iyi ya 0 2 Yorumla Ahu__22 1 yıl Niçinn Yorumla Mir217272 1 yıl Bir şey diyecem ama Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 411 cevap paylaştı. Pembeee 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 901 cevap paylaştı. Mahalle dedikodusu 0 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 627 cevap paylaştı. Pembe 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 13,4b cevap paylaştı. Pembe 0 0 Yorumla
_Leonidas_ Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 517 cevap paylaştı. Mor yok mu 0 2 Yorumla Ahu__22 1 yıl Kalmadı abi nö bö m Yorumla Ahu__22 1 yıl Kalmadı abi nöbmmgmch Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Önemli olan renk degil oönemli aldigi ve verdigi zevk.. suyu bol olmasi.. ve işlevini bilmesi..
Ben hafif esmeri daha çok seviyorum. Ama tabi bu kesin bir kriter değil ahu.
Pembe bebeksi geliyor siyah daha olgun duruyor daha çekici
Hmm sebebi bu dmk ki
Evet 😈😈 ne sandın senn
Ben sebebini bile türlü anlayamamışım gmnmn
😂😂😂bir kadın ne kadar doğal olursa o kadar çekici gelir o yüzden karardı diye üzülme hiç
Ne için soruyorsun bunu
Masum görünen fesat bir soru bmbnvmnb
Hmm demek öyle :))))
Göster söyleyim
En sevdiğim renk mı kırmızı
Nereye kullanıcaz ona göre seçeyim
Owww pembe 😁😁
Farketmez, ben işime bakarım 😄
Ama sohbet sevmiyorsun
Kim demiş
Msjlar kapalı 🙁
Çünkü kimin benimle konuşacağını ben seçerim mdöfödöddö