Güncellemeler
1 yıl
NASA gelen her kotu. Seyi. unutturmak ve rahatlamak. Amaci. ile. "Alinyazisi". Denir. Ve. " Alinyazim buymus. Ne yapalim cekecegiz" denir ve Kabul edilip o cile alinyazisi bir sey yapamayiz. diye ortbas edilir rahatlanir peki. kucucuk bebegin basina gelen. Tovbe. Tovbe bu tecavuz? Alin yazisi. Algisini. temelden. Bozuyor. inanmayin. Ben artik. Alin yazisina falan inanmiyirum. Fakirligini. Sakat dogmasini. Alinyazisina. Baglayanlara. onlara moral olsun diye. Alin yazinmis. Takma olur mu? derim
Güncellemeler
1 yıl
o kucucuk. Bebegin. Alinyazisi. Icin. Ne dusunuyorsunuz? Biliyorsunuz. Alinyazisi. Oyleymis. Kelimesini cok. duyariz. O kucuk. Bebegin. Alin yazisimiydi. Yasadigi yani. Onceden yazilani mi. Yasadi? Buna. Cevap bulun
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır alın yazısı değil. Tek çare susturucu silah (Silencer Gun) ile kafadan 1 mermi ile vurarak soykırım yapılması gerekiyor. Mesela 1,000,000 mermi 1,000,000 başından vurulmuş ölü insan. (Mutlaka suç işleyen zalimlere polis ve askerin yapması gereken susturucu takılı şekilde beyinden vurulu soykırım yöntemleri.)
@dearhead bu. Soykirim. Olmaz. Dunya. pisliklerden. Temizlenir. Daha iyi bir dunya olur. Keske hapiste beslemeseler? Adam. Bebege tecavuz etmis. Biliyorki hapse girip yatacak. Bilseki. Susturucu ile kafasindan. Vurulacak hayatta. Psikopatlik yapmazlar
O zaman hapistekileri susturucu silah ile kafasından vuralım
Bence değildi bunları biri planlıyolar bence arkalarında büyük biri çıkabilir çünkü bu aralar Filistin'de Ayşe diye biri öldü Sakarya da makarna fabrikası patladı sonra mersindemi ne varilde emekliye ayrılmış öğretmen cesedi bulundu bunlara mı alın yazısı diyorsun bence bunların arkasında buyuk bir olay veya bişey çıkacak...
Ama. Herkes ". boş ver. Alinyazisi". deyip rahatliyor. Boyle oluncada. Secme imkani olmayan. Bir bebege olanlar. Eger alin yazisiysa. Ben alinyazisi. dusuncesini reddediyorum. Yalnizca bu alinyazisi kavrami islamda mi var yoksa yerel bir dusunce mi? Rahatlamak icin? . ( Cunku. iki yasindaki bir bebege tecavuz? O bebegin akil yazisi olmaz. Olamaz kimse Boyle Alin yazisi. Yazip sent bunlari yasayacaksin. Bunlar. " Senin. Alin. Yazin!!!". Demez herhalde... dusunun. O bebek yasiyor mu? Bilmiyorum. Ama yasarsa ilerde. biri. Senin alin yazinda iki yasindaki tecavuz edilecegin. Yaziyordu derse? Herhalde. Cinayet cikar oyle bir tavsiye hatirlatmada
@darkquen3. Alin yazisi. Yok diyorsun.. bu bebege. Olanlardan sonra kimse bu. Bebege. Boyle Alin yazisi yazmaz. diyorum. Alin. Yazisina. Inanmayi. Birakiyorum. Bende. ". Boyleymis. Alin yazim deyip cile cekmeyi Kabul etmiyorum artik.
İhayır
Hayir? Yani. Alin yazisi I in mi hayir? Simdi iyi Olay olursa alin yazisi denir. Kabul gorur ama bu bebegin yasadigi tecavuz? alin yazisiysa? ki. inshallah. degildir. O zaman. Alin yazisi. diye birsey yok. Kucucuk. bir bebege. sen tecavuz. Edileceksin diye kimse. alin yazisi. yazmaz. Iggghh? Tovbe. Tovbe. Aklima geldikce. Deli oluyorum. dusunmesi bile korkunc. inshallah yapanlar. Cile cekerler. Cehennemin dibine giderler