Diğer Bu orrr sinekler ne zaman yok olacak? GırıkAyna Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sonbahar geldi defolsunlar artık tüm kolumu ısırdılar akşamdan beri ziroziro kardeşim Güncellemeler1 yıl Ôçlârrrrr* Bu orrr sinekler ne zaman yok olacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. bence ilaç alabilirsiniz 0 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 493 cevap paylaştı. Ayaklarim kasinio 😅Ustumu serin diye orttum ama sicak oldu Bende ayaklari disari cikarim serinlerim dedimYarim saattir ayaklarim kasinio yemisler ikisinide 0 2 Yorumla GırıkAyna 1 yıl Ahshjahdjahsjahdjkwjdksjfkshdkajd Yorumla fenrirt 1 yıl Demek gulersin haaaaaGece bi tarafin siyrilsinda seninde totonu yesinler bende sana gulcem Yorumla
_gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İki gecedir benim odama da giriyorlar. Düşüncelerimiz karşılıklı. Bir havalar serinlese de şunlar kaybolsa. Bir bitmediler. 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Patlaklar diktirince. Muhtemelen oradaki kokuya geliyorlar eheheheh 0 18 Yorumla GırıkAyna 1 yıl Yeter otistik gibi aynı aptal laflarını tekrarlama anladık karaktersizsin edepsiz ahlaksızsın vallahi anladım Yorumla ElCuco 1 yıl Siz neden üstünüze alındiniz? Üzerinizde patlak olan bir şey mi var? Yorumla GırıkAyna 1 yıl Sg dayı amca Allah aşkına 1,2,3 nereye kadar boş yapacaksın gereksiz mahluk Yorumla ElCuco 1 yıl Ama çok ayıp ben sizi hedef almazken siz beni hedef alıp küfür ediyorsunuz. Tam bunu yazarken arabanin teki acı fren yaparak kaza yaptı. Galiba freni "patladı" umarım ciddi bir şey yoktur. Yorumla GırıkAyna 1 yıl youtube.com/shorts/hbzna8KtUzw?feature=shared Yorumla ElCuco 1 yıl Komik seyy Yorumla GırıkAyna 1 yıl Aynn Yorumla ElCuco 1 yıl Pes ediyorsun öyleyse Yorumla GırıkAyna 1 yıl Aynn Yorumla ElCuco 1 yıl Özür dile Yorumla GırıkAyna 1 yıl Âynn Yorumla ElCuco 1 yıl Ptlk Yorumla GırıkAyna 1 yıl Âyn Yorumla ElCuco 1 yıl Pttlk Yorumla GırıkAyna 1 yıl Aynnn Yorumla ElCuco 1 yıl Pttlkk Yorumla GırıkAyna 1 yıl He âmk hadi by Yorumla ElCuco 1 yıl Ba bayy Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. yesillikler kaybolmadan gitmezler onlarin altlarinda saklaniyorlar 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Daha işleri bitmedi gelecek nesilleri için yumurlayacaklar 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Küp şekeri ıslat ısırdıkları yerin üstünde gezdir kaşınman kalmaz en azından 0 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben de kaşıntıdan uyandım 1 4 Yorumla GırıkAyna 1 yıl SHFkgKkJhFjhGKhLjkHkJksjdksj offf çok kötü Yorumla Seni_ben 1 yıl Kaşıyanın yok mu Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl @Seni_ben ya zktr git aw Yorumla Kagan_23 1 yıl Knk bana yaz o Abaza ya @a-zn-a Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayvan besliyorum gibi düşünüyorum 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 816 cevap paylaştı. Sprey al ben onu sıkmadan yatmıyorum 0 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 960 cevap paylaştı. Yok yok hep bizimle kalacaklar 0 0 Yorumla
kewokk Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 94% 1 yıl Kolonya sür 0 2 Yorumla GırıkAyna 1 yıl Sürdüm doymuyorlar yeniden ısırıyorlar Yorumla kewokk 1 yıl Kanın tatlı demekki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bence ilaç alabilirsiniz
Ayaklarim kasinio 😅
Ustumu serin diye orttum ama sicak oldu
Bende ayaklari disari cikarim serinlerim dedim
Yarim saattir ayaklarim kasinio yemisler ikisinide
Ahshjahdjahsjahdjkwjdksjfkshdkajd
Demek gulersin haaaaa
Gece bi tarafin siyrilsinda seninde totonu yesinler bende sana gulcem
İki gecedir benim odama da giriyorlar. Düşüncelerimiz karşılıklı. Bir havalar serinlese de şunlar kaybolsa. Bir bitmediler.
Patlaklar diktirince. Muhtemelen oradaki kokuya geliyorlar eheheheh
Yeter otistik gibi aynı aptal laflarını tekrarlama anladık karaktersizsin edepsiz ahlaksızsın vallahi anladım
Siz neden üstünüze alındiniz? Üzerinizde patlak olan bir şey mi var?
Sg dayı amca Allah aşkına 1,2,3 nereye kadar boş yapacaksın gereksiz mahluk
Ama çok ayıp ben sizi hedef almazken siz beni hedef alıp küfür ediyorsunuz. Tam bunu yazarken arabanin teki acı fren yaparak kaza yaptı. Galiba freni "patladı" umarım ciddi bir şey yoktur.
youtube.com/shorts/hbzna8KtUzw?feature=shared
Komik seyy
Aynn
Pes ediyorsun öyleyse
Aynn
Özür dile
Âynn
Ptlk
Âyn
Pttlk
Aynnn
Pttlkk