cevaplayan herkeze çok teşekkür ederim
Sakal olan yerler yanmamış, ne yapmam lazım?
cevaplayan herkeze çok teşekkür ederim
oralara güneş yağı sür öyle çık bikaç kere madem güneşe.
güneş yağı bildiğim kadarıyla bronzlaşmayı önleyen bişey çok yanlış olmazmı bu .s
nekadarki o yağlar 50-100 liraysa alamam tatilden geldim para suyunu çekti .s
tamam sağolasın .
yeniyim ben napalım öğrenmiş oldum sağol :)
kömür tozu ile safranı karışrır iyi gelir beyazlarına
Bronzlatıcı krem kullan o yerlere sür.
çok teşekkür ederim öyle bir krem olduğunu gerçekten bilmiyordum . nerelerde olur acaba o kremler parfümerilerde (makyaj malzemesi satan evimin yakınında bir parfümeri var ) falan olurmu yoksa büyük 5M AVM gibi marketleremi gitmem gerekiyor ?
tamamdır çok teşekkür ederim içime su serptiniz bu site olmasa napıcam ben :D
Teknik bilgi içinde çok teşekkür ederim yani dile benden ne dilersen :D .
son bir şey az önce birisi dikkatli sür turuncu olma dedi bu sözn doğruluğu varmıdır yani ona söylediğim gibi sanada açık konuşacam yüz bronz yanaklar beyaz değilde turuncu olursa herbi mal gibi olurum .s
ayağının altına halı olurum senin :D
teşekkürler .s
Bu durum dediğn şeyi uygulanaya kadar böyle olacak yani tanıdğın birini bu halde görsen alay edermisn ? yada tanımadığn birine gıcık gıcık bakarmısn yada bakarlarmı yani ben sürekli iş nedeniyle gezmesi gereken bir insanım tepki ne olur acaba utanıyorum :(
Cevap
0Cevap
bronzlastırıcı krem sur oralara. sonra gunese yat balkona falan :D
çok teşekkür ederim öyle bir krem olduğunu gerçekten bilmiyordum . nerelerde olur acaba o kremler parfümerilerde (makyaj malzemesi satan evimin yakınında bir parfümeri var ) falan olurmu yoksa büyük 5M AVM gibi marketleremi gitmem gerekiyor
o bujıterıye makyaj malzemesı satan yere gt yoksa magazalar da olabılıyo bıkını satan falan yada 1e1 a101 bim şok gibi yerlerde de war yuksek faktorlu al hemen etkı yapıcaktır. koruyucu gıbı yag gıbı olanıda war krem seklınde olanıda
son bir sorum ben dediğim gibi 0 bilgi sahibiyim .
yüksek faktörlü olanların bronzlaşmayı geçiktirmesi gerekmiyormu ben öyle biliyorm cildi güneş ışınlarından koruyolar biliyorum .s
kızlar genelde beyaz tenlerini korumak için kullanmıyorlarmı onu ?
vay cahil başım :D
hayır senın dedıgın gones koruyucu benım dedıgm ıse bronzlastırıcı adı ustunde bronz olcaksın kararcaksın. yuksek faktorlu bronzlastırıcı krem veya sprey her neyse sen söle bayana satıcıya o sana werır en fazla 20 30 lıradır en fazla seneye yazda kullanırsın onu krarmak ıcın
anladım çok saol :)))))))))
bu durumdan utanmam gerekirmi sence birini böyle görsn tepkin ne olur alay konsuu olurmuym .s
sürekli gezmem gerek işi askıya alamam malesef ( okul yıllarımıda özlemişim ) .s
ceknme ölr böle seyler dalga gecen dengeszlerde olur normal karsılayanda bılemezdn bole olcagını sorn etme ınsanlık hlı kısa gecer ztn yıne kndı rengıne donersn komple ama ddgmı yap :)
Saacmalama fondoten bronz olmaya mi yariyo ? Solariuma git yada auto-bronz al..
auto bronz demişsin bacım nerden bulurum ben o dediğini yani böyle şeyler hakkında 0 bilgi sahibyim makyaj malzemesi satan yerlerde olurmu anlayamadım .s
pff .s yüz bronz yanaklarda turuncu olsa tam mal gibi olurum zaten :D
umarım işe yarar arıyacağım artık .s
çok saol aklına bişeyler daha gelirse yazabilirsin görsel kirlilik yani toplum içene çıkması gereken bir insanım (iş nedeniyle .s ) işide asamıyorum .s
ne kadar sürede sonç alırım 3gün ?
Neye göre seçeceğim ? yada kime seçtireyim ablam yok sevgilmde yok kızlarla hiç aram yok napacam .s Anlayan kimse yok çevremde .s
Markasina gore seciceksin, l'or�al, Yves Rocher, bu gibi markalara bak, biraz pahali digerlerine gore ama l'or�al bence en uygun olan. Sora etkisine bak paketin arkasindaki yazilari iyi oku, cesitli tonlar var okursan anlarsin zaten, makyaj yada parfum magzasina gidersen zaten yardimci olurlar orda sana
çok saol :( , utanıyorm ya birini böyle görsen alay edermisn ( tanıyosan ) , yada tanımıyosan tepkin ne olur insan içine çıkmamak gibi bir seçeneğim yok malesef tepkilere hazırlayım kendimi :(((((((((
Kaldımı böyle insanlar ? Herkez senin gibi düşünceli olsa çok güzl bir ülke olacağız :)
Maşşallah anan baban güzel yetiştirmiş ayrıca içimi rahatlattın teşekkür ederim :)
bronzlaştırıcı krem kullan
çok teşekkür ederim öyle bir krem olduğunu gerçekten bilmiyordum . nerelerde olur acaba o kremler parfümerilerde (makyaj malzemesi satan evimin yakınında bir parfümeri var ) falan olurmu yoksa büyük 5M AVM gibi marketleremi gitmem gerekiyor
internetten de satın alabilirsin ama nivea ve arkonunda bronzlaştırıcı etkili kremleri var avmlerde de satılır evet parfümericilerdede olur ama iyi olanı al etki görmen için
çok sağol :)))))
rica ederim , bi dahaki yaza bronzlaşmadan önce sakalları saçları kısaltmayı unutma:DD
bronzlastirici kullanabilirsin
bildiğn kaliteli bi marka varmı sağlam ?
en pahalısını alayımmı yoksa
ben pek farkini goremiyorum marka aralarinda:) islevini yapiyor cogu zaman
sağol
ahaha resmini koysana merak ettm :)
yoğurt sür sıratına.
ne alaka .s
bahtsız bedevi :D
Çözüm gösterseydin iyiydi :D
Valla anlayamadım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar