Bana iftira atan cocukla yüzleşmeli miyim? 🥺🌸?

Biz iki kiz iki kisıyle tanisdik gecen sene. Cocuk ilgiliydi sonra baska bir kuzeninden ogrendimki sevgilisi varmis benden saklamis. Kuzeni soz verdirdi soylemiceksin diye. Sonra size iftira attilar eve geldiler otele gittik onlarl falan dediler dedi. Cok üzüldüm yuzlesicem dedim sorucam dedim izin vermedi. Sana guvendim anlatim simdi gidip ona soyluyemezsin dedi. Vicdan yaptim. Iyide madem soyliyemicem niye soyluyosun? Ne anlami kaldi? Neyse arkadasim diger cocukla konusuyor o sordu oyle seyler dedinizmi yok falan dediler bos yapma falan. Bende karar verdim yuzleselim dedim fakat o diger cocuk vana dedi sana soylediklerimi soylersen onlara sana hicbir zaman hakkimi helal etmem. Cok kotu hissediyorum ya? kim hakli bilmiyorum Hepsi yalanci ama bu cok agir bisey. Ustelik nasil kizlar olduklarimizi gayet iyi biliyolar. O gece biz disarda sabahladik. Asla temas bile olmadi hatta ordan gittigimizde dedik ki nasil iyi insanlar tek yanlis hareketleri olmadi simdi napicam bilmiyorum soylesem

simdi herseyi diger cocuk bana dusman olcak soyledin diye ama neden bukadar korkuyo ozaman? Oyle bisey yok mu yoksa

Güncellemeler
1 yıl
Yrdimmm
Bana iftira atan cocukla yüzleşmeli miyim? 🥺🌸?