Biz iki kiz iki kisıyle tanisdik gecen sene. Cocuk ilgiliydi sonra baska bir kuzeninden ogrendimki sevgilisi varmis benden saklamis. Kuzeni soz verdirdi soylemiceksin diye. Sonra size iftira attilar eve geldiler otele gittik onlarl falan dediler dedi. Cok üzüldüm yuzlesicem dedim sorucam dedim izin vermedi. Sana guvendim anlatim simdi gidip ona soyluyemezsin dedi. Vicdan yaptim. Iyide madem soyliyemicem niye soyluyosun? Ne anlami kaldi? Neyse arkadasim diger cocukla konusuyor o sordu oyle seyler dedinizmi yok falan dediler bos yapma falan. Bende karar verdim yuzleselim dedim fakat o diger cocuk vana dedi sana soylediklerimi soylersen onlara sana hicbir zaman hakkimi helal etmem. Cok kotu hissediyorum ya? kim hakli bilmiyorum Hepsi yalanci ama bu cok agir bisey. Ustelik nasil kizlar olduklarimizi gayet iyi biliyolar. O gece biz disarda sabahladik. Asla temas bile olmadi hatta ordan gittigimizde dedik ki nasil iyi insanlar tek yanlis hareketleri olmadi simdi napicam bilmiyorum soylesem
simdi herseyi diger cocuk bana dusman olcak soyledin diye ama neden bukadar korkuyo ozaman? Oyle bisey yok mu yoksa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onun söylediğini anlarlar diye korkuyor olabilir
Evet ama madem korkuyosa analtmicak anlatiyosa arkasinda durcak benim sucum ne
Seni düşündüğü için anlstmistir demekki iyi kızlar olduğunuzu gördü kanmayın bunlara diye snlatti
Ama diger cocuklar da yapmadik diyor
Ve bizede bu kizlarla konusmayin diyrodu dediler
Acaba size anlatan kişi kıskanıyor mu arkadaşlarını o yüzden söylemiş olabilir mi böyle bisey
Yani benden hoslaniyor onu biliyorum
Ozaman iftira atmış olabilir sen çözmeye çalış bunu soylemeden ona göre tavrını koyarsın yalan söylemişse
Cozmesi okadar zor ki hepsi birbirinden yalanci ya ama cozmeye calisicam
Ozaman hepsinden bir uzaklaş yalancilarsa zaten yürümez bı iliski
Kesinlikle sma cozulsun istiyoeum
İyi düşün iyi karar ver
O cocukta pisligin teki oladar atip tuttu arkalrindan sonra kardeslerim diye foto koyuyo
Yuzlesmelisin cevabını ver ona
Diger cocuk hakimi helal etmem diyo ama
İki tane tokat at konuşmak yetmez
Keskeee
Çağır onu birine şöyle yokmu tanıdığın biri onu dövsün sana resmen şey demiş arkandan
Ama ya o cocuk yalan soyluyosa
Cagirsam busefer ortalik fena karisir onlarda aklabalik aile
Sana söyleyen çocuk yalan niye söylesin doğrudur söyledikleri
Cunku beni seviyor
Digeriyle konusmami istemiyor
Siz ergensiniz vallahi
Sen bilirsin ben senin yerinde olsam cikarim o kişinin karşısına bana bunları sen dedinmi diye hesap sorardim
Diyecem iste bugun
Gözlerine bak anlarsın doğru yalan konuştugunu
Cok uzaktayiz biz 1 ay sonra gidicez oraya telefonda konuscaktik bugun