Diğer Günaydın aşkolar. Yine pazartesi olmuş. Uykunuzu alabildiniz mi? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Günaydınnnn. 7’de uyandım bugün. Enerjikim diyemicem ama iyiyim 😅😊 Günaydın aşkolar. Yine pazartesi olmuş. Uykunuzu alabildiniz mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. aldım evet 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Günaydın tatlı kız..Pazartesi sendromuna başladığımız için mutluyum. 1 5 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Pazartesiyi seven nadir tatlı insanlar. Günaydınn 🥰💖 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim.. 😂😂🥰🥰 Yorumla Bravehrart 1 yıl Normalde hiç sevmem ama bugün başka bir güzel ya.. Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Umarım benimki de öyle olur. Zarzor bulduğum enerjiyi kaybetmek istemiyorum 😅 Tüm haftan böyle güzel ve istediğin gibi geçsin aşko 💖 Yorumla Bravehrart 1 yıl Seninde aşko.. 🌹🌹 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Erken de uyansam, geç de uyansam uykumu almıyorum. Bugün doğru düzgün uyumadım diyebilirim. 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bugünde salı ve uykumu alamadım geç gittim işe 2 saat kadar :D 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. yok hiç kendimde değilim 1 0 Yorumla
zamanlaraz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yok ya kardeşim sagolsun 2 3 Yorumla Bubifake24 1 yıl Nasıl bi tutarsız cevap lo Yorumla zamanlaraz 1 yıl Uyutmadi yani Yorumla Bubifake24 1 yıl Seni kim uyutmadı ? Sana kıyılır mi ya Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Ben de benzer soruyu sordum 0 4 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Ne güzel Yorumla Bubifake24 1 yıl Sorumu çaldın, hırhız:)Sen de çok güzelsin bu arada Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Hafta içi ve hafta sonları bu tarz 500 tane soru var yaaa. Çalmış sayılmaz o 😂 günaydın Yorumla Bubifake24 1 yıl Günaydın Biliyorum ya , laf atıyorum işte sana :)Al attım bak, Laf Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı. Aldık ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
aldım evet
Günaydın tatlı kız..
Pazartesi sendromuna başladığımız için mutluyum.
Pazartesiyi seven nadir tatlı insanlar. Günaydınn 🥰💖
Teşekkür ederim.. 😂😂🥰🥰
Normalde hiç sevmem ama bugün başka bir güzel ya..
Umarım benimki de öyle olur. Zarzor bulduğum enerjiyi kaybetmek istemiyorum 😅
Tüm haftan böyle güzel ve istediğin gibi geçsin aşko 💖
Seninde aşko.. 🌹🌹
Erken de uyansam, geç de uyansam uykumu almıyorum. Bugün doğru düzgün uyumadım diyebilirim.
Bugünde salı ve uykumu alamadım geç gittim işe 2 saat kadar :D
Bebekler gibi almışım
yok hiç kendimde değilim
Uykumu aldım evet. GÜNAYDIN
Günaydın iyi sabahlar
Yok ya kardeşim sagolsun
Nasıl bi tutarsız cevap lo
Uyutmadi yani
Seni kim uyutmadı
? Sana kıyılır mi ya
Ben de benzer soruyu sordum
Ne güzel
Sorumu çaldın, hırhız:)
Sen de çok güzelsin bu arada
Hafta içi ve hafta sonları bu tarz 500 tane soru var yaaa. Çalmış sayılmaz o 😂 günaydın
Günaydın
Biliyorum ya , laf atıyorum işte sana :)
Al attım bak, Laf
Günaydınnnn bebişşşşsss 💖
Aldık ya
Günaydınn
Erken kalkmak guzel ama bunun farkında deılıZ
Çok da alamıyoruz
Günaydın premses
Yok gı