Diğer 17 gü Uyuyamadım sız uyuyabıldınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 🥺😔😔🥺 Uyuyamadım sız uyuyabıldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
aaaenes Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% 17 gü Uyuyamıyorum gözlerim kapalı uyuyamıyorum rüya görüyorum ama uyuyamıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 17 gü Noldu prenses o emojiler ne öyle neyin var hayırdır noldu 1 3 Yorumla Soran 17 gü Üzgünum uyuyamamak artık saglıgımı kötü etkılıuor Yorumla Cevap sahibi 17 gü Doktora gözüktün mü peki Yorumla Soran 17 gü Evet ama bı şey yapılmadı Yorumla
captain_mustafaa Takip Et Xper 1 Yaş: 23 17 gü Ben bu saat oldu hala uyuyamadım istersen istek at konuşalım 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 56 , eic 72% 17 gü Diğer konusunda 920 cevap paylaştı. seninki cem yılmasın uyudun mu espirisine benzedi 0 2 Yorumla Soran 17 gü Evet olabılır Yorumla builder 17 gü www.youtube.com/watch Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 17 gü Neden uyuyamadin bı sıkıntın mi var 0 2 Yorumla Soran 17 gü Gelmıyo hep böyle Yorumla 55Muatafaa55 17 gü Var bişey ki gelmiyor ya akşam uyiyorsun o yuzden uykun kaçıyor ya da kafana bişey takiyosun Yorumla
Handealtinkaya Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 93% 17 gü Su sesi ve yağmur sesi iyi geliyor bana 0 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 17 gü Diğer konusunda 619 cevap paylaştı. sıfır uyku uyumayacağım 0 0 Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% 17 gü Sabah iş var köle ise gidecek maalesef uyumak sart 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 39 , eic 88% 17 gü Diğer konusunda 640 cevap paylaştı. Yatmak istemiyorum.Gece gezmelerim meşhurdur. 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 17 gü Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Adres ver gelip ayağımda salliyim 0 0 Yorumla
KaranlıkBilge Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 17 gü Az sonra inşallah. Neden uyuyamadın? 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 15 gü Diğer konusunda 25,6b cevap paylaştı. Hâlâ oturmaya devam gadası 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 35 17 gü Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Çay demledim onu ìçecegim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 17 gü Yok ya, yarın da iş var... Offf 0 4 Yorumla Soran 17 gü Hayat zor uyuyamamak daha zor Yorumla Cevap sahibi 17 gü Daha zor olan şeyler de var 😊 Yorumla Soran 17 gü Kolay olan ne var kı Yorumla Cevap sahibi 17 gü Sen de haklısın, iyi geceler olsun Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 35 17 gü Diğer konusunda 37b cevap paylaştı. Mecburen uyuyacam artık, sabah oldu neredeyse.. 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% 17 gü Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uyuduk 0 1 Yorumla Soran 17 gü Tamam Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 17 gü Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. uyicam 1 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 17 gü Başarabiliriz. 1 1 Yorumla rekreasyonistt 17 gü Başardım. Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 36 17 gü Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır uyudum uyandım 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 48 , eic 55% 16 gü Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Yok hayir 0 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 17 gü Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 17 gü Diğer konusunda 532 cevap paylaştı. Baya güzel uyumuşum 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 33% 17 gü Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. Nerdeeeee 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% 17 gü Diğer konusunda 335 cevap paylaştı. Yokkk gelmiyorrr 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 17 gü Diğer konusunda 308 cevap paylaştı. Yok bea 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% 17 gü Diğer konusunda 671 cevap paylaştı. Gerekli mi 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% 17 gü Diğer konusunda 546 cevap paylaştı. maalesef 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 17 gü Diğer konusunda 829 cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 34 17 gü Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uyumuştum uyandım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Uyuyamıyorum gözlerim kapalı uyuyamıyorum rüya görüyorum ama uyuyamıyorum
Noldu prenses o emojiler ne öyle neyin var hayırdır noldu
Üzgünum uyuyamamak artık saglıgımı kötü etkılıuor
Doktora gözüktün mü peki
Evet ama bı şey yapılmadı
Bak uyuyordum uykumu böldün oldu mu şimdi dnfmfmfmfmc
Ben bu saat oldu hala uyuyamadım istersen istek at konuşalım
seninki cem yılmasın uyudun mu espirisine benzedi
Evet olabılır
www.youtube.com/watch
Neden uyuyamadin bı sıkıntın mi var
Gelmıyo hep böyle
Var bişey ki gelmiyor ya akşam uyiyorsun o yuzden uykun kaçıyor ya da kafana bişey takiyosun
Miss gibi uyuyacağım birazdan.
Su sesi ve yağmur sesi iyi geliyor bana
Çok şükür uyudum uyandım işe gidiyorum
sıfır uyku uyumayacağım
Sabah iş var köle ise gidecek maalesef uyumak sart
Sabaha kadar uyuyamam ben 😂
Yatmak istemiyorum.
Gece gezmelerim meşhurdur.
Masaj yapsam uykun gelir mi
Uyutmayan durumlar var
Adres ver gelip ayağımda salliyim
Uyumak için daha erken yahu
Az sonra inşallah. Neden uyuyamadın?
Film izliyorum ya sen
Hâlâ oturmaya devam gadası
Çay demledim onu ìçecegim
Yok ya, yarın da iş var... Offf
Hayat zor uyuyamamak daha zor
Daha zor olan şeyler de var 😊
Kolay olan ne var kı
Sen de haklısın, iyi geceler olsun
Senin gibiyim
Mecburen uyuyacam artık, sabah oldu neredeyse..
Hayırrr
Uyuyorum şu an
🙃🤭
Uyuduk
Tamam
Uyuduk iste
Yok uyandım
uyicam
Nobetteym
Uyutmuyorlar
Başarabiliriz.
Başardım.