Diğer Ey KS Hünnap seviyorsunuz mu? Hellooaşklarım Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Abi zengin bu tadı bilmez ki gündüz hünnap ye akşam şokamella ye ye oğlu ye Güncellemeler1 yıl Yaw şu detayda ki repliği hiç biriniz mi bilmiyor Ey KS Hünnap seviyorsunuz mu? Cevapla Sevgi Soruları Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bahçemde var her aksam yerim. Kimse bilmez pek ama cok ciddi faydası var 0 5 Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Faydası ne bilmiyorum da baya yiyorum Yorumla HardAktif99 1 yıl Ye ye faydali merak etme. Ama organik yetistirenden ye Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Ne faydası var en önemli faydası ne Yorumla HardAktif99 1 yıl uykusuzluğa iyi gelir, balgam söktürücü olup öksürüğü durdurabilir, kabızlığı giderir, bağışıklığı güçlendirir gibi gibi Yorumla YumusakAdam35 1 yıl Nasıl bir tadı var kardeşim Yorumla
Sıkıldımherseyden83 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Diyete girmeseydim deneme ihtimalim olabilirdi ☺️ 0 5 Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Yio yiyebilirsin yine meyve bu çok faydalı Yorumla Sıkıldımherseyden83 1 yıl Içinde bulunan fruktoz şekeri çok hızlı kana karışıyor bölgesel yağlanmayı iyice arttırıyor az kalorilide olsa Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Meyve sekerinden zarar gelmez canım ne olcam Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Olcak Yorumla Sıkıldımherseyden83 1 yıl Sen öyle diyorsan öyledir ☺️ Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. Biraz seviyorum bulursam yerim olmazsa aramam 1 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Olsa yerim ama olsa da yesem diye aramam 0 4 Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Ben aramaya başladım Yorumla BeyazTavşann 1 yıl Çarşı pazarda da çok bulunabilen bir şey değil umarım bulursun Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Buldum ki 🥹 Yorumla BeyazTavşann 1 yıl Afiyet olsun o zaman :) Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 353 cevap paylaştı. Aşırı fakirim ilk defa duydum hünnap denen şeyi 0 6 Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl İşte bilmiyorsan zenginsin ( kilosu 70 lira) Yorumla vesvesex 1 yıl Kilosu 70 liraysa nasıl alıcaz senin nasıl bi fakirlik anlayışın var acaba ben bu gün sigaraya param çıkmadı diye tütün aldım 😂 Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Küçükleri 40 lira ya öyle deme fkfj Yorumla vesvesex 1 yıl Baktım şimdi biz iğde deriz buna 😂 bunu al aya gerek yokki2-3 sokak gez zaten bulursun ağacını he zenginsen zaten sizin oralarda ağacı yoktur bunun hshs Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Ay hayır yaaa iğde başka bir şey bu hunnap :D Yorumla vesvesex 1 yıl Baktım valla int de aynı sonuçlar çıkıyor zaten ayrı olsa bile demekki hünnap fakir itemi değil bence Yorumla
sinirlisogan Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. o ne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bahçemde var her aksam yerim. Kimse bilmez pek ama cok ciddi faydası var
Faydası ne bilmiyorum da baya yiyorum
Ye ye faydali merak etme. Ama organik yetistirenden ye
Ne faydası var en önemli faydası ne
uykusuzluğa iyi gelir, balgam söktürücü olup öksürüğü durdurabilir, kabızlığı giderir, bağışıklığı güçlendirir gibi gibi
Nasıl bir tadı var kardeşim
Diyete girmeseydim deneme ihtimalim olabilirdi ☺️
Yio yiyebilirsin yine meyve bu çok faydalı
Içinde bulunan fruktoz şekeri çok hızlı kana karışıyor bölgesel yağlanmayı iyice arttırıyor az kalorilide olsa
Meyve sekerinden zarar gelmez canım ne olcam
Olcak
Sen öyle diyorsan öyledir ☺️
Biraz seviyorum bulursam yerim olmazsa aramam
Olsa yerim ama olsa da yesem diye aramam
Ben aramaya başladım
Çarşı pazarda da çok bulunabilen bir şey değil umarım bulursun
Buldum ki 🥹
Afiyet olsun o zaman :)
Aşırı fakirim ilk defa duydum hünnap denen şeyi
İşte bilmiyorsan zenginsin ( kilosu 70 lira)
Kilosu 70 liraysa nasıl alıcaz senin nasıl bi fakirlik anlayışın var acaba ben bu gün sigaraya param çıkmadı diye tütün aldım 😂
Küçükleri 40 lira ya öyle deme fkfj
Baktım şimdi biz iğde deriz buna 😂 bunu al aya gerek yokki
2-3 sokak gez zaten bulursun ağacını he zenginsen zaten sizin oralarda ağacı yoktur bunun hshs
Ay hayır yaaa iğde başka bir şey bu hunnap :D
Baktım valla int de aynı sonuçlar çıkıyor zaten ayrı olsa bile demekki hünnap fakir itemi değil bence
İlk defa duyuyorum
o ne
O ne la
Hünnap candır
Hünnap kışın iyiidir