Diğer Kızlar tuvalette böyle birini görseniz ne yaparsınız 😃 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tepkiniz ne olur 😃 Güncellemeler1 yıl Gncll Kızlar tuvalette böyle birini görseniz ne yaparsınız 😃 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Adaxxx123 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bana sataşmasın diye erkenden işimi bitirip çıkardım. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Korkar mısın Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl bir şey yapmam ve denk geldim böylesine. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bende böyle giyinsem girebilirim yani kızlar tuvaletine öyle mi 😃 Biscolatagirl 1 yıl Böyle girsen bile herkesin mahremi kapı kapanınca kendinde boşuna sevinme yani:D Soran 1 yıl Yok canım ortamı merak ettim 😂 Biscolatagirl 1 yıl Ortamda bir şey yok elini yıkayan makyaj tazeleyen kadınlar var kapalı kapı ardındada fizyolojim ihtiyaçlar😁😅😅 Soran 1 yıl Ama sonuçta erkek yani , hiç mi rahatsız olmazsınız 😃 Biscolatagirl 1 yıl Sosyal hayatta var bunlar sana denk gelmemiş.
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Bir şey yapmam. Ne yapmamız gerekiyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bilmem , çekinir misiniz? Erkek sonuçta Yorumla Edameda06 1 yıl Hı travestiymiş yeni fark ettim Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Bu ne lan zebani gibi tövbe 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Zebellah gibi 😂 Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Puhaha Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel süsleniyor 😃 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl bilemiyorum ama sanırım trans bireyler için ayrı bir wc bölümü olacak gibi laflar dolaşıyordu 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Siz böyle görseniz ne yaparsınız rahatsız olur musunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bilemiyorum ki, yani tabi biraz hissederim çünkü biyolojik olarak karşı cinsim ve lavabo gibi bir yerde durmak alışıla gelmiş bir şey değil Yorumla Soran 1 yıl Tuvaletini yapmaya devam eder misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kapı var ya aq, neyse bilmiyorum yinede tuhaf geliyor Yorumla Soran 1 yıl Çekinir misiniz diye merak ettim sonuçta orası sizin alanınız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl elbette çekiniriz insan olarak sizin alanınıza biyolojik olarak bayan ama trans bir birey girse sizde çekinirsiniz, belki taciz veya tecavuze uğrar yani bilemiyorum Yorumla Soran 1 yıl Yok biz çekinmeyiz tuhaf bakarız sadece tacize uğrar bide kesin Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Gel bi güreş tutah yegen derim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kızlar diyorum 😃 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl O abla hangi yılda ya çirkef bir kombini var 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Yeni yeni öğreniyor demek ki giyinmesini 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İğrenç abi o ne ya Yorumla Soran 1 yıl Zamanla öğrenecek ablasi 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnşallah Yorumla Soran 1 yıl Bak sana nasıl süsleniyor 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İğrenç ya, bir şey diyorlardı böyle olanlara varoş değilde başka bir şey diyorlardi Yorumla Soran 1 yıl Kokoş mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır başka bir şeydi ya Yorumla Soran 1 yıl Topoş falan diyorlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır o da değil Yorumla Soran 1 yıl Yumuşak kırık dönme falan diyorlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya hayır Yorumla Soran 1 yıl Ne peki Yorumla Soran 1 yıl Rüküş mü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ha evet o Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Düzgün giyinse sorun yok yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aklım bir karış havada aklıma gelmedi ya Yorumla
vcxzvsd3 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl ne olmasını isterdin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kız olan sizsiniz ne tepki veriyorsunuz merak ettim 😃 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 785 cevap paylaştı. Yine mi sen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet 😃 Yorumla
OyunBitti-_- Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl İnstasını isterim 0 30 Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Şaka tabiki aq Yorumla Soran 1 yıl Ne yapacaksın instasini 😂 Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Gaylere vericem Yorumla Soran 1 yıl Gayler seni ne yapsın 😃 Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Bunların instasını gaylere vericem aq :) Yorumla Soran 1 yıl Arabulucuk mu yapacaksın 😂 Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Evet belki ömür boyu aşk yaşıycaklar Mecnun'da mecnun olucaklar Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Mecnunla Yorumla Soran 1 yıl Mecnunla mecnun mu 😂 Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Öyle 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Dağ delemez ki onlar 😂 neyle delecek törpüyle mi 😂 Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl İşi uzmanlarına bırakalım dgkjvvb Yorumla Soran 1 yıl Sen tepkini söylemedin Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Tuhaf bulurum umrsamam ordan çıkıncada gülerim Yorumla Soran 1 yıl Gülme kız ayıp 😂 Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Evet ya işte yapacak bir şey yok 😃 Yorumla Soran 1 yıl Çekinmez misin hiç erkek sonuçta 😃 Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Çekinirim ama çok değil Yorumla Soran 1 yıl Bende böyle giyinsem girebilir miyim kızlar tuvaletine 😃 Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Gir lâ nolucak sjsjsj Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum işte size soruyorum ne olur diye 😃 Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Şaşırırlar sadece Yorumla Soran 1 yıl Saldırmazlar demi 😃 Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Orasını bilemem Yorumla Soran 1 yıl Sen saldıracak gibiydin 😃 Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Yok ya yazık :) Yorumla Soran 1 yıl Bir zararı yok zaten 😃 Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Aynen :) Yorumla Soran 1 yıl Sizden sayılır :) Yorumla OyunBitti-_- 1 yıl Evet 🙂 Yorumla
ezosuleymanova Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Sesli guldummmm 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Gülermiydin 😃 Yorumla ezosuleymanova 1 yıl Dalardım buna saç baş. Şakaa şaka ne işim olur. Yorumla Soran 1 yıl Saçları peruk zaten çıkar hemen 😂 Yorumla ezosuleymanova 1 yıl Sana ne insanlarin halinden Yorumla Soran 1 yıl Sesli güldüm diyen sendin ben ne dedim Yorumla ezosuleymanova 1 yıl Hahah cidden ya. Niye boyle oldu Yorumla Soran 1 yıl Senin yüzünden 😃 girsin iste ne olacak kardeş kardeş yapın çişinizi 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana sataşmasın diye erkenden işimi bitirip çıkardım.
Korkar mısın
bir şey yapmam ve denk geldim böylesine.
Bende böyle giyinsem girebilirim yani kızlar tuvaletine öyle mi 😃
Böyle girsen bile herkesin mahremi kapı kapanınca kendinde boşuna sevinme yani:D
Yok canım ortamı merak ettim 😂
Ortamda bir şey yok elini yıkayan makyaj tazeleyen kadınlar var kapalı kapı ardındada fizyolojim ihtiyaçlar😁😅😅
Ama sonuçta erkek yani , hiç mi rahatsız olmazsınız 😃
Sosyal hayatta var bunlar sana denk gelmemiş.
Bir şey yapmam. Ne yapmamız gerekiyor
Bilmem , çekinir misiniz? Erkek sonuçta
Hı travestiymiş yeni fark ettim
😂😂
Bu ne lan zebani gibi tövbe
Zebellah gibi 😂
Puhaha
Ne güzel süsleniyor 😃
bilemiyorum ama sanırım trans bireyler için ayrı bir wc bölümü olacak gibi laflar dolaşıyordu
Siz böyle görseniz ne yaparsınız rahatsız olur musunuz
bilemiyorum ki, yani tabi biraz hissederim çünkü biyolojik olarak karşı cinsim ve lavabo gibi bir yerde durmak alışıla gelmiş bir şey değil
Tuvaletini yapmaya devam eder misin
kapı var ya aq, neyse bilmiyorum yinede tuhaf geliyor
Çekinir misiniz diye merak ettim sonuçta orası sizin alanınız
elbette çekiniriz insan olarak sizin alanınıza biyolojik olarak bayan ama trans bir birey girse sizde çekinirsiniz, belki taciz veya tecavuze uğrar yani bilemiyorum
Yok biz çekinmeyiz tuhaf bakarız sadece tacize uğrar bide kesin
Gel bi güreş tutah yegen derim
Kızlar diyorum 😃
O abla hangi yılda ya çirkef bir kombini var
Yeni yeni öğreniyor demek ki giyinmesini 😃
İğrenç abi o ne ya
Zamanla öğrenecek ablasi 😂
İnşallah
Bak sana nasıl süsleniyor 😃
İğrenç ya, bir şey diyorlardı böyle olanlara varoş değilde başka bir şey diyorlardi
Kokoş mu
Hayır başka bir şeydi ya
Topoş falan diyorlar
Hayır o da değil
Yumuşak kırık dönme falan diyorlar
Ya hayır
Ne peki
Rüküş mü
Ha evet o
😂😂
Düzgün giyinse sorun yok yani
Aklım bir karış havada aklıma gelmedi ya
ne olmasını isterdin
Kız olan sizsiniz ne tepki veriyorsunuz merak ettim 😃
Ayy sapık
😃
Yine mi sen
Evet 😃
İnstasını isterim
Şaka tabiki aq
Ne yapacaksın instasini 😂
Gaylere vericem
Gayler seni ne yapsın 😃
Bunların instasını gaylere vericem aq :)
Arabulucuk mu yapacaksın 😂
Evet belki ömür boyu aşk yaşıycaklar Mecnun'da mecnun olucaklar
Mecnunla
Mecnunla mecnun mu 😂
Öyle 🤣
Dağ delemez ki onlar 😂 neyle delecek törpüyle mi 😂
İşi uzmanlarına bırakalım dgkjvvb
Sen tepkini söylemedin
Tuhaf bulurum umrsamam ordan çıkıncada gülerim
Gülme kız ayıp 😂
Evet ya işte yapacak bir şey yok 😃
Çekinmez misin hiç erkek sonuçta 😃
Çekinirim ama çok değil
Bende böyle giyinsem girebilir miyim kızlar tuvaletine 😃
Gir lâ nolucak sjsjsj
Bilmiyorum işte size soruyorum ne olur diye 😃
Şaşırırlar sadece
Saldırmazlar demi 😃
Orasını bilemem
Sen saldıracak gibiydin 😃
Yok ya yazık :)
Bir zararı yok zaten 😃
Aynen :)
Sizden sayılır :)
Evet 🙂
Sesli guldummmm
Gülermiydin 😃
Dalardım buna saç baş. Şakaa şaka ne işim olur.
Saçları peruk zaten çıkar hemen 😂
Sana ne insanlarin halinden
Sesli güldüm diyen sendin ben ne dedim
Hahah cidden ya. Niye boyle oldu
Senin yüzünden 😃 girsin iste ne olacak kardeş kardeş yapın çişinizi 😂