Kadınlar kendini güldüren erkekleri beğeniler mi yoksa onu beğendikleri için mi her şeye gülüp eğlenceli bulurlar?
Malum soru ve hala sonuçlanmadı hahahaha
Malum soru ve hala sonuçlanmadı hahahaha
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı kadinlar " ayyy bu ne tip ben buna ölsem bakmam " diyipte.. mizah anlayışı göklerdeyse söylediklerini yiyorlar aşık oluyorlar. Kopmaları da çok zor oluyor. Bazı kadınlar ise aşık oldukları için karşısında ki adam parmağını da şıklatsa gülebilme eğiliminde oluyorlar.. fakattt bu bir süreye kadar devam ediyor. kalıcık sıfır.. ilişki süresi az.. sonra bitiyor.
İlk dediği lafı yutanlar ömürlük almış oluyor diğerleri ise günübirlik gibi bir şey oluyor onun için erkek , yani ideal kadın ilk söylediğin oluyor doğru mu anladım
İdeal kadını bunlarla ölçmek biraz yanlış olur
Sadece bu soru üzerinden gidiyorum diğer alternatifleri katmadım, bu soruda bu olduğu için bu kişi ideal dedim zaten
Bu soru üzerinden ideallik vereceksek ikiside ideal değil..
Ha diyorsun ki derdim seni ne olursa olsun got etmek tamam jdncmddkdx
Estağfurullah ksjdks
Derdim seni ne olursa olsun doğru bilgilendirmek dersek daha güzel dot etmiş olurum ne dersin skdjdjks
Ekstra da naif ve düşünceli olup diğer yandan gel adi yetmedi daha fazlasını yapicam diyor... Her söz bir kırpaç gibi can yakacak, dayan ali cabbar fnnfnfmfkf
Ahahahha hadi bak seni tanımayan bir kızı güldürdün gizli bir hayranlığım oluştu şimdi ali cabbar bey.. fakat bu benim ideal kadın olduğum anlamına gelmez skdhjs kıpppsss
Cehennimede yanacaksınnn, burada bir kul senin yüzünde gülücükler oluşturuyor sen onunla alay mı edersin, şimdi siz erkekler aglamaz da dersiniz... Bizimde duygularımız var şükran çek dokunma ağlattın beni bdnfmdmfmffmfmf
Hayranlığın gizlisi mi olur ismini vermek istemeyen kağıt torba ile yüzünü kapatmış elemannn... Henfnddndmd
Ne isim ne cisim bana ait adem.. sen biraz sakin ol her halükarda dönüyor alem.. kağıt torba dediğin şey ibretialem.. erkekler de ağlar bana değil problem.. skshshks
Vay demek sanatsal gidiliyor öyle miii
Konuştu havva al şu elmayı götür lipilip... gerginim cennetten kovulduk sen hala kikirikk... olduğundan hızlı dönüyor, çıkardığı ses firfir... Göster yüzünü, açılsın gözler şilılinkk... Bu sefer gözde yaş değil bir gülücük kondurdu @tipitiptip ndxndmdmdmdld
Cevap
0Cevap
Geneli hakkında bir yorum yapamam ama ben komik bulursam aa mizah anlayışımız aynı deyip hoşlanabilirim
Komik olması ve eğlenceli olması seni etkiliyor yani
Sadece bu yeterli değil ama evet etkiler
En azından nasıl bir bahaneyle yürüyormussunuz onu öğrenmiş oldum , başka dediğiniz bir şey oluyor mu onu da yaziyim. Kim dost kim düşman bileyim gsdvsbdbd
Begendigin için herseye gulersin zaten halihazirda eglenceliysen herkesin ebedi ksnkasi modu açılır 😄
Al işte sonunda mk neymiş öğrendik be ohh şükürler olsunn , ulan diyorum niye tüm kadınlar kankam olmaya hazırlanıyor ulan arkadaş yakışıklıyım da ama bir anda aşırı komik olunca sempatik konumuna düşüp tercih edilen olmuyor kanka moduna terfi ediyorum ndfmdmdmd
Gülmek ve beğeni arasında bir bsğlantı yok arkadaşıma da gülebilirim çünkü.
Genel bir soru vardır ya kalıplaşmıs ama çözümü tamamlanmamis ben onu sordum çünkü çoğu kadın çok komik olunca kendimi kaybediyorum her şeyi yapıyorum dediği için soruyorum
Anladım meraktan sordunuz
Evet o da var bir yandan da bende öyleyim ve bu etkiliyor mu sormak istedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar