Diğer SEA GENÇLİK NAPIYORSUNUZ , NASILSINIZ LOOOO? Marswkin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben yine boş boş oturuyorum yeni işten geldim yorgunum 😌🐒🦧 SEA GENÇLİK NAPIYORSUNUZ , NASILSINIZ LOOOO? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. sigara içiyorum 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl Good
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İnanmıyor olsakta, belki vardır bilmiyorum şöyleyiz. 0 4 Yorumla Marswkin 1 yıl Hahahahah ayyy kiyamam ne oldu 🥹🥹🥹🥹 Yorumla DertPaketEdition 1 yıl Hiç bir iş rayında gitmiyor mutluda değiliz, hacı hocadan fazla ilimde ilerledik ama yok daha cok çekiyoruz anlamadım.🙂↔️ Yorumla DertPaketEdition 1 yıl neyse çok umrum değil artık Yorumla Marswkin 1 yıl Anladım Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl yaz okulu sınavlarım bitti şükür rahata erdim dizi falan izliyorum lüksmüş lan dizi izlemek onu farkettim resmen 0 6 Yorumla Marswkin 1 yıl Hahahha allahimmm o günler geçti çok şükür 🤣 iyi eğlen bakalım bu arada ne izliyorsunnnn? Yorumla Cerberus23 1 yıl house of the dragon 2. sezonunu bitirememiştim son bölümlerini izliyorum şu an :D Yorumla Marswkin 1 yıl Hmm nasıl, Netflixte var mı? Yorumla Cerberus23 1 yıl yok HBO dizisi bu ya dizi sitelerinden izleyebilirsin. game of thrones'u duymuşsundur ya onun yan dizisi işte Yorumla Marswkin 1 yıl Peki teşekkür ederim 🐣 Yorumla Cerberus23 1 yıl rica ederim Yorumla
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. Şehir dışındaydım 2 gündür. Yol yorgunluğu var. Çalıştım biraz da azıcık boş yapmak için buraya geldim. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Hocam Aykut uç yiyooo İyiyim valla enerjimi atıyorum iş yerinde haha 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl 😄😄 iyi kolay gelsin Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Teşekkür ederim size de 😃 Yorumla
yusufYdz123 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Napim abla bugün niye redd yedim onu çözmeye çalisiyom 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl Aaa kimden 🥹🥹🥹 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% 1 yıl İşten geldin bir duşa gir sonra çay ya da kahve uzan miis 0 4 Yorumla Marswkin 1 yıl Ohhh keyfine diyecek yok 🙂 Yorumla endLeSs-LoverSs 1 yıl Yani misss Kebab Yorumla Marswkin 1 yıl 🤩🤩🤩 Yorumla endLeSs-LoverSs 1 yıl Buyur gel sanada çay kahve ikram edeyim jakuzim yok ama idare et Yorumla
İciDisi1Yakisikli Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Merhaba, hoş geldin. Biz de sosyalleşiyoruz burada. Keyifler gıcır :) 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl Sen hg iyiymiş Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yoldan geldim. Bir iki eşyamı alıp arabayı hazırlayacağım. Yarın yine yola çıkacağım.😬 0 0 Yorumla
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl İşten çıktım evde televizyon izliyorum. 1 0 Yorumla
pamuklu_şeker Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İşten geldim kafam dolap gibi 🤯 0 3 Yorumla Marswkin 1 yıl Bunun yarında var hahshs Yorumla pamuklu_şeker 1 yıl Ama yaaa😭 Yorumla Marswkin 1 yıl 🤣🤣 yaşasın kötülük Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Şu an tamda dediğim gibiyim😁 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl 😄😄
вʟαcкנαcк Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Balkonda şarkı dinliyorum 0 6 Yorumla Marswkin 1 yıl Ne dinliyorsun? Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl https://youtu.be/2MdYNCRssgc?si=Y0yMxTPUInKc5H7N Yorumla Marswkin 1 yıl Ooo. efkarliyizz sankiiii 🤭 Yorumla Marswkin 1 yıl https://youtu.be/jy2oAv3OrZE?si=j6cEY1OjVvqiGHnb bu daha iyi 🤣 Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Değilim öyle dinliyorum https://youtu.be/edvfqQ5Mmx0?si=rCIvuoAuLZBtmKpF Yorumla Marswkin 1 yıl Anladım Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. KS de dolanıyorum boş boş 0 4 Yorumla Marswkin 1 yıl Me too Yorumla Ustabilir 1 yıl Do you have any suggestions? Yorumla Marswkin 1 yıl No Enjoy yourself Yorumla Ustabilir 1 yıl Thanks Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Dürüm gömüyorum gel bi ısırık al 0 14 Yorumla Marswkin 1 yıl 🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️ Yorumla Marswkin 1 yıl Bu naptı böyle ya 🙄 koşuyorum 🏃♀️ Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Yemeği duyunca depar attın Yorumla Marswkin 1 yıl Valla açım ya 🫤 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Bi ısırık al, dolapta pasta var yiyeceksen ye. Yedikten sonra ortalığı toparla ardında tabak çanak bırakma hiç sevmem. Yorumla Marswkin 1 yıl Allahhhh pasta mi 🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️. Relax o iş bende Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Meyveli pasta göm hepsini indir mideye Yorumla Marswkin 1 yıl Ayyyyy yapmaaaa hiç sevmem 😬 🤣 Yorumla Marswkin 1 yıl 🍫 yiyorum sadece n Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Valla iki çeşit aldım, bi Belçika çikolatalı alana meyveli hediyeydi ama ben meyveli sevmiyorum diye yemiyorum öyle duruyor. Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ama muazzamdı, üç çikolata vardı içinde Belçika rüyası adı, nasıl gömdüm bilsen. Neyse yiyeceksen al ye ziyan olmasın. Yorumla Marswkin 1 yıl Luciferle yarışırsin ya 🫤 Yorumla Marswkin 1 yıl Ya bir şey bırakmamışsin 🤣🤣 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ahah Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Belgesel izliyorum 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yemeği yiyince yorgunluk çöktü mayıştım 0 4 Yorumla Marswkin 1 yıl Afiyet olsun fotojenik abim Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Teşekkür ederim abisi Yorumla Marswkin 1 yıl 🐣☺️☺️ Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl 🫡 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. Sitenin kızları ile dalga geçiyorum keyfim yerinde 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl Hahahaha güzel action Yorumla Gök-mavi 1 yıl Tamam by Yorumla
kartal83721 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Oturdum boş boş KS de geziyom 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl İyiymiş Yorumla
Berk_brk07 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yatıyoruz 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl Yat bakalım 🐣 Yorumla
Sookratess Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Lo mu Urfalı misin 0 14 Yorumla Marswkin 1 yıl Yok Mersin Yorumla Sookratess 1 yıl Ha lo dedin Urfalı sandım. Yüzün bir şarkı olsaydı hangi şarkı olurdu biliyor musun Yorumla Marswkin 1 yıl No ez nizanim beje Yorumla Sookratess 1 yıl Ahmet Kaya'nın şarkısı. Yüzün çiçeklerin en güzellidir şarkısı. Yorumla Marswkin 1 yıl Ayyyyyyy canımsın çok teşekkür ederim 🐣♥️ Yorumla Sookratess 1 yıl Spas dikim keca delal. Tü aslen kijan. bajariye Yorumla Marswkin 1 yıl Cizir Yorumla Sookratess 1 yıl Cizre güzel ya ne işin var Mersin'de Yorumla Marswkin 1 yıl Dogamdan önce gelmişim bilmiyorum Yorumla Sookratess 1 yıl Mersin o kadar şanslı ki. İki güneşi var biri gökyüzünde diğeri yeryüzünde sen yani Yorumla Marswkin 1 yıl Ooooooo 😎😎😎😎 eyw ya Yorumla Sookratess 1 yıl Ee ne yapıyorsun Yorumla Marswkin 1 yıl Film izliyorum Yorumla Sookratess 1 yıl Hangisi Yorumla
Strain0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Oturuyoz abla valla napalım 0 5 Yorumla Marswkin 1 yıl İyiymiş Yorumla Strain0 1 yıl İyi olmaz mı hic aksama kadar yatioz valla Yorumla Marswkin 1 yıl Lan bundan iyisi mi var 🐒🐒🐒 Yorumla Strain0 1 yıl Pazartesiye kadar ne kadar yatarsak ne kadar az enerji harcarsak kârdır Yorumla Marswkin 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ben de aynı şekilde. 0 3 Yorumla Marswkin 1 yıl 🥹 oh yarın iş yok mutluyum 😄 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ay ne güzell ben yarım gün çalışacağım maalesef🥲 Yorumla Marswkin 1 yıl 🥹 senin adına üzüldüm Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. eh işte işe başladık 0 0 Yorumla
Marginalalfa41 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl aleyküm selam 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl ☺️☺️ Yorumla Marginalalfa41 1 yıl :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
sigara içiyorum
İnanmıyor olsakta, belki vardır bilmiyorum şöyleyiz.
Hahahahah ayyy kiyamam ne oldu 🥹🥹🥹🥹
Hiç bir iş rayında gitmiyor mutluda değiliz, hacı hocadan fazla ilimde ilerledik ama yok daha cok çekiyoruz anlamadım.🙂↔️
neyse çok umrum değil artık
Anladım
yaz okulu sınavlarım bitti şükür rahata erdim dizi falan izliyorum lüksmüş lan dizi izlemek onu farkettim resmen
Hahahha allahimmm o günler geçti çok şükür 🤣 iyi eğlen bakalım bu arada ne izliyorsunnnn?
house of the dragon 2. sezonunu bitirememiştim son bölümlerini izliyorum şu an :D
Hmm nasıl, Netflixte var mı?
yok HBO dizisi bu ya dizi sitelerinden izleyebilirsin. game of thrones'u duymuşsundur ya onun yan dizisi işte
Peki teşekkür ederim 🐣
rica ederim
Şehir dışındaydım 2 gündür. Yol yorgunluğu var. Çalıştım biraz da azıcık boş yapmak için buraya geldim.
Hocam Aykut uç yiyooo
İyiyim valla enerjimi atıyorum iş yerinde haha
😄😄 iyi kolay gelsin
Teşekkür ederim size de 😃
Napim abla bugün niye redd yedim onu çözmeye çalisiyom
Aaa kimden 🥹🥹🥹
İşten geldin bir duşa gir sonra çay ya da kahve uzan miis
Ohhh keyfine diyecek yok 🙂
Yani misss Kebab
🤩🤩🤩
Buyur gel sanada çay kahve ikram edeyim jakuzim yok ama idare et
Merhaba, hoş geldin. Biz de sosyalleşiyoruz burada. Keyifler gıcır :)
Sen hg iyiymiş
Yoldan geldim. Bir iki eşyamı alıp arabayı hazırlayacağım. Yarın yine yola çıkacağım.😬
İşten çıktım evde televizyon izliyorum.
İşten geldim kafam dolap gibi 🤯
Bunun yarında var hahshs
Ama yaaa😭
🤣🤣 yaşasın kötülük
Şu an tamda dediğim gibiyim😁
😄😄
Balkonda şarkı dinliyorum
Ne dinliyorsun?
https://youtu.be/2MdYNCRssgc?si=Y0yMxTPUInKc5H7N
Ooo. efkarliyizz sankiiii 🤭
https://youtu.be/jy2oAv3OrZE?si=j6cEY1OjVvqiGHnb bu daha iyi 🤣
Değilim öyle dinliyorum
https://youtu.be/edvfqQ5Mmx0?si=rCIvuoAuLZBtmKpF
Anladım
KS de dolanıyorum boş boş
Me too
Do you have any suggestions?
No Enjoy yourself
Thanks
Dürüm gömüyorum gel bi ısırık al
🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️
Bu naptı böyle ya 🙄 koşuyorum 🏃♀️
Yemeği duyunca depar attın
Valla açım ya 🫤
Bi ısırık al, dolapta pasta var yiyeceksen ye. Yedikten sonra ortalığı toparla ardında tabak çanak bırakma hiç sevmem.
Allahhhh pasta mi 🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️. Relax o iş bende
Meyveli pasta göm hepsini indir mideye
Ayyyyy yapmaaaa hiç sevmem 😬 🤣
🍫 yiyorum sadece n
Valla iki çeşit aldım, bi Belçika çikolatalı alana meyveli hediyeydi ama ben meyveli sevmiyorum diye yemiyorum öyle duruyor.
Ama muazzamdı, üç çikolata vardı içinde Belçika rüyası adı, nasıl gömdüm bilsen. Neyse yiyeceksen al ye ziyan olmasın.
Luciferle yarışırsin ya 🫤
Ya bir şey bırakmamışsin 🤣🤣
Ahah
Belgesel izliyorum
Yemeği yiyince yorgunluk çöktü mayıştım
Afiyet olsun fotojenik abim
Teşekkür ederim abisi
🐣☺️☺️
🫡
Sitenin kızları ile dalga geçiyorum keyfim yerinde
Hahahaha güzel action
Tamam by
Oturdum boş boş KS de geziyom
İyiymiş
Yatıyoruz
Yat bakalım 🐣
Lo mu Urfalı misin
Yok Mersin
Ha lo dedin Urfalı sandım. Yüzün bir şarkı olsaydı hangi şarkı olurdu biliyor musun
No ez nizanim beje
Ahmet Kaya'nın şarkısı. Yüzün çiçeklerin en güzellidir şarkısı.
Ayyyyyyy canımsın çok teşekkür ederim 🐣♥️
Spas dikim keca delal. Tü aslen kijan. bajariye
Cizir
Cizre güzel ya ne işin var Mersin'de
Dogamdan önce gelmişim bilmiyorum
Mersin o kadar şanslı ki. İki güneşi var biri gökyüzünde diğeri yeryüzünde sen yani
Ooooooo 😎😎😎😎 eyw ya
Ee ne yapıyorsun
Film izliyorum
Hangisi
Oturuyoz abla valla napalım
İyiymiş
İyi olmaz mı hic aksama kadar yatioz valla
Lan bundan iyisi mi var 🐒🐒🐒
Pazartesiye kadar ne kadar yatarsak ne kadar az enerji harcarsak kârdır
🤣🤣
Ben de aynı şekilde.
🥹 oh yarın iş yok mutluyum 😄