Ben masaja çünkü dünden beridir yalnızca 3 saatlik uykuyla duruyorum artı gün içinde fiziksel anlamda yoruldum. Ya siz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
hayır diyemeyeceğim bir şey yok.
Ben de masaja hayır demezdim, bu aralar hiç uyuyamadım ve yorgunum
şu an benimde çok ihtiyacım var iyi bir masaja
Tatildeyken bir kere yaptırmıştım gerçekten bilen biri yapınca harika oluyor şu an kalkıp kahve içmeye ihtiyaçım var benim
Masaj elbette çok iyi olur. Çokta iyi masaj yaparım 😅
Biri saçlarımla, biri sırtımla oynayacak 2 karıya
Ben erkenden uyuyup uyanıyorum da çalışmadığım zamanlar da da böyle
Beyaz tenli ince bilekli bakımlı pürüssüz bir hatuna elbette kapalı açık faketmeksizin yapıştırımaya evlisi daha da iyi olur
Yemeğime hayır diyemem
Afiyet olsun o halde :) :)
Teşekkürler
Belim ağrıyor hafif bende masaj diyim bari😅
Geçmiş olsun diyeyim :)
Sağol ☺️
Masaj olayına bende okeyimm
Hele ben çoookkkk okayim 😃
Benim kadar olamazzz
Tıp fakültesini kazanmış olmanın verdiği rahatlıkla uyumak
masajın sonu hayra alamet değildir, demekki bu bize subliminal bir mesaj veriyor
Lahmacun turşu limon fanta ezme salata
Cok guzel masaj yaparim
Bende ya kolum aşırı ağrıyor
şey diyomuşum sana ckxkx
Şu an uykuya hayır demem
Et döner veya pizza iyi giderdi :D
Güzel bir yemeğe hayır demem, acıktım.
Benim de genelde bu saatlerde açılıyor iştahım, birazdan yiyeceğim bir şeyler, sana da şimdiden afiyet olsun
Teşekkürler, afiyet olsun.
Dişçiye🫤
Geçmiş olsun ://
Teşekkür ederim
tek isteğim mükemmel bir asmr videosu ve uyku
Ona ve dizinde uyumaya
Kahve getiren biri olsa ayağıma süper olur skdjd
sevişmeye asla hayır demem :D
Cinlerle horon etmeye
Masaja hayır demem
Hazır bir kahvaltıya
Bn de masaja
Mutlu bitisli ama 🙂
Uyku
1 milyon dolar
Şu an bı vıskı kokteylıne hayır dıyemem
bana da lazım
Masaj yapan olsa
Uyku
ben herşleye hayır derim beni ben yapan budur
Sen neden hep karşıma çıkıyorsun
Engelleme butonu diye bir şey var rahatsız oluyorsan 👍🏻
Kendini ifade de edemiyorsun soruların hep karşıma çıkıyor
Dediğim gibi hoşuna gitmiyorsa yapacağın şey belli🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Çok sıkıcı tipin ve konuşman var
O zaman uğurluyorum seni👋🏻👋🏻
Kapalı cahil ananı da uğurladın mı peki
Canım, benim anam söylediğin özelliklerin ikisine de sahip değil ama seni direkt boş ver ediyorum
Kesin öyledir 22 yıldır seni evde sır gibi saklıyorlar Erkek eli bile değmemiştir sana hahaah
Sen hayırdır? Ne maI tiplerle muhatap ediyor şu site bizi, senin o 30-35 yıldır eline kaç kadın eli değdi acaba gizlicik? Erkek eli değmemiş ya da yoklukta falan da değilim
🤣😂 Değdi tabi ki Erkeklere baskı kısıtlama yok size var o zaman yoklukta olabilisin seni çok bastırmışlar her yaşa düşersin şu an da içten dışa vuramazsın
Öyle baskıcı, yobaz bir ailem yok ki yoklukta olayım. Ayrıca yaşayacağımı yaşadım ki arayışta falan da değilim o yüzden, daha fazla boş yapma konuştukça batıyorsun çünkü
Çok yaşadığın aynen yalan atmaya devam et sen
Gerçekten gülüyorum sadece. Tanıdığım birisin onu anladım ve belli ki kurulmuşsun bana. Kurulacak bir durum yok, engelle geç. Yalan atmalık bir durum yok, içimden ne geçiyorsa hepsini yaşadım, yaşamaya da devam ediyorum.
Tamam
Tamam deme, engelle de ben de rahat edeyim. Görmeyeyim senin gizliden sorduğun aynı soruları. Asıl sıkıcı olan sensin. Aktif hesabın hangisi onu bilsem ben senden önce engelleyeceğim zaten merak etme, ben de bayılmıyorum sana.
Sana sıkıcı demem sana neden koydu sana demek ki sıkıcısn ki kendini biliyon
Yok ben yorumu seni tanıdığım için taktım, o yüzden bu kadar cevap yazdım yoksa sklemiyorum senin saçma düşüncelerini. Aynı soruları soran sen ama sıkıcı olan ben… anlıyorum.
Hhahha kimim ben o zaman
Gereksiz bir kişiliksin, çok iyi biliyorum ben kim olduğunu. Erkek olduğu halde sıkıcı ve bayık bayık konuşan birisin.
Dost acı söyler insan kaldıramaz gerçekleri sende haklısın
Yok sen dost değil düşmansın. En başından beri öylesin. Bu yaş aralığında olup da beni tanıyıp bana kurulacak tek bir kişi var o da sen işte. Çok iyi biliyorum. O bayık ses, konuşma ve tavırlarına göre çok fazla iddialı konuşuyorsun, yazık. Geride kalanla uğraşmayı bırak zaten önüne bak.
Senden ne isteyebilirim ki sen hiç bir şeye açık rahat değilsin ki sen benim elimi bile tutamazsın
Senin elini zaten tutmam ben. Demek ki o rahatlığı sen sağlayamamışsın, ben gayet de rahat, açık bir kızım, her türlü isteğe açığım hatta ama söz konusu sensen her şeye kapalıyım.
🤣🤣 Bana inat mı yapıyorsun kapalı olmak için neden elimi tutmuyorsun o kadar mı sevmedin beni tatlım hahaha sen rahat değilsen padişahın oğlu da gelse sağlayamazsan benle alakalı değil
Ben seni hiçbir zaman sevmedim ki şimdi seveyim :) şu an hepten nefret ediyorum zaten, denk gelmişken bunu söyleyebilmek de iyi oldu. Sana inat bir şey yaptığım da yok, her şeyi yapabilirdim ama o ortamı sen sağlamadın her ne kadar kabul etmesen de. Ama dediğim gibi artık bir yerde tesadüfen denk gelsem elini tutmayı geçtim yüzünü bile görsem yüzümü çeviririm
Bırak sen kendin sustun sen kendin kaçtın şimdi de karşıya doğru bahane arama istersen yüzümü görsen koşa koşa gelirsin bana muhtaçsın herşeyinle kendini orta doğu kafasıyla ağır edersin ama o bakışlardan anlarım çakal seni :D
Ahahahahah, ben senin neyine muhtaç olayım. Herhangi bir erkek arayışında değilim. İhtiyacımı her türlü karşılıyorum. Senin bana sataşasın, kinini kusasın gelmiş bu kadar ne yaptıysam. Kinini kusup rahatladıysan ne mutlu sana
Hadi canım sende yetersiiz kalır o yetersiz ben bir şey demedim kendini kasıyorsun o kadar başka senle sorunum olabilir sen alıngansın
Yok sen bayağı kinlenmişsin bana. Dediğim gibi bütün nefretini kustuysan sorun yok. Hislerimiz karşılıklı zaten.
Ben Kadınlar gibi kin tutamam Kadınlar yapar onu ben yapmam öyle şeyler sevmem hahaa beni keşke tanısaydın
Kin duymasan da hafiften de olsa bir nefret var. Neyse, dediğim gibi olumsuz hislerin hepsi karşılıklı, hiçbir zaman da iyi olarak hatırlamayacağım seni.
Ben senden neden durduk nefret edeyim sence sıyırdın mı özgür rahat ol demek istedim başka kötü niyetim yok
Bir fincan kahve