Diğer Sigara kokusu balkonda kalırmı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gençler ben balkonda sigara içiyorum kapıyı da kapattım sizce dışarıdan biri gelirse içerdeki kokuyu alır mı camlarda açık Güncellemeler1 yıl 3 saat sonra falan gelen birisi de alır mı kokuyu Sigara kokusu balkonda kalırmı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gizemlikz35 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Kalmaz rahat olabilirsin eline parfüm veya Domestos dök hafif ağzına da şeker at belli etmek istemiyosan içtiğini ortada sorun kalmaz. 0 7 Yorumla kafkass31 1 yıl Hayır kalıyor Yorumla gizemlikz35 1 yıl Kalmiyo açık alanda koku mu kalır Yorumla kafkass31 1 yıl Eve de giriyor o koku ve siniyor Yorumla gizemlikz35 1 yıl Balkondan koku girer mi allah için insanlar o zaman balkonda sigara icmesin dışarda icsinler baca dumanı değil ki bu içeriye sinsin Yorumla kafkass31 1 yıl Ben içiyorum biliyorum ya daha ne kadar anlatayım, evden uzakta mi balkon giriyor işte Yorumla gizemlikz35 1 yıl Bizde de içen var ama içerde koku hiç almadım Yorumla gizemlikz35 1 yıl Dışarda içsin o zaman nedeeyim sizinle bu durumun tartışmasını yapacak halim yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kalmaz rahat olabilirsin eline parfüm veya Domestos dök hafif ağzına da şeker at belli etmek istemiyosan içtiğini ortada sorun kalmaz.
Hayır kalıyor
Kalmiyo açık alanda koku mu kalır
Eve de giriyor o koku ve siniyor
Balkondan koku girer mi allah için insanlar o zaman balkonda sigara icmesin dışarda icsinler baca dumanı değil ki bu içeriye sinsin
Ben içiyorum biliyorum ya daha ne kadar anlatayım, evden uzakta mi balkon giriyor işte
Bizde de içen var ama içerde koku hiç almadım
Dışarda içsin o zaman nedeeyim sizinle bu durumun tartışmasını yapacak halim yok
Sizin balkon atmosfer dışında galiba
Evet rahat alır
Alır knk mal mk