Yoksa arşiviniz mi var?
Kaydettim
Kaydetmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoksa arşiviniz mi var?
Hayır kesinlikle, her ne kadar bir cihaz bireysel kullanım için kendi cihazımız olsa bile hayatımızda her zaman güvenlik riski var. Bu risk fiziksel olduğu kadar , sanal olarakda var. Durum böyle iken hiç bir kişinin özellikle bir kızın / kadının fotoğrafını onun özeline dair bir risk oluşturmaması adına arşiv veya kayıt yapma durumum olmaz. Gizlilik , güven esası her zaman öncelikli olmalı. Tavsiyem bu tarz paylaşımın olmaması adına
Gerek yok ki yani Şunu demek istiyorum kaydet de ne olacak ki Affedersin 3 dakika 5 dakikayı seyredip boşalıyorum ya hani kadının kendisi olmadıktan sonra erişemedikten sonra Lanet olsun o kadına ya Lanet olsun o kadını her şeyi gibi düşün tamam mı ihtiyacım var ama yok bir meyve gibi düşün bir yiyecek gibi düşün akşam yemeği gibi düşün
Fotoğraf video kayıt edip duzenli olarak sanal dan gostericeksin diye tehdit edebilir erkekler arkadaslarina gönderebiliyor bunun yanin da reel görüşme için tehdit ediyolar
Cevap
14Cevap
ne geregi var internet kaynıyor
zaten böyle bir paylaşımdan da kacarım
Internette bol var evet ama bunlar kaydediyor işte arkadaşlarına atanlar, ifsalayanlar tehdit edenler
İsteyen oldu ama asla yapmam yapmadım da. Gereksiz bir şey
Genelde bakıp o anlık mutluluğu katlıyorum. Arşiv vs bana göre değil
Sor sor iyi oluyor, kiminle bu konularda muhatap olmayacağımızı biliriz
Ahahaha iyi fikirmiş
guvenılerek yapılan bırsey degılse normal foto atmak bıle sıkıntı dımı
Kaydettim ama ayrılınca sildim
Hayır kaydetmem.
Öyle şeylerle uğraşacak kadar ruh hastası değilim
hayır neden öyle şey yapayım
Hayır
Bakip cekip siliyorum
Arşiv iyidir