Diğer Sekerim metressin sen ben ana yemegim sen meze 😌? Wolf2021 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bunu eşimin metresine mesaj atmali miyim Güncellemeler1 yıl sakaydi arkdslar Sekerim metressin sen ben ana yemegim sen meze 😌? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Noctiluzeze Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Umarım bu bir trolldur yoksa aptal kadınları görmekten kusucam artık bu ne ablacım allah aşkına. Yemekle meze ne alaka 4 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl O da demez mi ana yemek lezzetli olsaydı adam mezeye yönelmezdi diye :D milletle laf dalaşına gireceğine boşan 1 1 Yorumla Wolf2021 1 yıl 😳🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Adaxxx123 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl yüzsüzlük yapma, boşan. bu mesajı atmak yüzsüzlük. O kocan denecek şerefsize de ağzının payını ver. Umarım çoluk çocuk yoktur da rahat boşanırsın 2 0 Yorumla
hayalg Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl temiz su varken gidib lağım çukurunda su icen kocankadina saldircagina o lağım kokulu kocamla yasayabilcekmisjn onu sorgula 1 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Neyin kafası bu anlamadım? eşin seni aldatmış farkındasındir umarım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Nerden biliyorsun eminmisin 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Üçlü her zaman güçlüdür yavrum, kırma karıyı 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ama meze daha guzel oluyor tadına doyulmuyorki 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. gayet mantıklıymış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Umarım bu bir trolldur yoksa aptal kadınları görmekten kusucam artık bu ne ablacım allah aşkına. Yemekle meze ne alaka
O da demez mi ana yemek lezzetli olsaydı adam mezeye yönelmezdi diye :D milletle laf dalaşına gireceğine boşan
😳🤣🤣🤣🤣
yüzsüzlük yapma, boşan. bu mesajı atmak yüzsüzlük. O kocan denecek şerefsize de ağzının payını ver. Umarım çoluk çocuk yoktur da rahat boşanırsın
temiz su varken gidib lağım çukurunda su icen kocan
kadina saldircagina o lağım kokulu kocamla yasayabilcekmisjn onu sorgula
Neyin kafası bu anlamadım? eşin seni aldatmış farkındasındir umarım
Cehennemliksiniz topunuz az düzgün olun ammkkl ya
Nerden biliyorsun eminmisin
Esinden bosanmaya ne dersin ablam
Eşin aparatif seviyordur
Hiç uğraşmam boşarım
Üçlü her zaman güçlüdür yavrum, kırma karıyı
Ama meze daha guzel oluyor tadına doyulmuyorki
Ne mesajı git saçını başını yol
Bu ne şimdi. d