Anneme nasıl kendimi kanıtlarım?

Ben universite 3. sinifim 2 senelik bi iliskim var ve annem bunu biliyor. Sevgilimin ablasinin bu hafta dugunu var. Erkek arkadasim annemle, ben de onun ailesiyle tanisiyorum. Dugune gidecegimi soyledigimde annem tepki gosterdi. Sen nisanli bile degilsin ne gitmesi istemesem yollamam sizin geleceginiz belli degil daha adin cikar dedi. Sonrasinda izin verdi.(aslinda erkek arkadasimla annem cok cok iyi anlasiyor) Sonrasinda dugun baska bir sehirde oldugu icin donusunda kesinlikle orada kalamayacagimi sevgilim ve arkadaslari eglenmeye gitse bile saat 10 da eve donmem gerektigini, aksi takdirde arkamdan konusacaklarini soyledi. Ve simdi de diyor ki sen onlarin arasina karisamazsin daha nisanli degilsin sozlu degilsin iliskin biterse ne olacak zaten yasin cok kucuk boş ver gitme. Ben sevgilimi gercekten cok seviyorum ve hayirlisiyla onunla bi gelecek planim var. Ama annem bunu ciddiye almiyor ve hicbir konuda dinlemiyor beni iliskim hakkinda plan kurma ayrilirsiniz vs diyor. Ben sadece bu dugun mevzusu hakkinda yazdim aslinda her konuda bu sekilde davranip iliskimi ciddiye almiyor ben annemi nasil ikna edebilirim (annemin yaninda universite okuyorum)

Anneme nasıl kendimi kanıtlarım?