kızlar sanırım hamileyim maksimum 2 haftalıktır ama hala test yapmadım fakat şüphelerim var kürtaj ücretlerş ne kadar bilginiz var mı? İstanbul'da yaşıyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
delı mısın bısı bellı olmadan
öyle de garanti olsun diye fiyat bilgim olsun ki para hazırlayayım
ılk bı test yap asko onsan sonra ayarlarsın prayı ya da düşük yaprsın hahahshqjs
korkuyorum ya valla yapıcak cesaretim yok napıcam bilmiyorum
reglin gcikmiştir belki çok korkma sigara iç benim tanıdığımın sıgara ıctıgınden cocugu dusmustu
soğan suyu falan da diyolar regl söktürüyor diye onu bi denicem olmazsa bi kaç gün içinde yine test alır yaparım kürtaj hakkında fiyat bilgisi var mı?
Korunmak?
bebisim emin degilim zaten olmayadabilirim bosuna stres yaptıgım icinde reglim gecikmis olabilir normalde 8-9 eylül gibi olmam gerekiyodu ama garanti olsun diye sordum
Yinede korunmakta fayda var
evet oyle normalde korunuyoruz bunda bi tuhaflık oldu iste
Bi tuhaflik oldu derken
kondomu bi kısımds cıkarttırdım canım acıdı zaten icime falan gelmedi ama akmıs olabilir mi diye süphelerim var
Niye cikartiyon ya islanman yok mu ya da kayganlastiriciniz yok mu kullansaydiniz ya
asko kondomdan dolayı canım yandı nasıl detay versem ki şimdi bilemedim ama o anlık çıkarttım
Ver canim nolacak.
Islanman yokmuydu diyom iste neden yandi ya da kayganlastirici bulundursaniza surerdiniz
ya biz genelde de ilkinde korunup 2. de korunmuyoruz erkek arkadasıma güveniyorum 2 senedir hic bi tehlike yasatmadi zaten bana ama iste aklıma bi süphe düstü hala olmadım normalde ayın 8 veya 9 unda olurdum şimdi napsam bilmiyorum soğan suyu içmeyi denicem regl söktürüyomuş. eğer olmazsa bi kaç gün içinde test yapıcam mecburen ama çok korkuyorum. kürtaj fiyatı hakkında bilgin var mı
Hic yok ama bence siz yinede kondomu ihmal etmeyin ne olur ne olmaz riske ne gerek var balim. Disa mi bosaldi gordun mu
evet bence de cok haklısın gercekten bidaha asla tehlikeye atmicam zaten birazdan 2-3 tane hamilelik testi alıp yapıcam garanti olsun dşye 2-3 tane yapıyım diyorum
2 3 tane alip yapman bir seyi degistirmez. Bir tanesi neden sonuc vermesin hatali olmadigi surece. Ustunden en az 2 hafta sonra test yapilir olumlu sonuc icin.
Nereye bosaldi sevgilin
askim surtunurken geldi yani icime degil ama dis kismina geldi 25 agustosta hemen kalkip dusa falan girdim iyice temizledim kendimi ama yine de emin olamadim iste o yuzden test alıp yapıyım diyorum bence çıkar sonuç 2 hafta oldu sayılır 25 agustostaydı 2 tane test yapıyım garanti olsun🥺🥺🥺 cok korkuyorum ya
Bir sey olmaz o zaman bence yaa. Canim benim bu kadar korkuyorsan neden yapiyorsunuz bu riski goze nasil alabiliyorsunuz bu cesaret nerden geliyor olmamasi lazim yani. Siz en iyisi anal yapin bundan sonra icine bosalmis bosalmamis korkusu da olmaz
hic olmuyodu 2 senedir birlikteyiz ikk defa yasadım böyle bisey🥺 sevgilimde anal denemek istediğini söyledi ama ben inanılmaz korkuyorum çok acır diye
Hayatim sende ondan korkuyon bundan korkuyon o zaman hic yapmayacan. Oyle pat diye de yapilmaz ki zaten, sevgilin okuz degilse yavas yavas alistira alistira yapacaktir hatta sen oyuncaklar da alabilirsin oncesinde biraz onunla alistirabilirsin genisler falan kayganlastiriciyi de surdunuz mu bolca mis gibi yavas yavas girer
gecen gun parmagıyla denedi baya kaygandı canım cok acıdı diyemem ama tuhaf hissettirdi, on kısımdsn daha dar ya o yuzden korkuyorum cok acır mı diye bide zevk alamazsam nolucak
Balim zorla degil, ki zaten ilk onden yaptigin da deli gibi zevk mi aldin orada da agri aci olmadi mi zamanla olacak zaten. Ayrica yavas yavas diyom sende oncesinde evde olsun parmaginla her hangi bir sey tarak ucu falan alistirabilirsin oyuncaklarla ve yapacaginiz zaman da yarim saat sevisirsiniz mesela o sirada da pluglar var mesela o takili olur genisletir acar rahatlatir yani girmesine kayganlastiriciyi da unutmayacan tabi boyle yani
cok haklisin askim ve sana bisey danisabilir miyim ya
Buyur
ya bayadır iliskiye giriyoruz yani oralde falan cok hosuma gidiyo surtunurkende zevk alıyorum ve oldukca ıslanıyorum yani hic bi sorun yok ama icime girdiginde oyle cok bi zevk almiyorum hatta nerdeyse baskı dısında hic bisey hissetmiyorum normal bisey mi bu acaba cok mu stres yapip kasıyorum kendimi hic oyle ciddi anlamda zevk alamıyorum sadece hosuma gidiyor
Kasiyor olabilirsin evet bunu sen bilmen lazim oyleyse bu yuzden almiyor olabilirsin. Onun penisi de kucuk ince de olabilir bu da ayri bir neden olabilir ve ya isini bilmiyor tam olarak neler yapiyorsunuz nasil yapiyor gormedim bilmiyom tabi o yuzden tam net bir sey de demek zor oluyor boyle