Diğer Günaydın günün nasıl geçiyor? Marswkin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Yapay Zekaya Sor Benimki sinir bozucu berbattttt 🤕👊 ama iyi olmaya çalışıyorum 🤩 Günaydın günün nasıl geçiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. günüm sıkıcı geçiyor maalesef.. 1 1 Yorumla u Barış_LonelyForever 1 yıl bunu aldım başkası alabilir imladan ondan sdfs
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. rüzgara bıraktık ona karşı durmanın geregi yok 1 0 Yorumla
KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl İyi olmaya çalışıyoruz. Hayat enerjimizi tekrar kazanmaya çalışıyoruz. 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 884 cevap paylaştı. Neler gecmedi ki be buda gecer boş ver sana bibtavsiyeHer zaman gulumse ki kimse zayif yanlarini ogrenmesin😉 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl Evet çok haklısın tavsiyen için çok teşekkür ederim 🐣 Yorumla Kırmızı8 1 yıl 😉👍 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kanka sen niye solmaz a benziyorsun :D:D Güüünnayydınnn bu arada :D 0 5 Yorumla Marswkin 1 yıl Günaydın roman olan mi Yorumla psychoparadıse 1 yıl Aynen :) Yorumla Marswkin 1 yıl Ben benzediği mi düşünmüyorum 😄 Yorumla psychoparadıse 1 yıl Ehehehe fotoğraflardan öyle görünüyor demek ki :D Yorumla Marswkin 1 yıl Olabilir Yorumla
Bilinmeyen_hayat Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Gün başladı sevdiğim birisi ile aram bozuldu ve yolları ayırdık. Yani öyle 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl Ayyy çok geçmiş olsun senin adına üzüldüm. Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Tıpçıamasosyalolan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Fotoyu bizimkini de bozmak için attın galiba dkdmdm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayda benim sorumu çalmışsın djdjjsjiyi çalışıyorum Almanya’dan selamlar herkese 0 11 Yorumla Marswkin 1 yıl Ayyyy bende gelicem orayaaaa eeee sende yazzz 🤩🤭 aleyküm selam 🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nereye oyfjjf Yorumla Marswkin 1 yıl Münih Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oooo güzel şehir Yorumla Marswkin 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelme resimden korktuk hdhgd Yorumla Marswkin 1 yıl Sana gelmicem zaten 😏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haha ben Münih’te değilim zaten sjsjs Yorumla Marswkin 1 yıl Ne mutlu bana 🤣😎 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana mı sana mı … korkutan sensin herkesi Yorumla Marswkin 1 yıl Okkk Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Fotoya bakinca mental saglik pekte yerinde gozukmuyor zaten senin 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hic paranormal olay yasamamistim Paranormal olay yasamis oldum sayende sjshshshsh 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şimdilik nötr sıkıntı yok 2 0 Yorumla
suskun0698 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Seni gördüm daha iyi oldum fotoğrafın çok tatlı 0 6 Yorumla Marswkin 1 yıl Teşekkür ederim canım Yorumla suskun0698 1 yıl Rica ederim canım Yorumla suskun0698 1 yıl Takip ettim içeriklerin çok iyi Yorumla Marswkin 1 yıl Teşekkür ederim 🐣♥️ Yorumla suskun0698 1 yıl Rica ederim 🥰 Yorumla suskun0698 1 yıl Öpücüğü banada geliyor mu 😂😂 Yorumla
eşşekkovalayan Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Böyle fotoğraf koyarsan bizim günümüzü de berbat edersin 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl Sevindim 😎 Yorumla
lionmenn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Seni görünce korkutucu 0 3 Yorumla Marswkin 1 yıl Ya sen şu tipinle. yorum yapma 🤣 güldürme beni plsssss Yorumla lionmenn 1 yıl Haha 🤪 çok güldüm buna ben ağlatmayım istersen seni 😂😂😂 Yorumla Marswkin 1 yıl Stir lan Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 783 cevap paylaştı. Merhaba hanımefendi kötüyüm 0 5 Yorumla Marswkin 1 yıl Neden beyefendi ne oldu geçmiş olsun 🙌 Yorumla Konya_Beyefendisi42 1 yıl Kolum ağrıyor bugün doktora gideceğim teşekkür ederim Yorumla Marswkin 1 yıl Allah şifa versin Yorumla Konya_Beyefendisi42 1 yıl Amin inşallah bu arada çok güzelsiniz Yorumla Marswkin 1 yıl Eyw bremin Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 711 cevap paylaştı. Baş ağrısı ile geçiyor 0 4 Yorumla Marswkin 1 yıl Ay çok geçmiş olsun canım 🥹 Yorumla Hyperxxx 1 yıl Teşekkür ederim 😞 Yorumla Marswkin 1 yıl Aradan 4 saat geçti hala mi ayni Yorumla Hyperxxx 1 yıl Evet ilaç içtim iki tane azaldı biraz ama ağrıyo hala stresten sanırım Yorumla
Oburix34 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Tünaydın demek istedin heralde 0 8 Yorumla Marswkin 1 yıl Günaydın Yorumla Oburix34 1 yıl Israrla Günaydın demek istiyorsun Yorumla Marswkin 1 yıl Heee Yorumla Oburix34 1 yıl İyi akşamlar oldu maalesef şekerim ya Yorumla Marswkin 1 yıl İyi geceler 🫡 Yorumla Oburix34 1 yıl Bu defa da erken davrandın bi denk getiremiyorsun sen bu işi Yorumla Marswkin 1 yıl Tm iyi akşamlar beyefendi 🫡🤦 Yorumla Oburix34 1 yıl Sonunda doğru yolu buldu iyi geceler hanımefendi Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl Başım çok ağrıyor 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Yeni uyandım bakacaz shshsh 0 9 Yorumla Marswkin 1 yıl Hahah Yorumla 1by_efendi 1 yıl Hem aydayfık biz sen ne ara döndün sjsjs Yorumla Marswkin 1 yıl Neyyyy Yorumla 1by_efendi 1 yıl Unuttunmu gız uzaya çıktık ya geçen 🤣 Yorumla Marswkin 1 yıl Ya hahahahajajhahaabab valla unutmuştum Yorumla 1by_efendi 1 yıl Ne ara döndün, ne ara sinirin bozuldu ışınlandınmı naptın sjsjj Yorumla Marswkin 1 yıl Yok senin akraba sorun çıkardı iptal oldu 🤦😐 Yorumla 1by_efendi 1 yıl Naptı kız , söyle kafa göz dalayım lazerle vırayım onu. Yorumla Marswkin 1 yıl Hahahah Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. Guzek gidiyor, igrenc sicaklar bitti 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl Bizim burada aynı 🤯 Yorumla zeynep3000 1 yıl Bak keyfine Yorumla
x50bıst Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% 1 yıl Borsadayız kazandık şimdilik keyifler iyi 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl Hahahah iyiymiş Yorumla
Girlmedusa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Bazen günler fazlasıyla berbat başlıyor 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl Ay hiç sorma abla ya 🤦 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çalışıyorum nasıl geçsin harika yani 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl Kolay gelsin o zaman 😎🤩 Yorumla eternity-a 1 yıl Teşekkür ederim sana da kolay gelsin Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Tünaydın gayet güzel geçiyor 1 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 625 cevap paylaştı. aklı basında insan yok ki 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Seni görene kadar iyiydi 0 1 Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Yaş 40 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% 1 yıl İçmeye başladım ise bitsin yatarım 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. Uykusuz çok uykum var 0 7 Yorumla Marswkin 1 yıl Me too 🥹 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Kahve paklar anca Yorumla Marswkin 1 yıl Useniyom valla Yorumla Marswkin 1 yıl Abi pp çok güzel hee manzara falan çok guzellll.🤩🤩 İ love ittttt Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Bugün herkes üşengeç galiba 😀 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Teşekkür ederim abisi 😇 Yorumla Marswkin 1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İyi idi tövbe est sana ne olmuş böyle 🙄 0 10 Yorumla Marswkin 1 yıl Attım öylesine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dün güzel kız demiştim senin için oysaki 😂 Yorumla Marswkin 1 yıl Of konuştu fake pp Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fake mii bak bu daha komikti 😂😂 Yorumla Marswkin 1 yıl Google lensten baksam sn bundan mn bulurum ne anlatıyorsun 😏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman lens takil 😂 Yorumla Marswkin 1 yıl Of sende bir uza beee fake ppyle atığı havaya bak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boş yapma hadi yoluna Yorumla Marswkin 1 yıl Hahah cidden mi gizliye mi aldın vayyy beee komiksin Yorumla Marswkin 1 yıl Ve benim soruma yanıt veren sensin tatlım 😏 sen uza Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl ne oldu hayırdır 0 3 Yorumla Marswkin 1 yıl Bosvwr Yorumla Salih_tutucu 1 yıl Derdini söylemeyen derman bulamaz Yorumla Marswkin 1 yıl 😄 halletim teşekkür ederim 🐣 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. geçmiyor 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 923 cevap paylaştı. İdare eder 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Güzel 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. guzel 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 900 cevap paylaştı. Stabil 1 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Önce bir kahvaltı yapmaya ne dersin 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl Yok ben yaptım kalsın 🤙 Yorumla Kadirk34 1 yıl Afiyet olsun Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzellik halis mi 0 4 Yorumla Marswkin 1 yıl 🙌♥️ Yorumla SadeceSakinOl 1 yıl Senin manken olman gerekiyor harcanıyorsun Yorumla Marswkin 1 yıl 🤣🤣 Yorumla SadeceSakinOl 1 yıl Ciddiyim lan Yorumla
geceninöfkesi200 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Sinir küpü olarak geçirdim 0 11 Yorumla Marswkin 1 yıl Ayyyy bende ama sakin kall tatlım 🥹🥹🥹 Yorumla geceninöfkesi200 1 yıl Uğraşıyorum canım ama zorluyorlar Yorumla Marswkin 1 yıl Ne oldu anlatmak. istwrsen dinlerim? Yorumla geceninöfkesi200 1 yıl Fabrikada Çok sevdiğim arkadaşım sebebi neyse bana küstü buda yetmezmiş gibi nefret ettiğim çocukla iş yaptı Yorumla Marswkin 1 yıl Senin adına üzüldüm ama çokta takma yaptığı hoş değil bu tür şeylere çok kafa yorup moralini bozma bağını kesmekte fayda var 🙈 gibi (çok yakından değilse). Yorumla geceninöfkesi200 1 yıl 7 yıllık arkadaşım Yorumla geceninöfkesi200 1 yıl 2 saat önce sebebini yazdı instadan Yorumla Marswkin 1 yıl Vay bayadir arkadaşsinjz konuşup halledebilrsiniz 😄 sen sakın kal Yorumla geceninöfkesi200 1 yıl Sebebide yanıma verdikleri kızla samimi olduğum içinmiş kıskaçlıktan yapmış bunu Yorumla geceninöfkesi200 1 yıl Ama barıştık sinirim bozuk hala Yorumla Marswkin 1 yıl ,🤣🤣 bizim ruhumuza işlemiş kıskançlık neyse barismana sevindim Yorumla
YavuzSultanSelim1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Takılmaca akşam ne yapsak diye düşünüyorum 0 8 Yorumla Marswkin 1 yıl Bmw mi la o abi git mahalle de drift at action seversiniz siz 🫡😎 Yorumla YavuzSultanSelim1 1 yıl Aynen BMW aynen severiz yok BMW İzmir toplantıları oluyor o zaman Show yapıyoruz şimdi cafeye geldik Yorumla Marswkin 1 yıl Wayyy 🤩 çok iyi Yorumla YavuzSultanSelim1 1 yıl Aynen iyidir gel sende Yorumla Marswkin 1 yıl 🏃🏃🏃🏃💨💨💨💨💨 Yorumla YavuzSultanSelim1 1 yıl Alamanyaya ne zaman gidiyon Yorumla Marswkin 1 yıl 1 ay sonra Allah nasip ederse gideceğim Yorumla YavuzSultanSelim1 1 yıl Hmm iyimiş gitmeden görüşelim hangi şehir Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 918 cevap paylaştı. Deccal misin 0 4 Yorumla Marswkin 1 yıl Yok dünya güzeli bebeğim Yorumla Freedown54 1 yıl Çocuğun mu var Yorumla Marswkin 1 yıl Sensin 👊 Yorumla Freedown54 1 yıl Evet Yorumla
unknowBuğra Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Korktum 0 6 Yorumla Marswkin 1 yıl Neyden Yorumla unknowBuğra 1 yıl Siccin fragmanı mı Yorumla Marswkin 1 yıl Konuştu dört göz. allah affetsin sendw. afganlara benziyon ben bişey diyor muyummmm Yorumla unknowBuğra 1 yıl Hintliyim bu arada 😂🤣 Yorumla unknowBuğra 1 yıl Reis nie hemen sinirleniyorsun Yorumla Marswkin 1 yıl O zaman boş konuşma Afganistanli Yorumla
birkizbabasi Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl hasta oluyorum galiba boğazlarım şiş evdeyim 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla birkizbabasi 1 yıl teşekkür ederim kardeşim Yorumla
pronickhev7 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 1 yıl Nefesini tutma boğulursun 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl 😄🙂 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. İyi. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fena sayılmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
günüm sıkıcı geçiyor maalesef..
bunu aldım başkası alabilir imladan ondan sdfs
rüzgara bıraktık ona karşı durmanın geregi yok
İyi olmaya çalışıyoruz. Hayat enerjimizi tekrar kazanmaya çalışıyoruz.
Neler gecmedi ki be buda gecer boş ver sana bibtavsiye
Her zaman gulumse ki kimse zayif yanlarini ogrenmesin😉
Evet çok haklısın tavsiyen için çok teşekkür ederim 🐣
😉👍
Kanka sen niye solmaz a benziyorsun :D:D Güüünnayydınnn bu arada :D
Günaydın roman olan mi
Aynen :)
Ben benzediği mi düşünmüyorum 😄
Ehehehe fotoğraflardan öyle görünüyor demek ki :D
Olabilir
Gün başladı sevdiğim birisi ile aram bozuldu ve yolları ayırdık. Yani öyle
Ayyy çok geçmiş olsun senin adına üzüldüm.
Teşekkür ederim
Fotoyu bizimkini de bozmak için attın galiba dkdmdm
Hayda benim sorumu çalmışsın djdjjsj
iyi çalışıyorum Almanya’dan selamlar herkese
Ayyyy bende gelicem orayaaaa eeee sende yazzz 🤩🤭 aleyküm selam 🙂
Nereye oyfjjf
Münih
Oooo güzel şehir
Evet
Gelme resimden korktuk hdhgd
Sana gelmicem zaten 😏
Haha ben Münih’te değilim zaten sjsjs
Ne mutlu bana 🤣😎
Bana mı sana mı … korkutan sensin herkesi
Okkk
Fotoya bakinca mental saglik pekte yerinde gozukmuyor zaten senin 😊
Hic paranormal olay yasamamistim Paranormal olay yasamis oldum sayende sjshshshsh
Şimdilik nötr sıkıntı yok
Seni gördüm daha iyi oldum fotoğrafın çok tatlı
Teşekkür ederim canım
Rica ederim canım
Takip ettim içeriklerin çok iyi
Teşekkür ederim 🐣♥️
Rica ederim 🥰
Öpücüğü banada geliyor mu 😂😂
Böyle fotoğraf koyarsan bizim günümüzü de berbat edersin
Sevindim 😎
Seni görünce korkutucu
Ya sen şu tipinle. yorum yapma 🤣 güldürme beni plsssss
Haha 🤪 çok güldüm buna ben ağlatmayım istersen seni 😂😂😂
Stir lan
Merhaba hanımefendi kötüyüm
Neden beyefendi ne oldu geçmiş olsun 🙌
Kolum ağrıyor bugün doktora gideceğim teşekkür ederim
Allah şifa versin
Amin inşallah bu arada çok güzelsiniz
Eyw bremin
Baş ağrısı ile geçiyor
Ay çok geçmiş olsun canım 🥹
Teşekkür ederim 😞
Aradan 4 saat geçti hala mi ayni
Evet ilaç içtim iki tane azaldı biraz ama ağrıyo hala stresten sanırım
Tünaydın demek istedin heralde
Günaydın
Israrla Günaydın demek istiyorsun
Heee
İyi akşamlar oldu maalesef şekerim ya
İyi geceler 🫡
Bu defa da erken davrandın bi denk getiremiyorsun sen bu işi
Tm iyi akşamlar beyefendi 🫡🤦
Sonunda doğru yolu buldu iyi geceler hanımefendi
Başım çok ağrıyor
Geçmiş olsun
Yeni uyandım bakacaz shshsh
Hahah
Hem aydayfık biz sen ne ara döndün sjsjs
Neyyyy
Unuttunmu gız uzaya çıktık ya geçen 🤣
Ya hahahahajajhahaabab valla unutmuştum
Ne ara döndün, ne ara sinirin bozuldu ışınlandınmı naptın sjsjj
Yok senin akraba sorun çıkardı iptal oldu 🤦😐
Naptı kız , söyle kafa göz dalayım lazerle vırayım onu.
Hahahah
Guzek gidiyor, igrenc sicaklar bitti
Bizim burada aynı 🤯
Bak keyfine
Borsadayız kazandık şimdilik keyifler iyi
Hahahah iyiymiş
Bazen günler fazlasıyla berbat başlıyor
Ay hiç sorma abla ya 🤦
Çalışıyorum nasıl geçsin harika yani
Kolay gelsin o zaman 😎🤩
Teşekkür ederim sana da kolay gelsin
Tünaydın gayet güzel geçiyor
aklı basında insan yok ki
Şu an normal geçiyor güzel
Engelli raporu yüzde kaç?
her gün bi öncekinden kötü
3 harfliler çarpmış galiba
Orta şeker başladık bakalım
Seni görene kadar iyiydi
Yaş 40
Harika öperim o gözlerini
İçmeye başladım ise bitsin yatarım
idare eder gibi😅
O gözler ne öyle ya
Uykusuz çok uykum var
Me too 🥹
Kahve paklar anca
Useniyom valla
Abi pp çok güzel hee manzara falan çok guzellll.🤩🤩 İ love ittttt
Bugün herkes üşengeç galiba 😀
Teşekkür ederim abisi 😇
☺️☺️
İyi idi tövbe est sana ne olmuş böyle 🙄
Attım öylesine
Dün güzel kız demiştim senin için oysaki 😂
Of konuştu fake pp
Fake mii bak bu daha komikti 😂😂
Google lensten baksam sn bundan mn bulurum ne anlatıyorsun 😏
O zaman lens takil 😂
Of sende bir uza beee fake ppyle atığı havaya bak
Boş yapma hadi yoluna
Hahah cidden mi gizliye mi aldın vayyy beee komiksin
Ve benim soruma yanıt veren sensin tatlım 😏 sen uza
ne oldu hayırdır
Bosvwr
Derdini söylemeyen derman bulamaz
😄 halletim teşekkür ederim 🐣
geçmiyor
İdare eder
Güzel
Çalışmayla
Gayet güzel
Harikaaa
guzel
Stabil
Önce bir kahvaltı yapmaya ne dersin
Yok ben yaptım kalsın 🤙
Afiyet olsun
Güzellik halis mi
🙌♥️
Senin manken olman gerekiyor harcanıyorsun
🤣🤣
Ciddiyim lan
Sinir küpü olarak geçirdim
Ayyyy bende ama sakin kall tatlım 🥹🥹🥹
Uğraşıyorum canım ama zorluyorlar
Ne oldu anlatmak. istwrsen dinlerim?
Fabrikada Çok sevdiğim arkadaşım sebebi neyse bana küstü buda yetmezmiş gibi nefret ettiğim çocukla iş yaptı
Senin adına üzüldüm ama çokta takma yaptığı hoş değil bu tür şeylere çok kafa yorup moralini bozma bağını kesmekte fayda var 🙈 gibi (çok yakından değilse).
7 yıllık arkadaşım
2 saat önce sebebini yazdı instadan
Vay bayadir arkadaşsinjz konuşup halledebilrsiniz 😄 sen sakın kal
Sebebide yanıma verdikleri kızla samimi olduğum içinmiş kıskaçlıktan yapmış bunu
Ama barıştık sinirim bozuk hala
,🤣🤣 bizim ruhumuza işlemiş kıskançlık neyse barismana sevindim
Takılmaca akşam ne yapsak diye düşünüyorum
Bmw mi la o abi git mahalle de drift at action seversiniz siz 🫡😎
Aynen BMW aynen severiz yok BMW İzmir toplantıları oluyor o zaman Show yapıyoruz şimdi cafeye geldik
Wayyy 🤩 çok iyi
Aynen iyidir gel sende
🏃🏃🏃🏃💨💨💨💨💨
Alamanyaya ne zaman gidiyon
1 ay sonra Allah nasip ederse gideceğim
Hmm iyimiş gitmeden görüşelim hangi şehir
Deccal misin
Yok dünya güzeli bebeğim
Çocuğun mu var
Sensin 👊
Evet
Korktum
Neyden
Siccin fragmanı mı
Konuştu dört göz. allah affetsin sendw. afganlara benziyon ben bişey diyor muyummmm
Hintliyim bu arada 😂🤣
Reis nie hemen sinirleniyorsun
O zaman boş konuşma Afganistanli
hasta oluyorum galiba boğazlarım şiş evdeyim
Geçmiş olsun
teşekkür ederim kardeşim
Nefesini tutma boğulursun
😄🙂
Re za let
🥹🥹
Ne derdin var
Tunaydin.