Güncellemeler
1 yıl
cevaplarınız icin tesekkur ederim amcalar, hepiniz bir sey olmaz dediniz ama ben korktugum icin cıkardım bir sey olmasın babama🥺
of ya babam cok belim agrıyo dedi yakı bandı taktık uyudu ama uyurken kullanılır mı dıs kabını attım ustunu okuyamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kullanılır ne yapacak yakı ısı veren bir bant alt üstü 🙄
Çok kullandım yatmadan , hiçbir sorun yaşamadım 👍
ama googleda kesinlikle uyurken kullanılmamalıdır ustune baskı yapılmamalıdır diyo🥺
Yok yahu ben kullandım bişey olmadı, tabi kişiden kişiye değişebilir 👍
ay korktum cıkardım ya bi sey olmasın babama
Yahu yok yakı napcak en fazla 🤦
ya babamı yakarsa🥺🥺
Sen bi yangın tüpüyle gez nolur nolmaz 🫤🫤🫤
ya hahshahah bilmiyorum ki ilk defa gordum boyle bir sey babam da 51 yasında cok yakarsa cildi yanardı bence iyi yaptım cıkardım
Yakı yanığa sebep olmaz off aman 🤦🫤
Evet biraz ciddi anlamda yakici bisey sanki yaptigin yerin derisine tuz basilmis gibi ama agriyi da hemen aliyor oyle garip bisey
Yakı bandı uzun süre kalmalı ki işe yarasın
ama googleda kesinlikle uyurken kullanılmamalıdır ustune baskı yapılmamalıdır diyo🥺
Öyle saçmalık olmaz, tak çıkar değil ki
Zaten uzun süre takılan bişe sıkıntı olmaz
Uzun süre dediği kaç saat yaziyoo
Kullanılır
Alakası yok yakının görevi ağrıyan bölgeyi ısıtarak sıcak tutmaktır
Sıkıntı olmaz iyi gelir
Ben taktım sıkıntı olmadı
Sıkıntı olmaz iyi gelir
Ben çok kullandım 12 14 saat takılı kaldı sorun yaşamadım
İnternetten bak