Bu yaptığınla en fazla düşündüğün kişiye bir enerji gönderebilirsin o da ne kadar yoğunlaşırsan celbiye telkin bunlar kişiyi döndürmek için yapılr büyü değildir ancak şirke de düşürebilir özgür iradeye olan her müdahele büyüdür.
Onla muhatap olmadan ben ona nasıl telkin yapayım o imkansız zaten. Dediğin gibi enerjisel bir şey, hayal edip frekans filan dinliyorum. Yakma işi biraz içimi karıştırdı aslında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir kişiye özel yapıyorsan büyü kapsamında değerlendirilir
Evet 2 ay önce ayrıldığım kişiye
O zaman evet
Aşk ritüeli diye bir şey yok celbiye, telkin ve büyü var
Ses frekansı dinledim bir de onun adını filan yazıp kâğıt yakmalı ritüel yaptım. Sence büyü mü bu? Telkin ve celbiye ne demek bu arada?
Bu yaptığınla en fazla düşündüğün kişiye bir enerji gönderebilirsin o da ne kadar yoğunlaşırsan celbiye telkin bunlar kişiyi döndürmek için yapılr büyü değildir ancak şirke de düşürebilir özgür iradeye olan her müdahele büyüdür.
Onla muhatap olmadan ben ona nasıl telkin yapayım o imkansız zaten. Dediğin gibi enerjisel bir şey, hayal edip frekans filan dinliyorum. Yakma işi biraz içimi karıştırdı aslında
Yakma?
Dedim ya kağıda onun adı kendi adım seviyorum seviyorsun bağlanıyorsun gibi şeyler ve çöp adamlar çizip 48 saat bekletip yakma
Bu yaptığın büyüdür ama eksiktir tövbe et birdahada yapma büyük ihtimalle sabah kalktığında üstünde bir ağırlık hissetmen lazım
Yaparken hastalandım zaten, kalbim sıkıştı baya ağladım, nefes alamadım, hala içim daralıyor
Ve kendime ettim onda zerre etki yok, engeli bile kaldırmadı adam
Büyü yapıyorsun bilgin olsun onuda eksik yapıyorsun.
Eksik kısmı ne?
Sadece söyledim ancak böyle bir amaca hizmet edemem üzgünüm sadece yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum.
Teşekkür ederim
Olabilir
büyücü mü arıyorsun
Hayır ritüel yapıyorum ama acaba büyü mü diye kafam karıştı
ne ritüeli peki
Engeli kaldırma, mesaj attırma
engel için ritüel etki etmez ritüel etkisi geçici bir işlemdir
Büyü mü yaptırmak lazım? YouTube da ritüellerin altında oldu benim yazan bir sürü insan var. Sahte yorum mu onlar?
bilmiyorum birkaç güne görürsün ztn işe yarayıp yaramadıgını...
ritüel tutsa bile geri gidecektir çünkü dedigim gibi ritüel geçici bir işlemdir kalıclılıgı yok
Yaramadı zaten 3-4 gündür yapıyorum bir şey olmadı
sen bana ulaş knk
Gizlisin nasıl ulaşcam?
Şu lez kız mısın
yz
inanma ole seylere
Soru büyü mü değil mi