Erkek arkadaşımın ailesi boşanmış olduğumu bilmiyor.

merhaba 25 yaşında boşanmış bir kadınım ben. gerçi mahkeme halen devam etmekte ve 7 yaşında br oğlum var tüm bunların yanında bir erkek arkadaşım var. eşimden ayrıldıktan sonra tanıştık ve beraber olduk ancak o hiç evlenmemiş bir insan ve ailesi biraz tutucu. beni tanıyorlar çok seviyorlar ama kimse benim boşanmış biri olduğumu ve çocuğum olduğunu bilmiyor, beni bekar kız sanıyorlar...konuştuğumuz zaman evlilik konusunu benim ailem kabul etmez devam edeceksek ömrümüzün sonuna kadar böyle diyor ama ben evlenmek istiyorum sadece onunla bir hayatımız olsun istyorum ...o ise çıkmazda kalıyor ailesi kesinlikle böyle birşeyi kabul etmez çok iyi biliyorum ...ne yapmalıyım ...
Güncellemeler
+1 yıl
oğlum o bbenım bu unyadakı tek armaganım onun ıcın dagları bıle asarım yeterkı o mutlu olsun

ve ona gelınce evet oglumu cok fazla onemsıyor ama bu benım oglum oldugu ıcın mı yoksa cocukları cok fazla sevdgı ıcın mı bılemıyorum bı ıhtıyacı oldugunda ve ben bu sorunu tek basıma cozemıyorsam benım aılemden cocugumun babasından once o kosuyor yardıma

ornegın bu kıs hasta olmustu babasını aradım hastaneye gtmeden cok yakın oldugu halde gelmedı hastanye o ıse pazar gun oldugu halde kostu geldı

Güncellemeler
+1 yıl
yorgunum...suskunummmm...artık yoruldummmm
Erkek arkadaşımın ailesi boşanmış olduğumu bilmiyor.