Diğer Yabancılarla konuşabilecegim arkadaş olabileceğim bı site var mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İngilizcem için istiyorum Güncellemeler1 yıl Hellotalk ücretli mi? Uygulamayı indirdim. Ziyaretcilerinin kilidini aç falan yazıyor. 3 kişi Türkçe öğrenmek istiyormuş. Kilidini aç diyor Yabancılarla konuşabilecegim arkadaş olabileceğim bı site var mi? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. c2 var 0 0 Yorumla
DoğanınTadı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 49% 1 yıl Diğer konusunda 494 cevap paylaştı. Normal burdan biriyle konuş işte c2 seviye benim ki 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bana yardım et o zaman :)) Yorumla DoğanınTadı 1 yıl Nasıl edeyim ki konuşmak lazım Yorumla Soran 1 yıl Konuşuruz. İstersen tabii. Ama önce kelime falan çalışmam lazım galiba. Yanı nerden baslamam gerektiğini bilmiyor pek Yorumla DoğanınTadı 1 yıl Ben yönlendiririm senş Yorumla Soran 1 yıl Takip attim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bulursan söyleyebilir misin bana bende arıyorum speaking yapmak için 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Hellotalk dil değişimi diye bir uygulama var onu indirdim şu an. Bı bakicam nasilmis Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamamdır teşekkür ederim bakıyım bende Yorumla Soran 1 yıl Hiç bir şey anlamadım uygulamadan ahshah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla bu uygulamalar garip elimden gelse yabancı srkadaş bulcam da nası yapacağım bilmiyoeum jsnsj Yorumla Soran 1 yıl Bu uygulamada bulabilirsin. Ama amacı dışında kullanan çok ya. Türkler yazıyor en fazla ahshh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kız olduğun içindir bence bdbd Yorumla Soran 1 yıl Pakistanliyla bile daha güzel ingilizce konuşabiliyorum ashah. Ama Türk erkekleriyle olmuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hshshs ben de şu an keşfetme aşamasındayım uygulamayı yeni indirdim sayılır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pratik yapmak istsrsen ara sıra ekleyebilirsin beni Yorumla Soran 1 yıl Adın ne Yorumla Soran 1 yıl Ve seni nerden bulucam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdan ekleyebilirsin Yorumla Soran 1 yıl Ekledim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamamdır yZdım Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. Konusalimm birlikte ogreniriz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İngilizcen iyi mi ki Yorumla kanadalıMen 1 yıl Cok degil sen neden ogrenmek istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Zevkine Yorumla
Olakablaka Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl İnterpals çok işime yaradı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
mertbaharıarıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Bir sürü platform var 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Hangisi mesela. Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Hello talk, interpals Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Hangi dil için Yorumla Soran 1 yıl İngilizce Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl İngilizce kolay halledersin Yorumla
sevdaninparcasi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Hellotalk vardı bir aralar hala var mı bilmiyorum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hellotalk dildegisimi yazıyor o mu acaba Yorumla sevdaninparcasi 1 yıl Evet olabilir benim çok işimi görmüştü Yorumla Soran 1 yıl Ücretli mi acaba Yorumla sevdaninparcasi 1 yıl Ücretsiz versiyonu var ama mesaj sınırı filan var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
c2 var
Normal burdan biriyle konuş işte c2 seviye benim ki
Bana yardım et o zaman :))
Nasıl edeyim ki konuşmak lazım
Konuşuruz. İstersen tabii. Ama önce kelime falan çalışmam lazım galiba. Yanı nerden baslamam gerektiğini bilmiyor pek
Ben yönlendiririm senş
Takip attim
Bulursan söyleyebilir misin bana bende arıyorum speaking yapmak için
Hellotalk dil değişimi diye bir uygulama var onu indirdim şu an. Bı bakicam nasilmis
Tamamdır teşekkür ederim bakıyım bende
Hiç bir şey anlamadım uygulamadan ahshah
Valla bu uygulamalar garip elimden gelse yabancı srkadaş bulcam da nası yapacağım bilmiyoeum jsnsj
Bu uygulamada bulabilirsin. Ama amacı dışında kullanan çok ya. Türkler yazıyor en fazla ahshh
Sen kız olduğun içindir bence bdbd
Pakistanliyla bile daha güzel ingilizce konuşabiliyorum ashah. Ama Türk erkekleriyle olmuyor
Hshshs ben de şu an keşfetme aşamasındayım uygulamayı yeni indirdim sayılır
Pratik yapmak istsrsen ara sıra ekleyebilirsin beni
Adın ne
Ve seni nerden bulucam
Burdan ekleyebilirsin
Ekledim
Tamamdır yZdım
Konusalimm birlikte ogreniriz
İngilizcen iyi mi ki
Cok degil sen neden ogrenmek istiyorsun
Zevkine
İnterpals çok işime yaradı