Bu cümle, derin ve zengin zamanların umudunu taşıdıkları ancak şimdi dar, kısıtlı ve belki de zor zamanlarda olduklarını ifade eder. "Vakit" kelimesi zamanı, "derin" kelimesi zenginliği, bolluğu ifade etmek için kullanılmıştır. "Ümit etmek" ise umut beslemek, umutlanmak anlamına gelir. "Dar zamanlar" ise zor, sıkıntılı zamanları ifade eder. Bu cümle, umutların gerçekleşmediği ve zor zamanlara düştüğümüz zamanlarda hissedilen hayal kırıklığını ifade etmek için kullanılabilir.
Soruyu sen sordun, açıklamayı da sen yaptın vallahi utandım🤭.. Bi de uzun yazmışın.. Dur şimdi bir daha okuycam enteresant geldi, sonra da cevap yazarım.. Teşekkurler
🙄😒🙄😒🫨🙄😒🥴🤯🥳 Yok can alıcı cevap veremiycem çünkü soruda mantık yürütebilicem kısım yok, sadece yaşanıp yaşanmamıslık soruluyor.. Şöyle söyliyim umduğum her şeyin fazlasını yaşadım.. Dar, sıkıntılı vakitlerimi çocukluğumda ve tineyc zamanımda oldu..30 yaşımdan sonra Derin vakitleri yaşıyorum, dar zamanlar geride kaldı yani🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim zekam bu soruyu algılıyamadı dostum... Derin vakit ne demek?🤣Biraz daha anlaşır şekilde yazarsan cevap verebilicem.. Benim aksan var bazen🤭
Bu cümle, derin ve zengin zamanların umudunu taşıdıkları ancak şimdi dar, kısıtlı ve belki de zor zamanlarda olduklarını ifade eder. "Vakit" kelimesi zamanı, "derin" kelimesi zenginliği, bolluğu ifade etmek için kullanılmıştır. "Ümit etmek" ise umut beslemek, umutlanmak anlamına gelir. "Dar zamanlar" ise zor, sıkıntılı zamanları ifade eder. Bu cümle, umutların gerçekleşmediği ve zor zamanlara düştüğümüz zamanlarda hissedilen hayal kırıklığını ifade etmek için kullanılabilir.
Umarım açıklayıcı olmuştur 😊
Soruyu sen sordun, açıklamayı da sen yaptın vallahi utandım🤭.. Bi de uzun yazmışın.. Dur şimdi bir daha okuycam enteresant geldi, sonra da cevap yazarım.. Teşekkurler
Topla kafanı ve o can alıcı cevabı ver 😊
🙄😒🙄😒🫨🙄😒🥴🤯🥳
Yok can alıcı cevap veremiycem çünkü soruda mantık yürütebilicem kısım yok, sadece yaşanıp yaşanmamıslık soruluyor..
Şöyle söyliyim umduğum her şeyin fazlasını yaşadım.. Dar, sıkıntılı vakitlerimi çocukluğumda ve tineyc zamanımda oldu..30 yaşımdan sonra Derin vakitleri yaşıyorum, dar zamanlar geride kaldı yani🙂
Ohh senin adına sevindim o zaman darısı benim başıma inşallah 😊😊😊
Allah kolaylık versin..
Bol şanslar...
Amin iyi dileklerin için teşekkür ederim 🫶🫶🫶