Güncellemeler
1 yıl
Aralarda cümle düşüklüğü olmuş hızlı hızlı yazdım yolladım. K. bakmayın uykum var D
Arkadaşlar ben bi konuya değinmek istiyorum. Bu sosyal medyada tüm vizyonu zengin koca bulup sözde içerik üreten süslü su müslümanları var ya ha işte onlar olduğu kadar çalışıp çabalayan sınavlara giren okul okuyan 26 yaşında olduğu halde hâlâ bir evi arabası olmayan biz tesettürlü kızlar varız. Aslında bu bahsettiğim özelliklerde açık influencerlar da var ama tesettürlüler daha mı çok yoksa daha mı göze batıyor bilemem artık. Ama gerçekler buu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Siz gibi sakın kalan sessiz kalan kızlar bence gerçek hayat sizinki
Modern türbanlı kapalı kızlardan tiksiniyorum artık her yerde varsınız
Sen de her yerdesin gerçekten okuduğunu ters anlamaya programları gibisin nolur cevap yazma.
Tiksindim
Beni engelle
Yaş 35 yolun yarısı da geçmiş hadi ikile hadi
Tamam engelle gizli üye
Aşikar olsam utanırsın bu saçma yorumlarına. Sen açıksın da ne oluyor neyse çoktan susturmalı seni de hadi by
Eee napalım yani evde kaldın diye alalım mı
Yaşlarımıza bakılınca kim evde kalmış belli oluyor. Evliyim abi sağ ol başka kapıya
Evlisin ama hala kendini pazarlama peşindesin iyiymiş
Okuduğunu anlamayacak kadar cahilsin. Tek bir kelimem davetkar bir içerikte değil. Tesettürlü bakış açısını yıkmak. Tabii siz duyguları organlarında atan varlıklar olduğunuz için her konuyu esc.. a bağlamanız normal. Kendini pazarlayanlarla çok içli dışlı olma sonra normali ayırt edemiyosun
Sen öyle değilsen buraya bunu paylaşma derdine girmezdin özellikle de evliysen hiç girmezdin. Demek ki yaran var 😂😂
O kadar mı hayattan soyutladınız kendinizi ya. Karşı cinsle yapılan her paylaşım bu anlama mı geliyor? Nasıl bi kafa bu. Biz bu yazdıklarına eşimle gülüp geçerken sen bu sapık agresif ve çocukça zihninle arkadaş bile edinemezsin. Acıyorum sana ve senin gibilere
Bizde aşağıdakilerle sana gülüyoruz 😂😂
Aşağıdakiler senin yaptığın imânın yanından geçmez defolup gider misin gülüyor bi de sizin yeriniz Facebook abi Facebook
BU susluman lar asiri itici
Ee kim sordu bunu sana
Yorumlar hep "bütün tesettürlü kızlar böyle " şeklinde olduğu için böyle bir paylaşım yaptım kardeş
Tesetturlununde kuzum olur normal