4 5e kadar uyumadığı oluyor her gün 2 3 e kadar konuşuyoruz ama böyle yapıyor şu sıralar sinirlenmekte haklı mıyım işte çqlışmıyor erken uyanmasını gerektirecek bir işi de yok

4 5e kadar uyumadığı oluyor her gün 2 3 e kadar konuşuyoruz ama böyle yapıyor şu sıralar sinirlenmekte haklı mıyım işte çqlışmıyor erken uyanmasını gerektirecek bir işi de yok

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşkım ona hemen şunu demen gerekiyor; yengeye selam söyle
Ya borcu var oyun oynuyor ama oyun dedigi de hep basinda durmasi gereken bir sey degil ki o kadar saat 1 mesaj bole yazamaz mi? Ben sitem ettim yazamiyor musun yazinca gec cevap veriyorsun sen cevap verince de benjm isim oluyor o yuzden yazmiyorum diyor brn yine de yaz dedim konu cevrildi
Eski ilişkime benzettim aranızda güvensizlik var bence ayrıl ileriide daha zor olur daha çok üzülürsün o öpücük emojisi de çok samimiyetsizz
nenim attigim mi ben icimden geleni atiyorum aramizda samimiyet sorunu yok 11 ay etti belli onyargilarimizi yemdik ama guven sorunu var evet
Yok onun attığını dedim güven sorunu varsa yürümez
Her dakika yazamaz işi vardır
Ayrıl ben arkandayım ayrıl
Hep supheleniyorum ama ekran suresine bile bakiyoruz bu kadar saat napiyor diye bir sey yok uyudugunu soyluyor ama pcye de bakiyor olabilir 4 .30 saat yazmamis evde de kendisi
Ee tamam da bana 4 buçuk saat yazmayan biri sevgilim olmasın bi zahmet
Sevgilim bana 4 buçuk saat yazmasa yaşatmam nefes alamaz bensiz
😁😆
Allah sana yardım etsin ahahhaha
Niye bunu attın buraya maaal misin
neden?