Bir haftalik konustugum cocuk her konuda kısıtlamak istiyor konuşmayi kesmek istiyorum sizde yanlis mi yapiyorum ne yapmam lazim?

Ben 22 yaşındayım ve 10 gün önce konustugum çocuk ile tanıştım beni kendisi buldu ve ilk kendisi yazdı önceleri hiçbir problem görmüyordum hersey gayet güzel ilerliyordu ama son günlerde her konuda beni kısıtlamak istiyor. Ben muhafazakar bi ailede büyümedim ama buna rağmen sınırları aşacak hareketler sergilemiyorum. Bana oturmana kalkmana kıyafetlerine dikkat edeceksin arkandan birileri yürüyecek o yüzden sürekli arkanı kapatacak şeyler giyeceksin diyor çok rahatsız oldum bana göre hastalıklı bi durum. Ailemle gittiğim ortamda bile içki içmeme karisacagini söylüyor ben zaten abartarak içmiyorum bu da soğumama neden oldu. Her konuda kendisinin istedikleri olsun istiyor. Kendi ozunde iyi biri ama bu sekilde omur gecmez diye düşünüyorum Konusmayi kesmek istiyorum sizce haksızlık mı ediyorum?

Bir haftalik konustugum cocuk her konuda kısıtlamak istiyor konuşmayi kesmek istiyorum sizde yanlis mi yapiyorum ne yapmam lazim?