Diğer Gece herkes uyurken mi atim kimse görsün istemiyorum çaktırmadan nasıl atabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herzaman temizlik yapamıyomda utanıyorum bíşeyler atmam lazım çöpe eski yorganlar hurcun içinde atcam Güncellemeler1 yıl Sizinde desteginizle azonce atmiş bulundum 😂 Gece herkes uyurken mi atim kimse görsün istemiyorum çaktırmadan nasıl atabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 890 cevap paylaştı. Yorganları büyük poşete koy kapı önüne at gece saatler kamyon çöpçüler geliyor. Çaktırmazsın. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Büyük poşet alım öyle atım ozaman bende hurçta atıcaktim senin dediğin dogru Yorumla u Bahar_555 1 yıl Evet öyle yaparsın iyi fikir 👍🏻 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yorgan atılır mı kız yazık yenisini alsan daha pahalı yüzü eskidiyse terzide diktir geçir yüzüne atma 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evde fazlalık kirli bide uğraşmak istemiyorum Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Misafirin falan gelirse atarsin üzerlerine yazik atma legende çiğne yıka ser güneşe Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 685 cevap paylaştı. Utanma canım ne utanıyosun. Hırsızlık mı yaptın haram mı işledin. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yo çok şükür de Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Öyle bacım öyle. Utanması gereken o kadar insan var ki. Boşversene... Yorumla Soran 1 yıl Pasaklı diyolar bana o yüzden çaktırmadan atmak istiyorum Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Gece tek tek çık at o zaman ne diyim Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle yapcam Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Siyah poşete koy at kime ne herkes kendi döktüne baksın önce 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yarısını attım hurçla diğer yarısınıda siyah poşetle atcam aynen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤣 🤣 Yarın Müge anlıya çıkarsın o poşetlerde ne vardı diye Yorumla
An_Idiot Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Her gün bir tanesini at sen de 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Oda olabilir evet topluca çaktırmadan atayım dedim gece 2 3 gibi Yorumla
greenmiliitary Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl At gitsin niye utanıyorsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Pasaklı demesinler diye Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne atacan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yorgan Yorumla Soran 1 yıl 5 tane Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Görse ne olacak ki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Pasaklı diyolae Yorumla SymanN 1 yıl Yok be temizlik yapıyorsun ne olacak Yorumla
ayemYaman Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Sanırsın ne atacan 😂😂 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Öyle de pasaklı diyolar bana çaktırmadan atmam lazım Yorumla ayemYaman 1 yıl Evli misin kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl Boşandım 34 Yorumla ayemYaman 1 yıl Tek mi yaşıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Yess Yorumla ayemYaman 1 yıl Ne işle meşgulsün Yorumla
Arslans006 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Niye utanıyosun ki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok var hurçta ne bilim Yorumla
Melissiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl At bir şey olmaz 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Gecemi atim Yorumla
Mir217272 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 1 yıl Çok mu pis 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Biraz yıksmaya verecek param yok oyuzden atıyorum Yorumla Mir217272 1 yıl Anladım kıyamam sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yorganları büyük poşete koy kapı önüne at gece saatler kamyon çöpçüler geliyor. Çaktırmazsın.
Büyük poşet alım öyle atım ozaman bende hurçta atıcaktim senin dediğin dogru
Evet öyle yaparsın iyi fikir 👍🏻
Yorgan atılır mı kız yazık yenisini alsan daha pahalı yüzü eskidiyse terzide diktir geçir yüzüne atma
Evde fazlalık kirli bide uğraşmak istemiyorum
Misafirin falan gelirse atarsin üzerlerine yazik atma legende çiğne yıka ser güneşe
Utanma canım ne utanıyosun. Hırsızlık mı yaptın haram mı işledin.
Yo çok şükür de
Öyle bacım öyle. Utanması gereken o kadar insan var ki. Boşversene...
Pasaklı diyolar bana o yüzden çaktırmadan atmak istiyorum
Gece tek tek çık at o zaman ne diyim
Evet öyle yapcam
Siyah poşete koy at kime ne herkes kendi döktüne baksın önce
Yarısını attım hurçla diğer yarısınıda siyah poşetle atcam aynen
🤣 🤣 Yarın Müge anlıya çıkarsın o poşetlerde ne vardı diye
Her gün bir tanesini at sen de
Oda olabilir evet topluca çaktırmadan atayım dedim gece 2 3 gibi
At gitsin niye utanıyorsun
Pasaklı demesinler diye
Ne atacan
Yorgan