Ya benim kapalı bir arkadaşım var baya samimiyiz anlık falan atıyoruz birbirimize. Kız evde kısa şeyler giyiyor fotoları falan çok samimi hatta bazen sütyeni foto atıyor bende atıyorum utanmıyoruz yani. Neyse sevgilim o arkadaşımın instasındaki fotolarla facebooktan fake hesap açmış eğlence için açtım diyor ama arada para da istiyor yazanlardan. Neyse bana bugün arkadaşının anlıkları varsa atsana o hesapta kullanıcam dedi bende attım baya 10 20 tane bişi olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Diğer konusunda 343 cevap paylaştı.
1 yılİnşallah trol sorudur trol değilse yok artık gerçekten bi de bir şey olur mu diye soruyor ya ahlak yoksunu insanlar, Allah sizi bildiği gibi yapsın
04 Yorumla
Soran1 yılTrol soru değil?
Soran1 yılHem istediğin kadar ağlayabilirsin abartıyosun şu an
- 1 yıl
Çok komik ve Çok kötüsün gerçekten
- 1 yıl
Kötü değil iğr*nçsiniz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
23Cevap
- Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı.
u 1 yılkonuş onunla bence
03 Yorumla
Soran1 yılKimle
- 1 yıl
Başkasının fotoğraflarını ondan izinsiz kullanmak suçtur
Soran1 yılKullanan ben değilim?
Gizli Üye(18-24)1 yılOlur tabi kizim a. ptalmisin hem arkadasim diyorsun bu kadar yakin samimisiniz birbirinizin ozelini anliklar vs atiyorsunuz gidiyorsun bunlari erkek arkadasinla dumenden facebookta actigi fake hesapta kullandirtiyorsun bu mu senin arkadasligin samimiyetin. Yazik yani vallahi yazik, duysa kim bilir ne yapacak ne kadar uzulur...
18 Yorumla
Soran1 yılYa okadar bişi yok fake hesabında kullanıyo sadece sanki ifşasını paylaştım kızın
Cevap sahibi1 yılKizim senin kafan mi guzel bir sey mi ictin? Ne demek o kadar bisi yok sutyenli halini atmis, sana atmis sana guvenmis arkadasim dostum demis diye atmis sen gidiyorsun kizin sutyenli yari ciplak halini ustelik kapali bir kizin fotosunu sevgiline atiyorsun fake hesap acsin diye nasil bir insansin sen bu yaptigini bide gayet normal bir seymis gibi olayi nasil da kucultup degersizlestiriyorsun inanilir gibi degil.
Oldu o zaman sende bana sutyenli halini at fake hesap acacam orada kullanacam ifsani paylasmiyom sonucta, verirmisin? hayir, eee? Arkadasin biliyor mu bari, bilmiyor tabi bilse bakalim ne yapacak cok merak ediyom
Soran1 yılAy bide senle uğraşamicam kız asla bilmicek zaten ne yapacak merak etmene gerek yok. Hem sütyenli halini sevgilim ona dm den yazanlara atıyodur muhtemelen dediğim gibi para istiyor o adamlardan çünkü böyle herkese açık bişi değil yani?
Cevap sahibi1 yılZaten sorun da burada ya boyle gizli sakli isler cevirmen arkasindan, sen kendin bile istemezsin boyle bir seyi. Ayrica internette bir suru boyle fotolar dolu neden senin arkadasina ait olani istemis acaba.
Soran1 yılOnu bilemem ben, zaten benim dert ettiğim yaptığımın etiklik seviyesi falan da değil
Cevap sahibi1 yılSenin dert ettigin bir sey mi var ki
Soran1 yılYok gayet de mutluyum istediğin kdr ağlayabilirsin izin veriyorum 😚
Cevap sahibi1 yılYa kiz kiza arkadasina falan olsa iyi ama ne bilim sevgiline atinca olmadi gibi. Sende nasil var ki onun resmi birbirinize ait bir suru boyle resimleriniz mi var
1 yılSen nasıl bir karakteri bozuk insanlıktan nasibini almamış iğrenç birisin ya
31 Yorumla
Soran1 yılAbartmayalım o kadar tama hoş değil ama 🙄
1 yılİnşallah olur kız görürde bir güzel dava açar size kıt beyinliler.
01 Yorumla
Soran1 yıl🙄🙄🙄🙄
1 yılVay be, arkadaşa bak :D :D
Ne güzel arkadaşsın sen öyle :D
01 Yorumla
Soran1 yılÇok sağol ya 🤔
- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılKendjni onun yerine koy sana guvenmis sen öyle yaparsan ne durjma düşer canım
04 Yorumla
Soran1 yılBen öyle duruma düşsem hoş olmazdı tabikide yaptığım iyi bişi değil ama o kadar da büyük bi mesele değil ya?
- 1 yıl
Emin ol büyük mesele mahkemeye gitmeye kadar yolu var anlar ve şikayetçi olursa
Soran1 yılBilmez muhtemeen
- 1 yıl
Ne diyelim yanlış güven
1 yılNasil ya nasil yapabildin ya senin gibiler yüzünden dünya bozuldu
09 Yorumla
Soran1 yılNe alaka tamam yaptığım hoş değilde o kadar da abartma
- 1 yıl
Katılıyorum sana ya. Ne mk malları var
- 1 yıl
Arkadaşın kapali ve sen onun açık fotolarını ex ine mi attın ve yaptığın şeyi abartmiyayim mi😡
Soran1 yılExim değil sevgiliyiz?
- 1 yıl
Tamam o fotoları sevgiline attın ex sevgili demek
- 1 yıl
Ya bırak bu canım
- 1 yıl
Bırak bu mk malını salğnı grizekalı
- 1 yıl
@Bay_Gentleman yeter sus
- 1 yıl
Sen kes
1 yılyaptigin ne kadar kotu sana guvenip atmis sen para istiyo dedigin kişiye atiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaptigin hos degil , ayrica ya kizdan hoslanmaya baslarsa? Bu sefer kendin yayarsin fotolari her yerde. Var sende o karektersizlik..
03 Yorumla
Soran1 yılYa fotoları fake hesap açmak için kullandı? Hoşlanmaya başlarsa da sevgimiz gerçek değilmiş allah kurtarmış derim benim yararıma yani ı dont care 🙄🙄
Cevap sahibi1 yılYou don't care tabi , olan kiza oldu
Soran1 yılÖğrenmicek zaten o kadar dert etme
Gizli Üye(18-24)1 yılTrol soru bence yoksa mahkemelik olursun donuna kadar alırlar o zaman yersin nanayi
01 Yorumla
Soran1 yılHerşeye trol soru dediğiniz için kimse şuraya tereddüt etmeden soru yaxamıyor?
1 yılTam bir o. R. O. S. P. U. S. U. Çocuğusun belki söyleyen olmamıştır diye ben diyim dedi
31 Yorumla
Soran1 yıl🙄😒
Sacmalamissin arkadaşın aynısını yapsa? Hoşuna gider mi
03 Yorumla
Soran1 yılBen aynı fotoları instamdan da paylaşıyorum benim için pırlanta değerleri yok yani 🙄
1 yılBaşkasının fotoğraflarını ondan izinsiz kullanmak suçtur eğer öğrenip şikayet ederse ceza alırsın
010 Yorumla
Soran1 yılBen değil sevgilim kullanıyo işte 2 ay falan oldu
- 1 yıl
İkinizde ceza alırsınız sonuçta onun izni olmadan üçüncü bir sahisla paylasmissin fotoğrafı
Soran1 yılYa anlık fotoları ben attım sadece kalan normal fotoları instasından aldı o. Anlık fotoları da sadece dm den tanıştıklarına atıyordur bence benlik sorun yok
- 1 yıl
Farketmez sen her durumda iş mahkemeye yansirsa ceza alırsın o instegramda paylaştığı bir fotoğrafı bile oradan alıp başkasına atsan ve ceza alırsın kanun böyle
Soran1 yılİnstadaki fotoları ben atmadım sevgilim benden kız hesabı istedi bende o arkadaşımı attım gitti kendi aldı fotolar 🙄🙄🙄 beni korkutmaya çalışıyosun sadece
Soran1 yılAyrıca INSTADAN PAYLAŞTIĞI fotoyu ben birine atarsam suç olmaz ?
- 1 yıl
Kim diyor onu sevgilin o fotoğrafları suç teşkil edecek şekilde kullanırsa ve senden aldığını söylerse o zaman mahkemede görürsün ne demek istediğimi kaç defa gördüm ben bu olayı istediğin avukata sorabilirsin ben buradayım kızın sana attığı fotoğrafı onun izni dışında atmışsın o şikayetçi olursa ve iş mahkemeye yansirsa o zaman görürsün ne demek istediğimi
Soran1 yılO şekilde kullanırsa ağzına sı carım merak etme
- 1 yıl
Bence hiç bişey yapamazsın yaparsan birde o yüzden ceza alırsın bence o fotoğrafları falan o siteden ve telefonundan sil hatta sildikten sonra hesabı da kapat
Soran1 yılTeşekkür ederim sonunda düzgün cevap veren birii 🌹🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kendininkileri atsaydın
01 Yorumla
Soran1 yılAy ne komik 🙄🙄🙄🙄
Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Başınız epey dertte yandnız siz :))
04 Yorumla
Soran1 yılAy çok korktum 😒
Soran1 yılO kadarını bilemem ben para isteyen ben değilim çünkü
Diğer konusunda 620 cevap paylaştı. Trol soru değil li bu
01 Yorumla
Soran1 yılHerşeye trol dersiniz zaten 😒 hayır deyil mutlu musun şimdi?
ayıp şu yaptığın
01 Yorumla
Soran1 yıltamam 🙄
1 yılKız mahkemeye verirse sizi öttürür
014 Yorumla
Soran1 yılNereden görücek facebooktan diyorum
- 1 yıl
Kendisinin görmesi önemli değil belki bi yakını görür ona söyler veya bir şekilde denk gelir
Soran1 yılOnu bilmem valla da oaylaşan ben değil sevgilim tek o derde girer bencw
- 1 yıl
Sevgilin paylaşmış olabilir ama o kız fotoları sana atmış sende sevgiline atmışsın ıp adresinden direk bulurlar para cezası ile kurtulamazsın 1 buçuk sene hapis cezası var en az haberin olsun
Soran1 yılYa anlıkları sadece dm de yazanlara atıyordur muhtemelen normal hesabına atmamışsa sorun olmaz bence
- 1 yıl
Bunu bilemem elbet birisi sosyal medyaya yükleyecek çorap söküğü gibi kimden kime geçtiği bulunur umarım hapis yatarsın içeride tanıdığın yoksa yerler seni 😉
Soran1 yıl😒😒 minimum 45 yaşındaki dayıların merhametine kaldın diyosun yani
- 1 yıl
Kadınlar koğuşuna atarlar her gün kafayı yersin her işi yaptırırlar köle gibi kullanırlar itiraz edersen dayak yersin
Soran1 yılÇok gitmişsin herhalde baya iyi biliyosun bu işleri
- 1 yıl
Gidenleri biliyorum çıkarken kedi yavrusuna dönüyorlar
Soran1 yılÇevren süpermiş
- 1 yıl
Sonuçta ailemden birileri değil senin gibi sıradan insanlar 😏
Soran1 yılVayy karşımda kim var obama falan mı
- 1 yıl
Ne alaka
1 yılFark edilirse cezası var.
03 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum da fark etmez muhtemelen
- 1 yıl
Orasını bilemeyiz. Yanlışlıkla önüne falan düşerse sıkıntı olur.
Soran1 yılEn fazla sevgilim derde girer benim yaptığıma inanmaz zaten
şikayet olursa görürsün ne olur ne olmaz.
03 Yorumla
Soran1 yılYa herkes aynı şeyi diyo
Soran1 yılYa sitedeki kızlar ne alaka?
1 yılAğır kokuşmuş güzelsin.
04 Yorumla
Soran1 yıl?
- 1 yıl
Küfrttim ama güzel yapmış. Umarım erkek arkadaşın fotoğraflarını ifşalar
Soran1 yılÇok korktum
- 1 yıl
Piyasa yapacaksın hadi iyisin
Gizli Üye(30-35)1 yılNe küfür yazsam az sana.
11 Yorumla
Soran1 yıl🙄
Gizli Üye(25-29)1 yılİzinsiz başkasının fotoğrafını göndermek suç
08 Yorumla
Soran1 yılKız bilmiyor?
Cevap sahibi1 yılYa öğrenirse? Öğrenmesini geçtim etik değil ya. Bu gibi durumlar için internette 1000lerce fake foto varken yaptığına bak.
Soran1 yılHesabı ben açmadım sevgilim açtı.
Cevap sahibi1 yılTabii fotoğraflar da gökten indi ona değil mi
Soran1 yılKızın instagram hesabından aldı normal fotoları anlıkları ben attım sadece? Okuduğunuzu da mı anlamıyosunuz
Cevap sahibi1 yılYaptığınız bir suç. Kızın instagram hesabı gizliyse veya hadi onları geçtik anlıklar başlı başına suç zaten. Bu işten dönmeniz en doğrusu.
Soran1 yılGizli değil herkese açık 😑😑 ki instagram hesaplarını gizliye almanın hiçbir işe yaramadığını bilmemeniz için 20 yıl geriden gelmeniz lazım
Anlıkları sevgilimin hesapta herkese açık paylaştığını da düşünmüyorum bana bişi olmaz bencee
Cevap sahibi1 yılİşlediğiniz suçu kabul etmemek için 40 takla atıyorsunuz resmen ahahahah. Herkese açık paylaşmasa bile suç. Anlık gibi özel fotoğrafları yaymak suçtur.
Gizli Üye(25-29)1 yılNe kadar pislik bir insansın sen öyle
010 Yorumla
Soran1 yıl😒
Cevap sahibi1 yılAynısı sana yapılsa? Tabi empatin gelişmişse
Soran1 yılBen o tür fotoları kendi instamda da paylaşıyorum bişey olmaz yani
Cevap sahibi1 yılMesele o değil? Sevgilin neden görüyor alıyor ve fotolardan hesap açıyor cidden sana yapılsa böyle duyarsız mı kalırsın
Cevap sahibi1 yılBu tür fotoları sen paylaşıyorsun peki yine de onun fotolarını paylaşma hakkımı doğuyor sana
Soran1 yılDoğurmuyor hoş bişey de değil biliyorum 😑 kız bilmiyor zaten ben söylemezsem asla öğrenmicek sana yapılsa muhabbetlerine gerek yok yani 😗
Cevap sahibi1 yılBilip bilmemesi önemli değil vicdanın rahat ise..
Soran1 yılÇokta rahat istediğin kadar mağaranda ağlayabilirsin
Cevap sahibi1 yılS g slk mı ne ben niye ağlıyım
Cevap sahibi1 yılKşmere bak
- Diğer konusunda 638 cevap paylaştı.
1 yılVay utanmaz mk malları
01 Yorumla
Soran1 yılYa ne alaka
1 yılamaç. ne peki?
03 Yorumla
Soran1 yılOkuduğunu da mı anlamıyosun?
- 1 yıl
anladım ama saçma sapan bi şey yapmışsınız
Soran1 yılTamam sağol 🙄
O da seninkuleri başkalarına atıyorsa
06 Yorumla
Soran1 yılOnu bilemem
Soran1 yılYok zaten yine de bi soriyim dedim
Soran1 yılAynen hatta seninkini de çekmiş olabilir bir kontrol et derim
1 yılİnşallah kız görmez
03 Yorumla
Soran1 yılGörmez zaten muhtemelwn
- 1 yıl
Valla belli olmaz gelsene bir şey sorcam bi
Soran1 yıl?
Aferin
00 Yorumla
1 yılçok ayıp
00 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sutyenli vs mi attin
07 Yorumla
Soran1 yılSütyenli de var ama çoğu kısa şortlar falan giydiği
Soran1 yılYa kendi kişisel isteği için değil fake hesap açtı facebooktan dm den yazanlara atmak için istedi? Hem zaten sütyenli kadın görmek isteseydi internete yazar bulurdu zaten
Soran1 yılTamam sen açgözlü olabilirsin herkesi kendinle karıştırma 😒
Gizli Üye(36-45)1 yılsana mı atıyor
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yıliçerde farklı
dışarda farklı mı
Soran1 yılEvet ikimizde bayan olduğumuz için dini açıdan sorun yok bana atmasında?
Cevap sahibi1 yılbüyük jest
Cevap sahibi1 yılSeksi birisimidir
Gizli Üye(30-35)1 yılCiddi misin
08 Yorumla
Soran1 yılSenceee?
Cevap sahibi1 yılSevgilinmi sen mi daha büyük bilemedim ikinizi yakasım geldi gram empati duygusu yoksunlari hayir onu gectim sevgilim baskasinin bedenini niye görsün parasininaw
Soran1 yılYa fake hesap açmış yaa onda kullanıyo dm den yazanlar için falan kendi ihtiyacı için niye istesin
Cevap sahibi1 yılO kadar kolay ya bana atsana kendi fotoğraflarını bende nasipleneyim 3 5 dayidan nolcak ne diyosun fikrime
Soran1 yılBen öyle fotoğrafları kendi instama da atıyorum öyle büyük bişi değil yani 😑😑😑
Cevap sahibi1 yılE tamam ver kullaniyim nolcaaak
Soran1 yılÇok komiksin gül gül öldüm Şu an
Cevap sahibi1 yılYoo gayet ciddiyim bende kız profili açıp dolandirabilirim ama tek kız olmalı ki inansın e senin için de bu normal bir şey verceksen iletişim için hazırım
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok ayıp etmişsin
02 Yorumla
Soran1 yılSağol 🙏🏻
- 1 yıl
Sende sağol
1 yılsenaryo iyi
01 Yorumla
Soran1 yılAy a desek trol dersiniz sizde tamam tebrikler sherlock bütün gizemi çözdünüz bu mu yani sence trol soru yazsam bunu mu yazarım? 😒
1 yılOo bu ne genişlik.
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği