Hayal edin. Gözünüzü bir açtınız 2005 yılında yasadiginiz yerde bedende siniz. Sanki bugüne kadar yaşadığınız her şey bir rüya. Kalktiniz yataginizdan o eski evde siniz aynaya baktınız eski bedeniniz. Takvime baktınız 2005. Televizyonu açtınız 2005. Akıllı telefonunuz da yok. Cuzdaniniza baktınız. Bu paralari gördünüz. Şaşkınlık ve olacaklari yaşamış gibi olmanın şokunu attınız üzerinizden. Gördüğünüz rüyayı ve 2024 e kadar yaşadıklarınizi düşünüyorsunuz. 19 yıl oncesindesiniz. Mantıklı bir insanın yapması gereken şeyi yaptınız ve 1 defter açtınız kendinize. Kendinizi geleceğe karşı uyarmaniz lazım. 2024 e kadar olacakları biliyorsunuz. Sizin için en önemli tarihler ve o tarihlerle ilgili kendinizi uyarin desem. Neler yazarsınız. (Soru tarih olarak 25 yaş ve uzerine hitap etmektedir. Haydi arkadaslar. Düşünün bakalım son 19 yildaki kritik noktalarinizi. Neleri düzeltmek istediginizi düşünün ve bizlerle paylaşın)
Onu bunu bilmem de Sansürün olmadığı TV'de kadın bedeni bile çıplak görülür, prno sitelerin erişime açık olduğu dönemde bunların olmasına rağmen İnsanlar bu kadar kötü değildi Şimdi sırf biri tvde perde açık p*rno izliyor diye başka bir kadın ağzını açmış dırdır şikayet ediyor
Ota boka şikayet edeceklerde yaşamak zorunda değiller
Evet ama lise dönemi olsaydı değiştirmek isterdim dil okuluna giderdim çok pişmanım eğer öyle bişey yapsaydım şu an üniversite okuyordum belki istediğim bölümü