gördüm kız cicekli terlikleri var ayak ojeleri de beyaz tekrar izledim videoyu. yanında böyle arabası olan manken gibi kız varken bana niye baksin ki. niye kalp atıyor hikayeme yazıyor bana ozaman kızın yanında anlamadim?
sen evlenip boşanmış bir kadınsın sanırım çok belli oluyor söylemlerin şüphen ve güvensizlik den daha önce olumlu bir erkeğe denk gelmediğin çok belli oluyor korkuyorsun sanırım erkek arkadaşın olmasın dan
Ben defalarca aşk acısı çektim, hiçbiri babamın ölümü kadar derin değildi o yüzden sallamiyorum artık canım acımıyor sadece erkeklere olan öfkem. artiyor ve midem bulanıyor şeytanlardan
seçimlerin de yanlış yapıyorsun nerde aklı kıt erkeği hayatına alırsan o kadar yanlış yapanın çok olur bu kadar basit akıllı erkek almalısın hayatını kızlar çoğu zaman aklı kıt Koko erkeği sever sende onlardan sin sanırım
bu hayatın olumsuzluğunu insan olan olumsuzluğunu bir tek sen yaşamıyorsun Ebet seni üzen insanlar çıkacak karşına önemli olan mesafe koyabilmen seçimlerinde doğru yapabilmen
gördüm kız cicekli terlikleri var ayak ojeleri de beyaz tekrar izledim videoyu. yanında böyle arabası olan manken gibi kız varken bana niye baksin ki. niye kalp atıyor hikayeme yazıyor bana ozaman kızın yanında anlamadim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eli kadın gibi bacağı erkek gibi ama bileklikte kız bilekliği gayyda anlaşalım 🙄
Anlaştık hahha 😅🤣🤣
Oha gördüm kız lan terlikleri var cicekli bidaha izledim. Videoyu
Valla kızsa neyse bir şey demek istemiyorum🙄
Kızın yanında bana nasıl yazıyor bu ya
Arkadaşıdır belji
Yanında böyle kadin varsa beni nassın kız arabaya bak
Bir önceki soruda çocuğun günahını almışım arkadaşlar okadar çok aldatıldım ki önceki ilişkilerimde? ↗
bacakları erkek gibi elleri kadın gibi bileklik kadın gibi çözemedim 😂
zaten aşırı rahat birisi belli bu
Kim kız mı
erkekte kızda
Hm kızda para varsa niye bu çocuk geçen gün boş oda tutmuş kiralik sadece dört duvar ve döşek yerde yatıyor?
Bir önceki soruda çocuğun günahını almışım arkadaşlar okadar çok aldatıldım ki önceki ilişkilerimde? ↗
diz kapağından anlaşılıyor erkek ama dönme erkek gibi 😃
Arabayı süren kişiyi soruyorum
TM ben de onu söylüyorum
Vala bana ni normal insan denk gelmedi MK
hem kadının geri yaslanıp böyle araba sürmesi çok zor yanı kadınlar yüzde doksan hep vücut ilerde sürüyor arabayı 😃
ama şu kesin sürücü yarı kız yarı erkek yani erkek hanım dişil enerjisi yüksek erkek baksana aksesuara anlaşılıyor ordan
buldum buldum
kız o kız telefon görüntüsünü yaklaştır yüzü yansımış ekrana zaten kahve renkli saçlı bir kış yansıyor ekrana
Görünmüyor
Kızın yanında olsa bana mesaj atma
kabak gibi görünüyor telefondan yüzü yansımış ya iyi yaklaştır bak tombul suratlı bir kız var orada
v yaka dekolteli kıyafet giymiş kahve rengi elbise giymiş
Oha gördüm kız lan terlikleri var
dedim ya işte
e ne olduki
ikinizi birden mi idare ediyor yoksa
Nolsun kızın yanında hikayeme kalp atıp bana nasıl yazıyor
sen evlenip boşanmış bir kadınsın sanırım çok belli oluyor söylemlerin şüphen ve güvensizlik den daha önce olumlu bir erkeğe denk gelmediğin çok belli oluyor korkuyorsun sanırım erkek arkadaşın olmasın dan
Evet yanında böyle arabası olan manken gibi kız varken bana niye baksin ki niye kalp atıyor hikayeme yazıyor bana ozaman kızın yanında anlamadim
eğer çocukla şartların eşit değilse ondan hayır bekleme derim yanlış yapması sana çok olası
bilmiyorum nasıl tanıştığınıza samimiyet bağınıza göre değişir bu durum
Mesajımı görmedin üste bak
az ipucu versen neden böyle yaptığı ile ilgili az çok fikir üretilebilir
bakıyorum şimdi
Bilmiyorum artık kafayı yicem erkeklerden nefret eidyom
nerde bir şey göremedim anlamadım
boş ver erkekler gözüme gorunmesjn
bir iki kişinin yaşattığı olumsuzluğu her erkeğe yüklersen sen hayatın boyunca asla mutlu olamaz sin
ne demiş serdar abi
2 kişi değil 28 yaşıma kadar sayamadım kadar sevgilim oldu 3 defa da evlendim hepsi aynı sonuc
iki damla acıyla hayat bitmez
Ben defalarca aşk acısı çektim, hiçbiri babamın ölümü kadar derin değildi o yüzden sallamiyorum artık canım acımıyor sadece erkeklere olan öfkem. artiyor ve midem bulanıyor şeytanlardan
seçimlerin de yanlış yapıyorsun nerde aklı kıt erkeği hayatına alırsan o kadar yanlış yapanın çok olur bu kadar basit akıllı erkek almalısın hayatını kızlar çoğu zaman aklı kıt Koko erkeği sever sende onlardan sin sanırım
Koko ne?
bu hayatın olumsuzluğunu insan olan olumsuzluğunu bir tek sen yaşamıyorsun Ebet seni üzen insanlar çıkacak karşına önemli olan mesafe koyabilmen seçimlerinde doğru yapabilmen
Keko yani akıl sağlığı iyi olmayan demek
Bu hayata gelme kararı bana verilseydi asla istemezdim şu sahte çamurdan hayati
karşına olumlu düzgün biri çıkınca bu söylediklerini söylemeyeceksin emin ol
Ne zaman gelmişim 30 yaşına yaşlılıkta ne yapayım o erkegi
Oodiz kapağı erkek gibi
gördüm kız cicekli terlikleri var ayak ojeleri de beyaz tekrar izledim videoyu
😔😔 anladım canım
yanında böyle arabası olan manken gibi kız varken bana niye baksin. niye kalp atıyor hikayeme yazıyor bana ozaman kızın yanında anlamadim?
Kuzen falan olamazmi
Böyle arabası olan kuzeni varsa niye boş tek odayı kiralamış ki fakir gibi yasiyor
Erkekler böyle işte
Nefret ediyorum hespinden
Erkek bence , kız olursa oha
Sincirli bilekliği var baksana çiçek mi o
Lan sol ele bakınca erkek sağ ele bakınca kız , pantolana bakınca erkek ayağa bakınca kız görüyorum ohaaaa
AYNEN BENDE kafam karıştı
Paradoks sorusu gibi
Arabayı surem kişiyi soruyorum
Onu dedim zaten
Sen benim ilk eşime ne çok benziyon
Yok artık😬
Evet göz rengin bile ayni
Olamaz😱😱
Dövmelerden erkek gibi geldi
avrat eli ben tanırım
kesin erkek
Erkek gibi
Erkek