Böyle bir şey gerçek olabilir mi? Duyduğunuz, şahit olduğunuz oldu mu? Lütfen acil bakıp cevap verin?

Aşık cin diye bir durum var mı? Gerçekten hocalar var mı hani parasız bakıyorlarmış falan duyuyoruz. Nasıl buluruz bu hocaları, nasıl anlarız dolandırıcı olmadığını? Rüyalarımda tuhaf şeyler olduydu birkaç kere. Nadiren oluyor ama. Tuhaf yani. İlginç.

Lütfen dalga geçmeyin.

Sadece bir rüya olabilir mi? Ve nedense hep aynı şekilde insan gibi. Esmerimsi biri.

Rüyalarımın hepsi:

• İlk kez küçükken (belki 9 yaş ortalama, hiç hatırlamıyorum) rüyamda tuvalette olduğumu ve ordan tam çıkacakken Esmerimsi biri benle belki yaşıttı ne alakaysa diz çökmüş evlilik teklifi ediyor gibiydi başında kep vardı tuvalette bir de.
  • 10 yıl belki oldu belki olacak önce (belki çocuktum küçüktüm yani lisedeydim galiba bilmiyorum) ben çöl gibi yerdeyim birkaç kişi var tanımıyorum sinemaya gidiyoruz çölün ortasında ne alakaysa, içeri alan kontrol eden kimse bana tuhaf tuhaf baktı sonra içeri aldı, benden öncekileri normale almıştı içeri.
  • Sonra birkaç sene önce (yaklaşık 21 yaş) yine aynı Esmerimsi biri rüyamda bana yardım etti otobüs kartı verdi rüyamda eksikti param, sonra telefonlaştık çünkü kartta ne alakaysa numarası varmış geldi, bana sarıldı ne alaka anlamıyorum (ve ben niye böyle yaptım anlamadım) sonra bana tarot falına baksana, yok işte şurdan kafe var çok güzel fal bakıyor oraya gidelim falan diyor (fallara pek aram yok çok eskiden uygulamalardan bakardım) sonra ben buna kaç yaşındasın dedikçe aynı şeyleri tekrarlıyor ben de sorumu tekrarlıyorum falan (bu sırada kaldırımda oturuyoruz) sonra ayağa kalktı o an rüzgar esti ayakları at toynağı gibiydi görünce korktum, sonra iki kişi tam göremedim onları kollarından tutup geriye doğru çekip götürdüler.
  • Bir ara yine aynı şekilde biri bu arada yüzünü hiç göremiyorum anlayamıyorum, ben balkonda yatıyorum her zamanki gibi, rüyamda da öyle sonra o geliyor uçan halı gibi bir şeydi cam balkon bizim camları nasılsa düzgün şekilde ezip katlıyor çekiyor beni alıyor böyle çok değişik mimarisi bulunan (belki soyulmuş gibi) (güzel gibi duruyordu) yere bakan bir evde alıyorum çöl gibi bir yer ve orada anne ve babamdan klonları çok sayıda onlar koltuklarda oturuyordu aynı anda.
  • şu an 25 yaşındayım eve çıkma olayım vardı birkaç gün önce rüyamda yüzünü tam anlayamadım tuhaftı bana kulağıma eğilip eve çık bilmem daha kolay şey yaparız dedi affedersiniz. Halbuki öyle şeyler yapan kimse değilim. Sonra uyandım işte korktum acaba gerçekten aşık cin olabilir mi diye.

Ve arada bir sanki bana sırtıma dokunan biri var gibi anlam veremiyorum (bu hep vardı)

Arkadaşlar lütfen yardım edin. Yorumlarınız benim için çok önemli. Gören herkesin görüşlerini almak istiyorum acilen lütfen. Çok tuhaf bir durumdayım

Allah rızası için yardım edin.

Şimdiden teşekkür ederim görüş bildiren herkese.

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Böyle bir şey gerçek olabilir mi? Duyduğunuz, şahit olduğunuz oldu mu? Lütfen acil bakıp cevap verin?