Ve bu olayın başıma gelmesi şakamığğğ 😂😂😂

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ve bu olayın başıma gelmesi şakamığğğ 😂😂😂

Evet biliyorum ve lanet olsun hepsine ama bende işe yaramaz bu kanunlar Ters Gidecek Olan Her Şey Ters Gider: Bu, kanunların en bilinen ve öz ifade şeklidir. Planların beklenmedik şekilde bozulması, hataların art arda gelmesi gibi durumları ifade eder.
Her Şey Düşündüğünden Daha Uzun Sürer: İşlerin tahmin edilenden daha uzun sürmesi, beklenmedik gecikmelerin yaşanması gibi durumları vurgular. Eğer Birkaç Şekilde Ters Gidebilirse, En Kötü Şekilde Ters Gider: Bir işin birden fazla kötü sonuçlanma olasılığı varsa, en kötü sonuç gerçekleşme eğilimindedir. Her Şey Göründüğü Kadar Basit Değildir: İşlerin basit gibi görünse de karmaşık ve beklenmedik sorunlar çıkarması bu ilkenin merkezinde yer alır. Murphy Kanunlarının Kökeni: Murphy Kanunları, Amerikalı mühendis Edward A. Murphy Jr. tarafından ortaya atılmıştır. Bir deney sırasında, bir sensörün yanlış bağlanması sonucu deneyin başarısız olması üzerine Murphy, "Eğer bir şey yanlış gidebilirse, o yanlış gider" demiştir. Bu ifade zamanla diğer benzer durumlar için de kullanılmaya başlanmış ve bir dizi kanun haline gelmiştir. Murphy Kanunları Neden Bu Kadar Popüler? Günlük Hayattaki Gerçeklikleri Yansıtması: Bu kanunlar, insanların günlük hayatlarında sıklıkla karşılaştığı olumsuz durumları esprili bir dille ifade ettiği için büyük ilgi görür. Olumsuz Durumlara Karşı Hazırlıklı Olmayı Sağlaması: Bu kanunlar, insanların olası sorunlara karşı daha hazırlıklı olmalarını ve olumsuz durumlarla daha iyi başa çıkmalarını sağlar. Stres Azaltıcı Etkisi: Olumsuz durumları abartmadan esprili bir şekilde ifade etmek, stres seviyesini düşürmeye yardımcı olur.
Fant kanununu hepimiz tecrübe etmişizdir. Elleriniz doluyken kapıya geldiğinizde hangi eliniz doluysa anahtar o taraftaki cebinizde kalmıştır.
<amp-img alt="6. Fant kanununu hepimiz tecrübe etmişizdir. Elleriniz doluyken kapıya geldiğinizde hangi eliniz doluysa anahtar o taraftaki cebinizde kalmıştır. Görseli" class="i-amphtml-layout-responsive i-amphtml-layout-size-defined i-amphtml-element i-amphtml-built i-amphtml-layout" height="600" i-amphtml-layout="responsive" layout="responsive" src="https://img--s1-onedio-com. cdn. ampproject. org/ii/AW/s/img-s1. onedio. com/id-631ed882cf70ded3071f5e5f/rev-0/w-600/h-600/f-jpg/s-3c82d5580d80ad72d503dcfa413f5a9ac0842db2. jpg" srcset="https://img--s1-onedio-com. cdn. ampproject. org/ii/w680/s/img-s1. onedio. com/id-631ed882cf70ded3071f5e5f/rev-0/w-600/h-600/f-jpg/s-3c82d5580d80ad72d503dcfa413f5a9ac0842db2. jpg 680w,

820w" width="600" i-amphtml-auto-lightbox-visited="" style="box-sizing: border-box; display: block; position: relative; color: rgb (66, 66, 66); font-family: Inter, "Open Sans", serif; overflow: hidden ! important;">
Olsun
😆😆😆😆😆😆 kopyala yapıştır
Şaka mığğğğğ.. derken 😱
@melankolikmelaike ben korkmaya başladım, gel buraya..🫣
Bro kanun dinlemeyi sever. 🤣🤣🤣
Kafayı bozacak, bizi de ardında sürükleyecek..😂
Biz onun neferleriyiz.
Sen ve senin peşin mi..😱
Allah yazdıysa bozsun..🙄
Bizzat sana..😏
Hadi bekliyorum, göster hadiiii..😏
Bekliyoruz..😂
Terbisiiiiizzzzzz bi’şi oldun sen he..😱
Teeessüf ederken çaktırmadan da yedi bütün tepsiyi.
Ne bekliyorsun ki melekim..🤦♀️
Bana uyardı sanki..😂
Ver tepsilerimi geriiiii..😱
2 tepsi ile ortada bırakılmış hissediyorum şu an..🥺😱
Oooo.. teşekkür ederim..😂
Her yaptığının altında bi sinsilik arıyorum..😱
👀👀
Aklıma röportaj olayı geldi, yapma para deme..😂😂😂
Enerji yasası mantığı kesinlikle. Telefon talihsizlik olmuş😌
Sağlık olsun 😂
Öyle:)
Teşekkürler eig için😊☺️
Ricalar 😂
Cevap
10Cevap
yani bunlar dogru ola bilir ben hep derslerde herseyi guzelce yaza bildigimde birseyin ters gitdigini anliyorum sonra bakiyorumki hepsi yalnismis ^D jsjsjs
İnsanları iki türe ayırdık. Biri kırılmaz camı kırılmaz sananlar, diğeri kırılmaz camın kırıldığını bilenler. 🤣🤣🤣🤣
Puhahahah ama ben de bilmiyodum cidden üzülme. 🤣🤣🤣
Bak nasıl itiraf ettirdim puhahahaha
biliyoz senelerdir murphy kanunlarını 😃 örneğin reçelli ekmek yere düşerse muhakkak reçelli kısmı yere denk gelir 😃
bir şeyi aşırı şekilde istersen o şey olmaz mesela murphy kanunu 😃
evdeyken saçımız dışarı çıkacağımız zamandan daha güzel olur 😃
acil bi işimiz olduğunda sular kesilir
paramız varken alacak şey bulamayız ama para yokken hep eksiklerimiz çıkar 😂
öyleyim huyum kurumasın 😌😂😂
Biliyorum ve yüzde doksan dokuz çıkar. Fırında tepsi karışır, verdiğin yimek yanar falan filan 😅😅
Fırına verdiğin aşkla beklediğin Balcan kebabı ise durum böyle oluyor 😂
youtube.com/shorts/ZTi68vRl4a4?si=3hr4uREYHT3Xdrvm
En sevdiğim ise bir şeyi ne zaman beklemekten vazgeçersen o şey sana o zaman geliyor
bilmezmiyiz ocağımıza incir ağacı diken kanunlar niyeyse hep düzgün insanlarda isliyor
Oldum olası inandığım bildiğim şeydir kankam 😂
kim çıkarmış acaba bu kanunları
Enerjiye inanırım.
İlk defa duydum😂
Hayatım Murphy kanunlarından ibaretmiş 😅
Biliyorum, yeniden okuyunca uyuz oldum😂
Biliyorum bea..
Evet ve çoğu çıkıyor
Haklı valla
Beni mahvetti bu murphy
Şimdi gördüm
Doğruluk payı var sjsjs