Çok tecrübeliymişim?

Kızlar selam, dün bir çocukla ilk kez date e çıktık ve her şey çok güzel giderken bana dedi ki sen aşık olunacak bir kadınsın. Teşekkür ederim vs dedim. Ama sonra şimdiye kadar kaç kişiyle bir şeyler yasadigimi sordu. Ben de bunu neden sana söyleyeyim ne önemi var vs dedim. Güldü ve dedi ki kadınların skorunu 3le çarpın erkeklerin skorunu da 3e bölün derler, zaten sorsam da doğrusunu soylemeyeceksin dedi. Ben de tabiki kendimi kötü hissettim. Neyse sonuç olarak ikimizin amaçlarının farklı olduğunu anladık, devam etmeyecegine karar verdik ve beni eve bırakırken dedi ki 'O kadar çok şey yaşamış gibi bir halin var ki, çok tecrubelisin bence ve hemen eleyebiliyorsun insanları' dedi. Fakat bunu boyle sanki tecrubeli olmak negatif bir seymis gibi soyledi halinden sesinden tavrından ben öyle anladım. Ben de 'evet bu kötü bir şey değil sonuçta ben 26 yaşındayım ve elbette kendimi tanıyorum ne isteyip istemediğimi biliyorum' dedim. Sonra ben indim vedalastik falan ama gerçekten çok etkilendim çocuktan ve bence o da benden etkilendi, yani duygusal olarak da öyle diye düşünüyorum. Sizce geri yazayım mı? Bu arada çok kibar efendi biriydi çoğunlukla ama işte sadece yukarıdaki o 2 cümlesi çok falso geldi bana. Sizce ne yapmalıyım? Yazarsam ne tepki alırım ya da gerçekten beni kısa süreli ilişki olarak mi düşündü sizce? :/

Çok tecrübeliymişim?