Diğer Karınca yemek insanı öldürür mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şaka değil, ciddi ciddi soruyorum. En azından büyük zararı olur mu? Sevdiğim bir pastanın içinden çıktı ama sevdiğim pasta olduğu için yemek istiyorum. Her türlü içinde karınca olması ihtimaline karşı soruyorum. Karınca yemek insanı öldürür mü? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onun vitamini orada sıkıntı yok bence vfhbvbnvb 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Sen daha iyi pasta yapta yiyeyimm 😋 Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl Sen istesinde yapamam mı vdgvfhv Yorumla Soran 1 yıl Jdjddj işte aradığım ruhh Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Türüne göre değişebilir ama sen o pastayı yeme tabii ki, hijyenik şartlarda hazırlanmamış 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Tadı çoksell 🥲 Yorumla
Premuroso Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bişey olmaz ya etli işte protein, formik asit falan 0 0 Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl Karıncanın ekşi bi tadı var ama bi şey olmaz 0 0 Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Ciddi bir etkisi olmaz, muhtemelen sadece karın/mide ağrısı yapacaktır 0 1 Yorumla Sinancan0700 1 yıl Hazır kıymalı yemiş birde şikayet ediyor Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeme yeme ölersin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Az buçuk yiyip bıraktım😅 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Tapir mi oldun? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tapir ne 👀
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 760 cevap paylaştı. Sanmıyorum Çinliler böcek de yer ona bakarsak. 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 540 cevap paylaştı. Kucukken cok yemisimdir hala hayattayim😀 0 0 Yorumla
___Eylüll___ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 32% 1 yıl Diğer konusunda 640 cevap paylaştı. Bok gibi kokar ya o 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır normal kokuyor Yorumla ___Eylüll___ 1 yıl Bi tane karanca ye görürsün Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 788 cevap paylaştı. Ben yedim lezzetli 1 8 Yorumla Sinancan0700 1 yıl Kıymalı yemiş birde burada ağlıyor Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Çok lezzetli ciddiyim yedim ben. Yenilebilir yani farklı kültürlere açık olmak lazım Yorumla Sinancan0700 1 yıl Tabi yani Yorumla Sinancan0700 1 yıl Bana tokat atarmisiniz Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Niye Yorumla Sinancan0700 1 yıl Kızlardan tokat yemek istiyorum da sence çokmu sacma Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Malsın bence Yorumla Sinancan0700 1 yıl Neden zaten kızların elleri narin olur gülerdim Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onun vitamini orada sıkıntı yok bence vfhbvbnvb
Sen daha iyi pasta yapta yiyeyimm 😋
Sen istesinde yapamam mı vdgvfhv
Jdjddj işte aradığım ruhh
Türüne göre değişebilir ama sen o pastayı yeme tabii ki, hijyenik şartlarda hazırlanmamış
Tadı çoksell 🥲
Bişey olmaz ya etli işte protein, formik asit falan
Karıncanın ekşi bi tadı var ama bi şey olmaz
Ciddi bir etkisi olmaz, muhtemelen sadece karın/mide ağrısı yapacaktır
Hazır kıymalı yemiş birde şikayet ediyor
ben küçükken yeniştim ve şu an yaşıyorum bi şey olmaz
Yeme yeme ölersin
Az buçuk yiyip bıraktım😅
Tapir mi oldun?
Tapir ne 👀
Sanmıyorum Çinliler böcek de yer ona bakarsak.
Kucukken cok yemisimdir hala hayattayim😀
Bok gibi kokar ya o
Hayır normal kokuyor
Bi tane karanca ye görürsün
Ben yedim lezzetli
Kıymalı yemiş birde burada ağlıyor
Çok lezzetli ciddiyim yedim ben. Yenilebilir yani farklı kültürlere açık olmak lazım
Tabi yani
Bana tokat atarmisiniz
Niye
Kızlardan tokat yemek istiyorum da sence çokmu sacma
Malsın bence
Neden zaten kızların elleri narin olur gülerdim
Hayır
Protein kaynağı
Olmaz bir sey
Kıyma iyi olur