Güncellemeler
1 yıl
Tesettüre girmek istiyorum ama nefsime yenik düşüyorum sevgilim de cok istiyor cok acik giyinen biriyim yarimci olabilirmisnz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Düzgün tesettürlü olacaksan kapan önden saç gösterme altına dar pantolon giyeceksen hiç kapanma daha iyi
Eğer kapanırsam dikkat edeceğim mutlaka
Bence o tür tesettür normal tesettürden daha güzel ve çekici duruyor.
O tesettür olmuyor tesettürü çekici olmak için kullanacaksanız hiç kullanmayın daha iyi
Yani açık olmaktan daha fazla sevabı var bence. Bu bir tercih meselesi. İnsan kendine yakıştıramazsa açık olmayı ya da çarşaflı olmayı böyle kapanabilir. Ben çok güzel durduğunu düşünüyorum. Ve dediğim gibi Tercih meselesi
Tercih meselesi fakat saç telinin gözükmesi bile günah bunu bile bile kapanmanın hiçbir mantığı yok ama tercih meselesi
Tamam ama açık olup çok açık giyinmeyenle mini etek giyenin sevabı aynı değildir. Açık olanla modern tesettürün de sevabı aynı değildir. Açık olmaktansa daha büyük bir sevap bence sonuçta diğerlerine göre daha kapalisin.
Fazla sevabı fazla günahı yok gidip saçlarımı göster altına dar pantolon giy ee ben açık olanlardan daha az günaha giriyorum yok öyle dünya Allah çok açık olanları belirtmemiş saç teli vücut hatları olarak belirtmiş
Hayır. Emin olun öyle değil. İstiyorsanız araştırabilirsiniz. İslam'da derece farkları da vardır. Ne kadar açık giyinirsen o kadar günaha giriyorsun tesettürde ve kapalılık için de geçerli. Çarşaflılar en fazla sevap kazanan insanlar tesettürde.
Ki ben bunu saçma buluyorum çünkü tamamen açık olan bir insan diğerini yargılayamaz bence.
Tamam ben sana Kuranı Kerimden örnek verdim kimseyi yargıladıgım yok yorumumu yaptım sen geldin cevapladın
Gerçekten sevgilin istemeseydi de tesettüre girer miydin? Önce bunu sorgula. Bu arada namazların vs. nasıl
Eniyisi tesettür allahın emri
Hakkını vereceksin gir yoksa hiç bulaşma
İnanıyorsanız girmelisiniz
Allah rızası için olmalıdır
İsmine bakınca otomatik giriyorsun knk
Ne alakaa
Nedir seni bu soruya yönlendiren?
Allahim emri olması açıkken günaha giriyor olmam
Girme sen tesettüre, anladığım şimdi girersen sevgili bokuna gitmiş olucan bir müddet sonra boğulmaya başlarsın açışır ya da nahoş bir örtülü olursun. Kendi içinden ne zaman kapamak isteği gelirse Allah rızası için, o vakit kapan.
İçimden de geliyor inanın bir sürü eşarp aldım kıyafetler hazır sadece cesaret edemiyorum dedigin gibi sevgilimle ciddi düşünüyorum ama o da rahatsız oluyor acik olmamdan bu yuzden onuda kirmak istemiyorum
Başını örtme başta, başörtüsü hariç tesettürlü gibi giyin bir ay. Baktın nefsine ağır gelmeyecek. Başını da başlarsın.
Bi anda girmek daha mantıklı geliyor yoksa yapamayacağım gibi
Girince çıkma o zaman. Başarılar.
Harika bir şey tesettür gir
Gel olayım yardımcı
Amca ne anlatiyon tesettürlü müsün konusyon
Gir gir bedenimi kspslınyut
Modern kapalı ol
İyi düşün
Ee yaniii
çıkacaksan girme
Korkuyorum açılmak istersem diye o yuzden cesaret edemiyroum
iyi düşün taşın erkeklerin yorumlarına bakma.
Girme
Neden
Yaş kaç? 18 altı ise. Yazma yoruma d M de. Belirtebilirsin