Diğer Bir tane gizli uye vaj’ina cirkin mi diye bir soru sormus fotograf paylasmisti silinmis. Gel buraya devam konusalim cok guldum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Patladim o soruda sjsbhshs Güncellemeler1 yıl Su cocuk gelsin buraya ya Bir tane gizli uye vaj’ina cirkin mi diye bir soru sormus fotograf paylasmisti silinmis. Gel buraya devam konusalim cok guldum? Cevapla Fotoğraf Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl Aynen sen kızsın ve kesinlikle komik bulduğun için ulaşmaya çalışıyosun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yemin ederim Yorumla
Brooqoli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ekran resmi alsaydın keşke 😀 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Iyyy Yorumla Brooqoli 1 yıl Çok mu kötüydü 😀 Yorumla
Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl 40 yaşlarda bi teyze mıydı o gördüm birini ama 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Erkek sormus ilk defa gormus sok geciriyordu hahahah. 40 degildi ya Yorumla Ayzibeyzi 1 yıl Onu bilmiyorum da 40 li yaslarsa teyzenin biri paylaşmış Allah belasını versin ya igrencti öğkk🤢 Yorumla Soran 1 yıl Iyy pis ya Yorumla Ayzibeyzi 1 yıl Aynen Yorumla alperennn34 1 yıl Kapkara olmuştur 🙂 Yorumla Ayzibeyzi 1 yıl @alperennn34 iyy sus aklıma gelince midem bulanıyor Yorumla alperennn34 1 yıl E sizinde bigün olacaginiz o yanlis anlama ama 🙂 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 729 cevap paylaştı. Ahahha yok artık ben niye görmemişim 😅 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sildiler hemen ya Yorumla Projectmachinee 1 yıl Silerler vicdansızlad Yorumla Soran 1 yıl Gormek istemezdin emin ol. Yorumdakiler erkege benzetiyordu hshaha Yorumla Projectmachinee 1 yıl Yok artık 🙄 Yorumla Soran 1 yıl Cocuk ilk defa gormus hayatinda bu normal mi diyor hahah Yorumla Projectmachinee 1 yıl Yalan yaaa Yorumla
Heimdall0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sende mi yorumlatacamsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayir cocuk ilk defa gormus erkek mi bu diye skdbsj Yorumla Heimdall0 1 yıl Ben senden daha fazla gormusumdur jcjdhc Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen iyi değilsin 😄 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 57% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Nasıldı bari beğendin mi 😂 0 0 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bide kılıydı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evett o go””t deligini yollamis. Biri o cocukla fena dalga geciyor bence anbabab Yorumla Atesmavi99 1 yıl Git kendi seyime bak milletinkini napıcan Yorumla
semenderll Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl o attığı erkek değil miydi ya 😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evett erkege benziyordu ahhahahaha Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. gercekmıya 0 1 Yorumla Soran 1 yıl He Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hee harun abi he 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Harun degil tugce Yorumla Mr_Potter 1 yıl Tamam Tuğçe 😒 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Maalesef öyle var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aynen sen kızsın ve kesinlikle komik bulduğun için ulaşmaya çalışıyosun
Yemin ederim
Ekran resmi alsaydın keşke 😀
Iyyy
Çok mu kötüydü 😀
40 yaşlarda bi teyze mıydı o gördüm birini ama
Erkek sormus ilk defa gormus sok geciriyordu hahahah. 40 degildi ya
Onu bilmiyorum da 40 li yaslarsa teyzenin biri paylaşmış Allah belasını versin ya igrencti öğkk🤢
Iyy pis ya
Aynen
Kapkara olmuştur 🙂
@alperennn34 iyy sus aklıma gelince midem bulanıyor
E sizinde bigün olacaginiz o yanlis anlama ama 🙂
Ahahha yok artık ben niye görmemişim 😅
Sildiler hemen ya
Silerler vicdansızlad
Gormek istemezdin emin ol. Yorumdakiler erkege benzetiyordu hshaha
Yok artık 🙄
Cocuk ilk defa gormus hayatinda bu normal mi diyor hahah
Yalan yaaa
Sende mi yorumlatacamsin
Hayir cocuk ilk defa gormus erkek mi bu diye skdbsj
Ben senden daha fazla gormusumdur jcjdhc
Niye beğenmedin?
Sen iyi değilsin 😄
Nasıldı bari beğendin mi 😂
Bide kılıydı
Evett o go””t deligini yollamis. Biri o cocukla fena dalga geciyor bence anbabab
Git kendi seyime bak milletinkini napıcan
o attığı erkek değil miydi ya 😂
Evett erkege benziyordu ahhahahaha
gercekmıya
He
Hee harun abi he
Harun degil tugce
Tamam Tuğçe 😒
Görmedim
Maalesef öyle var
Yeter bu siteye oralarini burarini attiklari