Hayat onlar için çok zor ne yapmalı ?

• Evet arkadaşlar bugün 🤠Serengeti'te organ yetmezliği (beyin) nedeniyle can çekişen yaratığımsı şeylerin yaşam döngüsünü inceliycez birlikte 🏜️Bunlar saatte 30 dişiye yürüme potansiyeline sahip.. Üç kelime dağarcığı bulunan yaratık bütün hünerlerini sergiledi, katırg*tü modeli taradığı yelesini bir avantaj olarak kullanıyor.. Fakat o da ne 🧐dişi cehaletin kokusunu 5 km öteden aldı ve ardına bakmadan kaçtı 😄Bugün hiç av bulamayan yaratık gergin,👺 bildiği bütün küfürleri saydı böğürdü 😌 şimdi biraz dinlenmesi lazım. Sert kayaya çarpan yaratık kan kaybediyor 😂bir sonraki av için zavallı bedenini toparlamak zorunda e beyin olmadan bu kadar dayanabildi 😌oouw seni küçük... Üzülme bir dahaki sefere 😈
  • Not:(belgesel olduğu için kadın yazmıyorum dişi diye belirttim🙏 farkettiyseniz onlara da hayvan dememişim. Bu belgeselde hayvan hakları korunmuştur* zeka olarak üstün olan hayvanlarla bunlar bir tutulmamıştır👌.)
  • Öfkeyi bile hakketmedikleri için makaraya vurdum zavallı ve komik durumdalar çünkü
  • Tanışma isteklerini reddettiğim için ya da Kürt olduğumu öğrenince küfür eden yetersizlik sendromu yaşayıp kuduranları ifşalasam mı?
  • Bu yaratıkların kendilerine yakışır isimleri var 😂🤣 yoğun istek üzerine açıklayabilirim.
  • Kadınları, başta olmak üzere buranın aklı başında sakinlerini korumak adına bu belgeseli çektik serengeti'te hayat acımasız dikkat 🤣
Hayat onlar için çok zor ne yapmalı ?